Tahlil sonucu

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhabalar sorumu cevaplarsanız cok sevinicem usg de benim karaciğerimde büyüme ve yağlanma dalakta 134 mm normalden büyükmüs safrada camurlasma ve kristallesme her iki böbrekte parankim ekojenitesi grade 1 artmıstır sol böbrek üst polde 13mm capında kortikal kist izlendi mesane duvarınd...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Şevki Sert

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam çocuğuma sizin asistanınız bakmıştı ve tahlil vermişti bnmde çocuğum daha bir aylık evimde antep dışında tahlil sonucumu öğrenmem için iletişim numaranızı yazar mısınız acaba

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Keskin

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba doktor bey benim sorum 5mayıs 2018 de crp türbidimetrik testi yapılmış 12.55 troponin -0,01 sonuç çıkmış kötü bir sonuç bir daha yaptırmalıyım

    Doktor Cevabı:
     Serdar Turhal

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam 21 hafta gebelik kan tahlil sonucum ; toxo igg 650 iu/ml

    Doktor Cevabı:
     Berfin Ökmen Özkan

    Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba, ben 2018 yılında endokrinoloji bölümüne gitmiştim vitaminlerime batırmaya dün geçmiş tahlil sonuçlarıma baktığımda idrar tahlili yapıldığını gördüm ve sonuç referansa göre yüksek görünüyor gibi geldi bana doktorum bu konudan hiç bahsetmemişti bide siz yorumlarmısınız sevinirim.tahlil sonucu...

    Doktor Cevabı:
     Cenk Acar

    Doç. Dr. Cenk Acar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Ahmet hocam merhaba, eşim iki yıldır çok rahatsız sürekli bacakları ve kalçaları ağrıyor.( eşim 33 yaşında ) iki yıldır van'da sürekli gitmediğimiz doktor gitmediğimiz hastane kalmadı en son bir hafta önce mr çektirdik kan tahlili yaptırdık kan sonuçları temiz dendi ve romatoloji'ye gitmemiz gerek...

    Doktor Cevabı:
     Ahmet Mesut Onat

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam değerlendirebilir misiniz 18k... ferritin 11 referans aralığı :12-90 glukoz 112-referans aralığı :70-100 kolesterol ldl direkt 138 referans aralığı

    Doktor Cevabı:
     Muaz Bayram

    Uzm. Dr. Muaz Bayram

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam değerlendirebilir misiniz 18k... ferritin 11 referans aralığı :12-90 glukoz 112-referans aralığı :70-100 kolesterol ldl direkt 138 referans aralığı

    Doktor Cevabı:
     Serdar Turhal

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam. 30 yaşında, 130 kiloda, obezite dışında bir sorunu olmayan sağlıklı bir erkeğim. bugün yapılan testlerde fsh değerim 23.5 çıktı. doktor sonuçlara bakarken tüm değerlerde bir sorun olmadığını söylemişti. eve geldiğimde sonuçlara kendim baktım ve fsh değerinin yüksek olduğunu gördüm. ya...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Erol Yıldırım

    Op. Dr. Mehmet Erol Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam 8 ay önce grade 1 varikoselden ameliyat olmuştum ameliyattan önceki sperm testim bu şekildeydi çocuk olma durumu varmı hocam birde ameliyattan sonra sperm testi yaptırmadım yaptırmam lazımmı temmuzda düğünüm var yardımcı olursanız çok sevinirim hocam iyi günler likefaksiyon süresi (da...

    Doktor Cevabı:
     Miraç Turan

    Op. Dr. Miraç Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


47/49 | Toplam 481 kayıt bulundu.

Tahlil sonucuile ilgili uzmanlar

.
x