Tahlil sonucu

  • Tahlil sonucu

    Merhabalar kadri bey tahlil sonuçlarımı aldım size yazıyorum sadece başında yıldız olan değerlerimi wbc 4.16 normal değer aralığı (4.60 - 10.20) mch 31.30 normal değer aralığı ( 27.00 - 31.20) rdw 12.50 normal değer aralığı ( 13.80 - 18.20 ) pdw 9.50 normal değer aralığı ( 14.5 - 17.5 ) bunlar işar...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Wcb 97-rbc 4.30-hgb 10.00-hct 31.1-mcv 72.2-mch 23.3-mchc 32.2-plt 421- mpv 8.1-pdw 16.7- rdw 15.9- sedim 1 saat 26 bu tahlil sonucunu değerlendirirseniz çok memnun olurum. iyi çalışmalar.

    Doktor Cevabı:
     Yavuz Baykal

    Prof. Dr. Yavuz Baykal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba benım yaşım 25.. gecen ay yapılan tahlıl sonuclarında demir 6/ ferritin 5.1 / serbest t4 1.14 / rdw 19.8 / çıkmıştı.. bugun yapılan tahlil sonuçlarında ise demir 17 / ferritin 3.5 / wbc 3.9/ hgb 9.1 / hct 28 / mcw 67.8/ mch 22/romatoid faktör (rf) (nefelometrik) 47.3 / sedimentasyon 33 / tsh...

    Doktor Cevabı:
     Mahmut Gök

    Uzm. Dr. Mahmut Gök

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam benim oğlu m 14 yaşında .bundan yaklaşık 1.5 ay öncesi yaptırdığım test sonucunda ca-19-9 değeri 37 çıkmıştı.bu gün tekrar ettirmek istedim sonuç :39.4 çıktı.tüm batın usg çekildi.usg normal.ailede annemin yeğeni kolorektal kanserden öldü. açıkçası bende bu konuda çok endişeliyim.bu konu ne ya...

    Doktor Cevabı:
     Deniz Ertem

    Prof. Dr. Deniz Ertem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam, adetimin 2.günü yaptırdığım tahlil sonucum aşagıdaki gibidir.yorumlarınızı rica ederim. fsh 7,14 lüteinleştiren hormon (lh) 7,16 serbest t3 3,23 prolaktin 12,85 estradiol 28,53 tsh 6,83 serbest t4 0,95 dhea-s 136,50 total testesteron 48,72 ca 125 16,1 teşekkür...

    Doktor Cevabı:
     Murat Erdemir

    Op. Dr. Murat Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhaba; spor sonrası sağ bacağımda bir acı hissettim doktora gittim bir krem ve hap verdiler kullandım 2 ay oldu geçmedi bugün mr çektirdim doktor spor yapmamamı ve üst baldırı kasma hareketleri yapmamı söyledi fakat cevabı beni tatmin etmedi müsade ederseniz sizinde fikrinizi almak isterim...

    Doktor Cevabı:
     Şeref Aktaş

    Prof. Dr. Şeref Aktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba doktor hanım. ben 12 haftalık gebeyim ve bugün ilk kez idrar tahlili yaptırdım ve sonucum şöyle; epitel: 10 , eritrosit: 14 , lökosit: 2 , bakteri: 50. birde hemoglobin-idr: pozitif. sonuçlarım böyle bir problem varmıdır? hemen doktora gözükmem gerekirmi? bilgilendirdiğiniz için şimdiden...

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    42 yaş,92 kg,183 cm boy glukoz (akş) 110 hdl kolestero 30 ldl kolesterol 91 vldl kol. 83 sgot(ast) 21 sgpt(alt) 32 tsh 1,33 24 mart 2012 tarihli yaptırdığım test sonucunu sizinle paylaşmak istedim hocam durumum vahim mi ? 6 ay önceki kan yağ değerim 302 idi.ilaç kullanmaya başlamalımıyım.egz...

    Doktor Cevabı:
     Selim Kum

    Uzm. Dr. Selim Kum

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Alanin aminotransferaz (alt) 44.05 kolesterol 321.23 ldl kolesterol 155.98 trigliserid 153.47 ürik asit 7.33 not herhangibir belirgin rahatsızlığım yok

    Doktor Cevabı:
     Sinan Arsan

    Prof. Dr. Sinan Arsan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Ben 30 yasındayım.cildimdeki bir kaşıntıdan ötürü doktora gittim.yapılan kan tahlillerimde cilt doktoru kaşıntının alerjik olduğunu fakat asıl sorunun demir eksikliği anemisi ve troid ile ilgili olduğununu söyleyip konuyla ilgili bir doktora gitmemi istedi.şu anda 1-2 hafta doktora gidecek durumum...

    Doktor Cevabı:
     İ. Ömer Harmancıoğlu

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


2/49 | Toplam 481 kayıt bulundu.
.
x