Tahlil sonucu

  • Hocam iyi günler sizden bir ricam olacak oğlum 6 yaşında ANTİ HBS (MİKROPARTİKÜL İMMÜM ASSAY-MEIA VEYA BENZERİ) SONUCU POZİTİF 23,1 ÇIKMIŞ POZİTİF OLMASINDA BİR SANINCA VARMIDIR YOKSA BİR TAVSİYENİZ VARMI

  • Doktor Cevabı:

    Cocugunuz dogdugundan itibaren hepatit b asisi oldu ise bu testin pozitif olmasi son derece normaldir. eger hic hepatit b asisi olmadi ise o zaman doktorunuza basvurunuz. saygilarimla

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tahlil sonucu ve yol gösterim...

    Hocam bugün kan tahlil tekrar yapıldı romatoloji görünmek için crp 0 çölyak 0 mch 25.8 düşük çıktı normali referans değeri 27.00-35 olmalı yazıyor mcv 76.2 düşük çıktı normali referans 80-102 olmalı yazıyor son olarak lenfosit 59.7 yüksek çıktı 20.5-45.5 referans değer yazıyor nötrofil ise 31.5 düş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu ve yol gösterim...

    Merhabalar; acil... hocam bende eczacıyı teknisyeniyim 3 yaşında oğlum var mart ayında 8 yaşında ablası okulda hasta oldu ve sınıfcak 15-20 kişi okula gidemedi sonra kardeşine geçirdi karnım ağrıyor dedi geceleri bizde dr gittik kan,idrar,gaita temzi çıktı usg ise 5-6 adet 5,4 mezenter lenf nod gö...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mr entrografi

    Merhabalar hocam size sormak istediğim bir durum var bilinen bir hastanede önce kolonoskopi endoskopi oldum temizdi terminal illeuma kadar sonra apandist denildi 3 ay öyle gezdim plastrone apandis denildi ameliyat oldum akutmus plastrone degil denildi sikayetlerinden ötürü daha sonrasında 5 ay ka...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ömür Gencel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar tettiki

    Merhaba hocam sık idrar şikayeti için doktora gittim doktor bu sonucu ve tanıyı koymuş ve bana kullanmam için üç tane ilaç yazdı. ilaçları kullanmadan önce ereksiyon kaybı yoktu bu üç ilacı kullandıktan sonra penisde ereksiyon kaybı olmaya başladı masturabasyon yaparken bir defa boşalıyorum çok sürm...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ramazan Faruk Yerlioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrı kalca bel

    (konu yok) 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romatizma mı diye...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yasemin Çolak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel kalça ağrısı

    10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romatizma mı diye yorum yaptı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murat Çobanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ağrı kalca bel

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romati...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Akıncı Tan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalça ağrısı

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tansiyon yüksekliği

    Hocam 24 yaşında bayanim bende yaklaşık 2 aydır tansiyon ve nabiz yukselmesi var. 24 saatlik tansiyon holter takıldı tansiyonum 15 e kadar yükseliyor. nabzim 130 140 oluyor eko çekildi sonuc temiz çıktı. dahiliye bölümünde şu tahliller yapıldı glukoz kreatinin mdrd alt sodyum potasyum kalsiyum hemog...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sistoskopi

    İyi günler hocam annem idrar yanması ve ağrı ve idrarda yavaşlama nedeniyle doktora gitti.idrar tahlili yaptı temiz çıktı ama şikayetler üstüne ilaç verdi 1 hafta geçti şikayetleri devam etti sonra tekrar aynı doktora gitti idrarımda yanma oluyor dedi yine idrar tahlili yaptı yine temiz çıktı sonra...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Atom tedavisi

    Papiller korsinom tiroit kanseri merhaba hocam 18 yaşında ki kızım 6 kasımda total tiroidektomi ameliyatı oldu sonuç papiller karsinom klasik varyant çıktı ve 2 ay sonra atom tedavisi için gün verdiler. ameliyattan önceki ultrasonda nodül boyutu 20x15mm idi.bir ay sonraki kontrolde sintigrafi sonuc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Papiller korsinom

    Tiroit kanseri merhaba hocam 18 yaşında ki kızım 6 kasımda total tiroidektomi ameliyatı oldu sonuç papiller karsinom klasik varyant çıktı ve 2 ay sonra atom tedavisi için gün verdiler. ameliyattan önceki ultrasonda nodül boyutu 20x15mm idi.bir ay sonraki kontrolde sintigrafi sonucuda şöyle total ti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipoplazik uterus çözülebilir mi? hamile kalınabilir mi?

    Merhaba hocam adetim olmaması nedeniye doktora gittiğimde yapılan tahliller sonucu polistik over sendromu dendi ve östrojen hapı verdiler ve daha sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşımda desolett hapı verdiler. ilaç ile adet olabiliyorum ilacı bırakıp denediğimde olmamıştım ve doktorum ileride h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Ahmet hocam merhaba, eşim iki yıldır çok rahatsız sürekli bacakları ve kalçaları ağrıyor.( eşim 33 yaşında ) iki yıldır van'da sürekli gitmediğimiz doktor gitmediğimiz hastane kalmadı en son bir hafta önce mr çektirdik kan tahlili yaptırdık kan sonuçları temiz dendi ve romatoloji'ye gitmemiz gerek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam 21 hafta gebelik kan tahlil sonucum ; toxo igg 650 iu/ml

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x