Tahlil sonucu

  • 17 haftalık hamileyim 12 haftalık hamile iken 2li tarama testi ve kan testi yaptırmıştım 2li tarama testinde herhangi bir sonuç çıkmadı yani risk değerinin altında çıktı fakat kan tahlili sonuçlarımda siyah renkte olan şeyler var RBC 4,49 HCT 41,9 MCH 31,8 NE=6,14 NE %67,3 çıkan sonuçların kyu olması ve belirtilen aralıkta çıkmaması beni endişelendirdi bana yardımcı olurmusunuz doktorum yurt dışında olduğu için gelene kadar sizden bilgi alarak içimi rahatlatmak istedim.Tşekkür ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Eda merhaba aslında bu tetkikler gebelik için olağan sonuçlar, siyah renkte olanlar seni endişelendirmesin, gebelikte kan volümünün değişmesine bağlı beklenen sonuçlardır, iyi akşamlar.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sol kalça ağrısı

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romati...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kalça ağrısı

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romati...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Savran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kalça ağrısı

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romati...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Özyazgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol kalça ağrısı

    Bel ve sol kalçada agrı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romati...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek parankim eko

    Hocam selamlar 22 yaşındayım daha öncede soru sormuştum tansiyon yüksekliği için kardiyoloji dahiliye nefroloji gitmediğim branş kalmadı. tahlilimde mikroalbümin 0-30 referans değer 32 çıktı doktorum normal dedi diğer tüm kan ve idrar tahlilim normal, tansiyon holter takıldı panik atak varmış tansi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel ve bacak ağrısı

    Öncelikle tesekkur ederim hocam. ilaç verilerek emar cekilmedi. normal mr sonrasında doktorumuz kan tahlili istedi.sonuçları aldık pazartesi göstereceğiz. 3-4 aydır gecmeyen şiddetli bacak ağrısı ile gittik doktora.diz ile ayak bilegi arasında geceleri uykudan uyandıran bir agri.ama hareket halindey...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Ertürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol kalça bel

    Aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romatizma mı diye yorum yaptı üni...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kalça ağrısı

    10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romatizma mı diye yorum yaptı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ümit Sarp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Usg sonucu

    Merhaba 59 yaşinda babamin usg sonucunda : mesane tabanı sağ lateral duvardan lümene protrüze olan yaklaşık 23x16,5 mm ve 15,5x9 mm, anterior duvardan lümene protrüze 6.7x7.7 mm ebatlı izo hipoekoiksolid kitlesel lezyonlar mecvuttur (multisentrik multifokal tm?). olguya sistopatik bakı ve histopatol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol kalça ağrısı

    Ğrısı 10 aydır sol kalçamın üst kısmında bazen bel kısmında da agrı vardı simdi daha çok sol kalçamda oturunca agrı başlıyor sıcak su torbası denedim rahatlatıcı oluyor fizik tedaviye gittim kimi meslektaşınız bel fıtığı dedi kimi dr sinir sıkışması dedi kimi ise tendinit ve romatizma mı diye yorum...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnfertilite

    Hocam iyi çalişmalar. 13 aylik evliyim. 5 aydir gebelik düşündüğümüz için korunmayi biraktik. bikaç ay gebelik olmayinca hormon tahlili baktirdim. kendim sağlik personeliyim bu arada. ilk baktirdiğimda prl:52, fsh:9.27, lh:10.59, tsh:2.51 çikti. prolaktin yüksek çiktiğinda bulunduğum ilde kadin doğu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aral Özbal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid tsh serum yüksekliği

    Merhaba hocam. benim 23 aylik erkek çocuğum var. doğduğunda tsh ile ilgili olumsuz sonuç almamiştik. yaklaşik 1,5 yil kadar kabizlik şikayetimiz var yapilan tahlillerde son üç sonucunda 1. tahlil sonucu tsh 7,12 cikti. (referans araliği 0,7-5,97).sonrasinda çocuk endokrinolojisine gittik. 2.tahlil s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid tsh serum yüksekliği

    Merhaba hocam. benim 23 aylik erkek çocuğum var. yaklaşik 1,5 yil kadar kabizlik şikayetimiz var yapilan tahlillerde son üç sonucunda 1. tahlil sonucu tsh 7,12 cikti. (referans araliği 0,7-5,97).sonrasinda çocuk endokrinolojisine gittik. 2.tahlil sonucu tsh 10,51 cikti. (referans araliği 0,7-5,97)....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu almak istiyorum

    Hocam benim babamin beyne giden boyun damarlarinda kan akimi 130 çikti 200 olmasi gerekirken ve beyin kilcal damarlarinda daralma olduğunu öğrendik yapilan tahlil sonucu. çok fazla baş dönmesi var ve yüzü bembeyaz. sizi duyduk ve randevu almak istiyoruz nasil randevu alabiliriz??? ve muayene ücret...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Civan Işlak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda lenf nodu

    Hocam kardesim 17 yaşinda erkek yaklaşik 2 yildir boynundaki lenf bezlerinde büyüme var antibiyotik tedavisi kullandi ama kuculme olmadi.en son 8 ay önce ultrason yapildi sonuc: bilateral ön arka servikal zincirde kisa aksi 1 cm yi gecmeyen buyugunun uzun aksi yaklaşik 20 mm birkac adet yagli hilu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İsmail Nurhan Artel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x