Tahlil sonucu kötümü

  • Hocam merhabalar ben nefes darlığı yaşıyorum bunun için göğüse gittim herhangi bişey bulamadılar temiz dediler röntgene bakıp alerjiye yolladılar bugün alerji için kan aldılar ama 1 hafta sonra çıkar dediler iki tahlilim şimdi çıkmış ama IgE yazan yerde kırmızılık mevcut size atsam yardimci olurmusunuz birde hocam bir hafta sonra diğer sonuçların cikicak yani hemen hastaneye başvuracak kadar kotumu tahlillerim bunu öğrenmek istedim şimdiden çok.tesekkur ederim IGE sonuç :396.0 µg/L referans değeri : 0-240 TAM KAN SAYIMI (HEMOGRAM) - MCV 89.5 fL 81,8-95,5 - RBC 5.14 10^6/µL 4,44-5,61 - MONO# 0.59 10^3/µL 0,29-0,95 - EO% 4.2 % 0,6-7,6 - WBC 6.13 10^3/µL 3,91-10,90 - LYMPH% 35.1 % 19,1-47,9 - PLT 226 10^3/µL 166-308 - MONO% 9.6 % 5,2-15,2 - LYMPH# 2.15 10^3/µL 1,26-3,35 - NEUT% 50.6 % 41,0-70,7 - RDW-CV 12.0 % 12,0-13,6 - MCHC 34.3 g/dL 32,4-35,0 - NEUT# 3.10 10^3/µL 1,8-6,98 BASO# 0.03 10^3/µL 0,01-0,07 - PDW 16.0 fL 10,1-16,1 - MCH 30.7 pg 27,0-32,3 - RDW-SD 39.2 fL 37,1-45,7 - HCT 46.0 % 40,0-49,4 - HGB 15.8 g/dL 13,5-16,9 - MPV 11.6 fL 9,3-12,1 - BASO% 0.5 % 0,1-1,2


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Alerjik astim

    Merhaba hocam küçükken alerjik astımım vardı. şimdi yine nefes darlığım çok oluyor hava veya ventolin aldığım zaman 1 gün boyunca iyi oluyorum. nefes testi yaptırdım. sonucu fvc: 84 fev1: 82 fev1%: 102 pef:53 fef2575: 63 fef%25: 53 fef50%: 62 fef75%: 63 resporin verdiler o da yan etki gösterdi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Gülden Paşaoğlu Karakış

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlığı, boğazda daralma.

    Nefes darlığı şikayeti ile acile başvuru yaptım yapılan kan testi sonuçlarında alerjim olduğu ve tedavi olmazsam alerjik zatürre ya da astıma döneceği bilgisini aldım ama göğüs hastalıklarına gitmeden gata ya adınıza randevu alamadım takipli hasta olarak sisteme geçmediğim için. özel klinik muayene...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çaresiz hasta

    Merhabalar hocam. men 47 yaşındayım tanımlanmamış astım, j30.3 alerjik rinit tanısı kondu. 2 senedir akciğer uygulaması ilacı kullanıyorum son 6 aydır kan sulandırıcı ve tansiyon hapları da kullanıyordum aynı zamanda primer hipertansiyon hastası yım da 1ay önce alerj testi yaptırdım total ige 263 çı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinem Ağca Altunbey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik astım

    Hocam merhabalar, göğüs ağrısı, nefes darlığı, sürekli oluşan boğaz ağrısı ve şişliği, burun tıkanıklığı şikayetleriyle göğüs hastalıklarına bölümüne başvurdum. malum corona sebebiyle akciğer filmi çekildi ve temiz çıktı. boğaz filmi çekildi kan tahlilleri ve alerji testi yapıldı. yüne,toza ve toz a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bitmek bilmeyen alerji sorunlarım

    Bebekliğimden beri deri sorunu yaşıyorum. bir çok ilaç kullandım. hayat kalitem düştü.tedavi olmak istiyorum. ancak maddi durumum da biraz kötü hocam indirim konusunda yardımcı oalcağınızı umarak yazıyorum. tedavi olmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim .

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik astım

    Iyi gunler hocam annemde 1 aydir aşırı sırt terlemesi var birde aşırı derecede kokulara hassasiyeti başladı onceden de vardi ama bu derece degildi 10 yil once astim ilaçlarını birakti sigara parfum gibi kokular rahatsizlik verirken simdi her koku aşırı derecede rahatsizlik veriyor .ne olabilir acaba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerji-balgam-öksuruk-terleme

    Alerji ilaçları düzeni neye göre ayarlanmali sureklimi kullanılmalı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Emin Özkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji - astım

    Hocam alerji-astım aşıyla biter mi? bazıları aşıyla bu illetten kurtulmuş. duyunca umudum yeşerdi açıkçası.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ürtiker teşhisi ve tedavisi için ne yapmam gerekiyor

    Sayın hocam iki ay önce ürtiker teşhisi koyuldu. alerjik astım hastasıyım. kaşıntı ve dağılma var. 4 adet prednol iğnesi, crebros ve locoderm krem verdiler. kontrole gittim crebros günde 1 idi şimdi günde 4 adet kullanıyorum. ama hâlâ bir etki göremedim. hespi belden yukarı göğüs hizasında tüm tahli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Nefes darlığı

    Nefes darlıgı doktor bey iyi günler. ben 6 ay önce temaslı olarak karantinada kaldım annem covıtliydi. bana test yapmadılar belirtiler hafif dediler. ama nefes darlığı yaşıyorum. göğüs hastalıkları uzmanına gittim . tetkikler tahliller yapıldı röntgen çekildi hepsı temiz cıktı ama solunum testime g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji tedavisi

    Teşekkür ederim hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji tedavisi

    Iyi günler hocam .daha önce muayene olmuştum ve iki ay içinde alerji aşisi gelecek demistiniz . alerji aşisi tedavisi başladımı? bu konuda bilgi alabilirmiyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs agrisi

    Merhaba hocam ben alerjik astım hastasıyım.göğüsümde çoğunlukla sol tarafta ağrı ve tansiyon düşüklüğü sebebiyle acile gittim.ekg,kan tahlili,akciğer flmi ve pcr istedi.ekg ve röntgen temiz çıktı.kan tahlilinde crp ve ba biraz yüksek çıktı.doktor enfeksiyondan olabileceğini ama test sonucunu da bekl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji ilaçlarının kilo aldırması doğru mu?

    Merhabalar hocam alerjik astım hastasıyım. doktorum tarafından sabah fexadyne akşam singulair reçete edildi. ayrıca brequal 250 kullanıyorum. bunları ömür boyu kullanacakmışım. ancak bunları kullandığımdan beri 10 kg kadar aldım. bu ilaçlar kortizon yahut başka kilo aldırıcı içerik barındırıyor mu?...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darligi

    Hocam kolay gelsin ben 22 yaşındayım öncelikle şunları belirteyim reflü ve gastritim var. onun dışında alerjik astimimda var. bundan bi kaç yıl önce ekg çektirdim bi kaç defa bide eforlu ekg çektirdim geçenler de de toraks bt çektirdim. herhangi bi sorun çıkmadı kampla ilgili ama ara sıra olan özell...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x