Tahlil sonucu

  • Tahlil sonucu

    Mrb hocam ben 6 aylık hamileyim demir bağlama kapasitesi. 207.6 µg/dl 120 450 demir 13.7 µg/dl 37 150 hormon - - - - ferritin 1.9 ng/ml 11 306.8 folat 2.82 ng/ml 2.5 20 vitamin b 12 160 pg/ml 134 590 wbc 4.7 10^3/µl 4 11 lymph# 1.2 10^3/µl 1.2 3.5...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam kolay gelsin dün kan tahlili yaptırdım çıkan sonuçca gere bazı değerler normalin üstünde; glutamiltransferaz-y (ggt) 53 çıkmış normal değeri 11-50 alanin aminotransferaz (alt) 50 çıkmış normal değeri 5-42 bu değerler biokimya sonuçları bunun sonucunun ne olduğunu söyliyebilirmisiniz... kola...

    Doktor Cevabı:
     Osman Yağmur

    Uzm. Dr. Osman Yağmur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Wbc 19.30 rbc 5.94 hgb 10.1 hct 32.3 mcv 54.4 mch 17.0 mchc 31.3 rdw_cv 18.3 ne% 10.2 ly% 77.2 mo% 6.4 eo% 6.0 ba% 0.2 ne# 1.96 ly# 14.90 mo# 1.24 eo# 1.16 ba# 0.04 plt 470 mpv 8.9 pct 0.42 pdw 10.7 rdw_sd 35.1 merhaba 1 yaşinda kizim var değerleri kafami kariştirdi yardimci...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam, daha önce size kızımla ilgili problemlerimi yazmıştım! kızımım 13 aylık olduğunu ve 8 kg ağırlığında olduğunu, kilo alamadığını belirtmiştim. bulunduğum ilde çocuk gastroentrolojisi olmadığı için mersin e gittik, bir kaç tahlil istediler ama tahliller uzun sürede çıktığı için dönmek...

    Doktor Cevabı:
     Deniz Ertem

    Prof. Dr. Deniz Ertem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    17 haftalık hamileyim 12 haftalık hamile iken 2li tarama testi ve kan testi yaptırmıştım 2li tarama testinde herhangi bir sonuç çıkmadı yani risk değerinin altında çıktı fakat kan tahlili sonuçlarımda siyah renkte olan şeyler var rbc 4,49 hct 41,9 mch 31,8 ne=6,14 ne %67,3 çıkan sonuçların kyu...

    Doktor Cevabı:
     Müge Aksoy

    Op. Dr. Müge Aksoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam size sorum benim babam 57 yaşında 2008 yılında bana böbregini verdi gecenlerde tahlil yaptırdık ürik asit 8.1 çıktı doktorumuz bir ay diyet yapsın sonrasında tekrarlarız bu tahlili eger yine yüksek çıkarsa ürolojiye gidersiniz dedi ürik asit nedir neden yükselir yükselirse ne gibi rah...

    Doktor Cevabı:
     Abdullah Arman Özdemir

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merbalar hocam 2.12.2011 tarihinde yaptırdıgım tahlillerin sonuçlarını bakcaktınız bekliyorum saygılarımla murtaza karaduman

    Doktor Cevabı:
     Kaan Aydos

    Prof. Dr. Kaan Aydos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    9-36 aralığında olan ggt sonucum 68 ,aile hekimim yorum yapmadı.bu yüksekliğin nedenlerini öğrenmek istedim.birdebaso 2.42 aralıkları 0-1.5 olması gereken sonuç.saygılar

    Doktor Cevabı:
     Sinan Coşkun Turan

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam, size bir sorum olacaktı. yaptırdığım tahll sonucunda crp sensitif: 26,60mg/l, sedimantasyon ise 1 saat 13 mm olduğu zaman ne gib bir rahatsızlık belirtisimidir. bu değerlerin yüksek çıkması çok önemlimidir. bilgi verirseniz sevinirim....

    Doktor Cevabı:
     Kamil Cerrahoğlu

    Dr. Öğr. Üyesi Kamil Cerrahoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    İyi günler wbc 10,7 mpv 7,8 idrar tahlili protein 15 renk sarı bunlar oğlumu sağ kasığında ağrı ve mide bulantısı ile götürdüm. tahiller yaptırdık, sonuçlarda bunlar farklı çıkanlar. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
     Murat Üstün

    Op. Dr. Murat Üstün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/47 | Toplam 461 kayıt bulundu.
.
x