Tahlil sonuçlarına bakar mısınız? randevu alamıyorum.

  • Merhaba sonuçlara bakar mısınız? Tahliller Tarih İşlem Adı Sonuç Sonuç Birimi Referans Değeri 22.03.2019 09:29 Glukoz 102 mg/dL 74-106 22.03.2019 09:29 Glikozile Hemoglobin (Hb A1C) 5.4 % 3.5-5.7 22.03.2019 09:29 Üre 30.6 mg/dL 16.6-48.5 22.03.2019 09:29 Kreatinin 0.9 mg/dL 22.03.2019 09:29 Sodyum ( Na ) 136 mmol/L 135-145 22.03.2019 09:29 İdrar Tetkiki (Tam Otomatik İdrar Biyokimyası ve Mikroskopisi) 22.03.2019 09:29 Potasyum ( K ) 4.88 mmol/L 3.5-5.1 22.03.2019 09:29 Alanin Aminotransferaz (ALT) 33 U/L 0-41 22.03.2019 09:29 Aspartat Amino Transferaz (AST) 20 U/L 0-40 22.03.2019 09:29 LDL Kolesterol 152.6 mg/dL 0-130 22.03.2019 09:29 Kolesterol ( Total ) 229 mg/dL 0-200 22.03.2019 09:29 HDL Kolesterol 41 mg/dL 22.03.2019 09:29 Trigliserid 177 mg/dL 0-150 22.03.2019 09:29 Hemogram Tam Kan Sayımı 22.03.2019 09:29 İnsülin 18.77 uU/ml 2.6-24.9

  • Merhaba hocam geri dönüş için teşekker ederim. Tahliller aç karnına verildi doktor şeker ve kolesterol hastası adayısın dedi ne düşünüyorsun durum o kadar vahim mi çok kalabalık olduğu için fazla ilgilenemedi tahlillere 5 saniye en fazla baktı

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba.tetkikler söylendiği gibi vahim değil.mümkün olduğu kadar yürüyüş yapın.6 ay sonra tekrar etmeniz iyi olur.

    tarihinde cevapladı.

Iğdır Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Midede şirretli agrilar

    Merhaba hocam annemin midesi sürekli ağrıyor asit var dediler ama ilaçlar hiç bir ise yaramiyor akşamları sürekli acıdan kıvranıyor ve ilaçlar hiç bir ise yaramiyor her akşam ağrıyor gastrit var dediler birde mide fıtığı hortum felan attılar ama hiç bir ise yaramadi ne yapmamız gerekiyor kötü birşey...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam çok haklısınız artık sosyal hayattan tamamen bağımı kopardım. psikolojik olarak çok kötüyüm gerçekten hocam artık doktorların dediklerinede inanmamaya başladım doktorlar birşey yok diyorlar ama ben ısrarla ileri tetkik istiyorum çünkü o tetkiki yaptırmadan ne yemek yiyorum ne uyuyorum nede ins...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yıllardır geçmeyen kabızlık şişkinlik gaz sorunu ve faydasız ilaçlar

    Hocam tekrar merhaba ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkürler size danışmak istiyorum önceki sorum da belirtmiştim dahiliye alanında neredeyse tüm ilaçları kullandım kabızlık ve gaz şişkinlik problemleri için ama ya kısa süre yarar gördüm yada hiç görmedim gördüğüm çok kısa süreli olan fayda da sade...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım serkan ben korktuğum başıma geldi hocam ne yazıkki tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aktif kronik gastrit

    Hocam merhaba iyi günler. daha önce kızım yazmıştı size. 52 yaşında bayanım. sık idrara çıkma, midemin üstünde şişkinlik/rahatsızlık hissi olduğu için doktora gittim. 7 ay önce endoskopi yapıldı ve biyopsi alımdı sonuç şöyle: mide antrum, biyopsi: aktif kronik gastrit, inflamasyon: ++, aktivasyon: +...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastaligi

    Ben gündüzleri çok uyumaya başladım.dilim damagim kuruyor.hafif baş ağrısı oluyor.halsiz düşüyorum.uyuyorum...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan degerleri

    Sayin hocam tesekkur ederim allah kolayliklar versin

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen mantar

    Merhaba kutay hocam. 1 yıldır vajina içinde kalçalarım dahil çok sızı var ve 1 yıldır ara ara kadın doğuma gidiyorum. her gittiğimde mantar deniyor. 2 gün önce doktorum vajinaya spekulum takarak muayene etti çok fazla mantar olduğunu söyledi. vajinal ultrasonda overler ve uterusun normal olduğunu s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan degerleri

    Sayin hocam merhaba gida zehirlenmesi yasadiktan sonra baska bir hastanede kontrole gittim ve burada d ve b vitaminlerim eksik cikti dodex igne ve d3 damla vitamin verildi ilaclarim bitti ve tekrar kontrole gittigimde tekrar kan tahlili yapildi bu seferde kan degerlerim yuksek cikti . kullanm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipertansiyon

    Merhaba hocam ben 22 yaşımdayım. geçtiğimiz aylarda tansiyonumu bir kaç kez ölçtüğümde 140-150/80-90 değerleri ile karşılaştım. yapılan tetkiklerde tansiyona neden olabilecek bir bulguya rastlanmadı ve doktorum şuan için ilaç tedavisinden ziyade ilk önce kilo vermemi ve yaşam tarzımı değiştirmemi ön...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over sendromum var

    Hocam bende polikistik over sendromu var .16 yaşımda teşhis konuldu ama ben tedaviye başlamadım.ilk regl olmaya başladığımdan beri zaten düzensizdi ama ben herkeste olabilecek bir şey diye geçiştirdim annem fark edip doktora öyle gittik.ama ben tedaviye başlamadım. kilo vermemi söylediler.ben de çok...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şah damarinda darlik,trigliserid yüksekliği

    Hocam iyi günler,babam 73 yaşında 20 yıldır hipertansiyon tedavisi görüyor,hafif şeker yüksekliği var yıllardır trigliserid yüksekliği,hdl düşüklüğü var.hocam 2 yıl önce şah damarında %60 darlık tespit edildi,tomografi raporu;damarsal yapılarda yaygın aterosklerotik plak oluşumlarına bağlı olarak lü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Seker ilacı

    Doktor bey.babamin şekeri 586 çıktı.bugune kadar hiç seker ilacı kullanmamisti doktora gittik ilaç verdi o ilaçlar babami cok kotu yaptı.daha sonra ilaçları değiştirdi.seker 140 kara düştü fakat çok halsiz , yemek yemiyor 5 , 6 kilo verdi.surekli uyku halinde .bunlar normal mi.?seker ilaçlarının yan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet suphesi

    Oğlum 8 yaşında çok su içme sık idrar ve son ay 2 kilo verdiği için hastanede bakılan akş118 cıktı.evde yaptığımız ölçümler sabah aç 105,121 gibi çıkıyor tokluk 145,150 ,212 ne yapabiliriz acaba?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet şüphesi

    Oğlum 8 yaşında çok su içme sık idrar ve son ay 2 kilo verdiği için hastanede bakılan akş118 cıktı.evde yaptığımız ölçümler sabah aç 105,121 gibi çıkıyor tokluk 145,150 ,212 ne yapabiliriz acaba?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x