Tahlil sonuçlarım

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba hocam,08.12.2012 tarihinde 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalb atışı durduğundan dolayı sonlandırıldı,hala adet olamadım esradiol değerim 87,progesteron 0,79 çıktı değerlerim normal mi?teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
     Bülent Berker

    Prof. Dr. Bülent Berker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba doktor hanım, ben 33 yaşındayım ve 3 ay sonra evlenicem, kan tahlil sonuçlarım şunlar :fsh 11,13 lh 3,63 prolakti̇n 19,28 estradiol 21 tsh 1,20 bu fsh değeriyle hamile kalma şansım çok mu düşük :( endişeleniyorum, çocuğum olmasını çok istiyorum. sonucumu değerlendirirseniz çok mutlu olurum...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuçlarim

    Mrh. ben di̇z kapaği arkasindaki̇ ve eklem yerleri̇ndeki̇ ağrim i̇çi̇n fi̇zi̇k tedavi̇ bölümüne gi̇tti̇m, özelli̇kle sol di̇z kapağimda ayaği kalktiğimda kemi̇k yokmuş gi̇bi̇ boşluğa basiyormuşum gi̇bi̇ oluyordu, ayrica kol ve parmaklarimda ağri ve karincalanmak hi̇ssi̇ vardi, ayak parmaklarima kr...

    Doktor Cevabı:
     Cavit Meclisi

    Doç. Dr. Cavit Meclisi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Kadın hastalıkları ve doğum / tüp bebek merhabalar hocam,tüp bebek hami̇leli̇ği̇mi̇n 20. haftasindayim.lökosi̇t 9,99,mch 35,2,mchc 38,4,monosi̇t*0,68,granül 6,85,eozi̇nofi̇l* 0,13,bazofi̇l*0,03,ast 92alt 144,anti̇ rubella igg 20,anti̇ rubella igm 0,12anti̇ toksoplazma igg 0,anti̇ toksoplazma igm...

    Doktor Cevabı:
     Orkun Çetin

    Op. Dr. Orkun Çetin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    En son 15.03.2013 tarihinde adet oldum. adetimden itibaren 12.,13.,14.,15. günlerde kanamam oldu. sonra geçti bir hafta sonra tekrar başladı. 3 gündür kanamam devam ediyor doktora gittim fsh 4,96 çıktı. beta hcg 1.00 çıktı. tsh 2.09, prolaktin 11,6 çıktı. sonuç nedir. teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba doktor bey, ben 33 yaşındayım ve 1 ay sonra evlenicem,adetimin 3.günü kan tahlil sonuçlarım şunlar :fsh 11,13 lh 3,63 prolakti̇n 19,28 estradiol 21 tsh 1,20 bu fsh değeriyle hamile kalma şansım çok mu düşük :( ailemde erken menepoza giren kimse yok. endişeleniyorum, çocuğum olmasını çok ist...

    Doktor Cevabı:
     Ahat Selman Laçin

    Prof. Dr. Ahat Selman Laçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba doktor hn ben bir kan tahlili yaptırdım ve sonuçlar şunlar çıktı bu sonuçlar normal midir? wbc (lökosit sayısı) [l] 2,2 10^3/?l 5,2 - 10,8 hgb (hemoglobin) [h] 15,2 g/dl 12,0 - 15,0 hct (hematokrit) [h] 43,0 % 35 - 42 neut%(nötrofil yüzdesi) [l] 37 % 42,0 - 70,0 baso%(bazofil yüzdesi) [...

    Doktor Cevabı:
     Ülkü Görmez

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhabalar bugün kan testi yaptırdım ve değerlerim aşağıdaki gibidir. değerlerim nasıl açıklama yaparsanız cok memnun olurum. prolaktin 22.23 estradiol 31 lüteinleştiren hormon (lh) 5.74 fsh 7.25 beta-hcg 0.5 teşekkür ederim halime elif yilmaz kurt

    Doktor Cevabı:
     Sevtap Hamdemir Kılıç

    Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarım

    Mrblar tahlil sonuçlarımı değerlendirirmisiniz? 23 yaşındayım 54 kıloyum kollarımda bazen bir halsizlik oluyor hemen yoruluyorum bazen hiç halim olmuyor cuma günü tahlıl yaptrdım sonuclarım bu şekılde tsh = 2.3532 nd:0.35-4.94 serbest t3(ft3) = 2.82 nd:1.71-3.71 serbest t4(ft4) =1.06 nd:0.70-1...

    Doktor Cevabı:
     Abdulkadir Sağdıç

    Uzm. Dr. Abdulkadir Sağdıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Mrb.hocam ben 26 haftalık hamileyim benim hemogram testimde anormal olan sonuçlar şöyle wbc 11.4,hct 35.5,mpv 6.4,ly 18.3, ne 8.3,mch 32.7 idrar tesitinde de lökosit 9 epitel 7.5 acaba idrar yolu enfeksiyonu muyoksa ajinit mi? hafif kaşıntım ve vulvada da şişlik vardı sirkeli suyla kaşıntım bitti.ş...

    Doktor Cevabı:
     Ömer Südekan

    Doç. Dr. Ömer Südekan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


3/10 | Toplam 98 kayıt bulundu.
.
x