Tahlıl sonuclarım

  • Tahlıl sonuclarım

    Merhabalar hocam, 2,5 aylık hamileyım tahlil sonuçlarını bugün aldık, acaba bir sorun varmı diye bakmanız mümkün mü? biyokimya ph 7,0 keton neg. nitrit neg. lökosit (esteraz) neg. eritrosit eser renk renksiz dansite 1,005 tortu berrak albumin neg. glikoz neg. bilirubinler ne...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarım

    bugun kan tahlili yaptırdım ve sonucları lütfen yorumlarmısınız vitamin b12=283.0 n.değerleri 191-663 trigliserid=130.1=>>35-200 ldl kolesterol 77.44=>>0-130 laktik dehidrogenaz (ldh)=>421.8=>>220-480 kreatinin=>0.84=>>0.6-1.3 kolesterol=>150.2=>>120-200 kan üre azotu (bun)=>26.7=>>15-50 h...

    Doktor Cevabı:
     Orkun Kundaktepe

    Uzm. Dr. Orkun Kundaktepe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarım

    Selam kadri bey sizin gibi değerli bir hocamızın değerli yorumlarını okumak gercekten bizim i̇çin şans ben hemogram ve rutin biyokimya yaptırdım sonuclarım şöyle yaşım 18 (akut sinüzit ve alerjık rinitim var) trigliserid=130.1=>>35-200 ldl kolesterol 77.44=>>0-130 laktik dehidrogenaz (ldh)=>4...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    İdrar tetkiki (strip ile) ph 5.0 renk sarı görünüm berrak dansite 1.015 glukoz i̇drar negatif biluribin negatif ürobilinojen negatif aseton negatif albumin negatif i̇drar mikroskobisi sadece nadir lökosi̇t kan üre azotu (bun) 26.7 ((15-50) kreatinin(0.84) 0.6-1.3 akş=90

    Doktor Cevabı:
     Muammer Altok

    Dr. Öğr. Üyesi Muammer Altok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    3 ay önce adet düzensizliği şikayetiyle jinekoloğa gittim. testesteron yüksekliği ve pco çıktı. diane 35 adlı ilacı verdi 3 ay kullanmamı söyledi, kullandım. şuan son kontrollerde hormon testi sonuçlarım şöyle: estradiol 65, lh 8,2, fsh 9,2, prolaktin 19,61, testesteron 1,08.. sonuçları yorumlarsan...

    Doktor Cevabı:
     Güvenç Karlıkaya

    Op. Dr. Güvenç Karlıkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım...

    Glukoz,üre,kreatinin,sodyum,potasyum,kalsiyum, t.protein, albumin, kolestrol, trigliserid, alt.ast,ldh,alp,ggt,demir,demir baglama,tsh serbest t3 t4 ve hemograma baktırdım. problemli olanlar kalsiyum:10.3 bilirubin1.2 demir:180 demir baglama:118 wbc:4,48...

    Doktor Cevabı:
     Seyran Seçil Kural

    Dyt. Seyran Seçil Kural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Doktor bey kolay gelsin... size önceden danışmıştım bi hekime başvurmamı söylemiştiniz ve tahlillerimi bu gün yaptırdım... size danışmadan için rahat etmicekti.. fsh 10.20...lh...4.72..estradiol 56.2... genel tahlillerimde ise eos% 0.5...mch...h 31.4...plt...l 113... genel tahlillerime bakarak bend...

    Doktor Cevabı:
     Memet Ali Kılçık

    Op. Dr. Memet Ali Kılçık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Sayın prof. dr. filiz hanım aç karnına tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını aşagıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden size teşekkürlerimi ve hürmetlerimi iletir görevinizde ve hayat mücadelinizde başarılar dilerim. ayrıca bende mitral yetmezliği var, hergün birer adet beloc zok 100 mg,...

    Doktor Cevabı:
     Filiz Ersel Tüzüner

    Prof. Dr. Filiz Ersel Tüzüner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Hocam merhaba sırasıyla ağustos-kasım aylarında adetin 3. günü hormon tahlilleri yaptırmıştım herşey normaldi. hala gebelik oluşmayınca bugün adetin 3. günü yeniden yaptırdım tahlilleri sonuçlar değişik çıktı. fsh: 8.54 lh: 2.43 prolaktin: 6.83 estradiol: 55 çıkmış. lh düşük görünüyor ayrıca fsh değ...

    Doktor Cevabı:
     Erkut Harmancılar

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Hocam merhaba sırasıyla ağustos-kasım aylarında adetin 3. günü hormon tahlilleri yaptırmıştım herşey normaldi. hala gebelik oluşmayınca bugün adetin 3. günü yeniden yaptırdım tahlilleri sonuçlar değişik çıktı. fsh: 8.54 lh: 2.43 prolaktin: 6.83 estradiol: 55 çıkmış. lh düşük görünüyor ayrıca fsh değ...

    Doktor Cevabı:
     Recai Pabuçcu

    Prof. Dr. Recai Pabuçcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


2/10 | Toplam 98 kayıt bulundu.
.
x