Tahlil sonuclarim

  • Tahlil sonuclarim

    Tahlil sonuclarimi goruntulu olarak bakabilirmisiniz

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Ali Ergün

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Sayın hocam 65 yasındayım tansiyon,insülin drenci ve sedefe bağlı romatizma hastasıyım allercik astım v e bronşit teshişi kojndu metoart iğne kullanıyorum snedir1 aydır i̇lacları ma ara verdim dün bronşit ve astım krizine girdim yapılan tahlillerrimi yolluyorum ne yapmam lazım sedi̇mantasyon 96...

    Doktor Cevabı:
     Tolga Enver Yücetürk

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Hocam saygılar sag ayak bıleğim on sene once kırıldı ameliyat oldum parrcalı kırık platin vida ve çiviler var bir senedir ayaım çok şiş vee çürükler var yanma sertlik ve ağrrım çok diğer dizimden menüsküs amel,iyatı oldum çekilem emarda kemik iliği ödemi yazıyorr n ggitiğim bütün doktorrlar lenf...

    Doktor Cevabı:
     Tuğbay Tuğ

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarım

    Tahlillerimde sıkıntılı olan; ferritin * 6.6 ng /ml 11 - 306.8 sodyum * 135 meq/l 136 - 146 mchc * 32.2 g/dl 32.27 - 35.07 sedimantasyon * 30 mm/saat 0 - 20 sorunmu var acaba. enfeksiyon olabilirmi yada daha sıkıntılı bir durum nasil bir yol izlemeliyim teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Evlin Görgülü

    Uzm. Dr. Evlin Görgülü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhabalar hocam yaklaşık 4 ay olacak korunmadan bi ilişki yaşadım bi kaç belirti oldu kas agrısı ekrem agrısı vb.bugün hastaneye gidip doktorumuza uzun uzun durumu anlattım gerekli tahlilleri yaptı doktorumuz,değerlerim; hbs ag: 0,31 negatif antı hıv:0,149 negatif yazıyor sonuçlarda tam idrar tam...

    Doktor Cevabı:
     İzzet Fresko

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Sayin hocam yapilan tetkiklerim in sonuclari icin aydinlatirsaniz sevinirim 65 yasinda bayanim tansiyon sedefe bagli romatizma allerjik astim im var sag aysk bilegim 10 sene once kirildi ameliyat oldum platin ve civiler var ayagim da morarmalar ve sertlik var fibrinojen 470 d dimer 1.03 kolestroller...

    Doktor Cevabı:
     Ramazan Ersoy

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


10/10 | Toplam 98 kayıt bulundu.

Tahlil sonuclarimile ilgili uzmanlar

.
x