Tahli̇l sonuclarim

  • İYİ GÜNLER DOKTOR HANIM BEN 33-4 GÜNLÜK HAMİLEYİM TAHLİL SONUCLARIM SÖLE YÜKSEK OLANLAR WBC 10.28 MCHC 38.70 NEU 7.24 NEU% 70.04 ERİTROSİT(MİK)48 DÜŞÜK OLANLAR HCT35.9 EUO% 0.4 BU SONUÇLAR NE DEMK OLUYOR CEVAPLARSANIZ COK SEVİNİİRİM

  • Doktor Cevabı:

    Vücutta herhangi bir yerde enfeksiyon vardır doktorunuz çok yönlü olarak değerlendirir. enfeksiyonlar erken doğuma sebep olabilir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Düzensiz regl

    Acil beta-hcg

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İsmail Temur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclari

    İki ay once karnimda dokuz aylik bebegimi kaybetmem sonucunda doktorun istedigi testler ve sonuclarinda cikan degerler ; antitrombin 3 aktivitesi 75.8, lupus tarama 85.2 sn, lupus dogrulama 76.1 sn, lupus tarama dogrulama 1.11. homosistein,anti kardiyolopin igm ,igg, protein c aktivitesi , s aktivi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Sayin hocam yapilan tetkiklerim in sonuclari icin aydinlatirsaniz sevinirim 65 yasinda bayanim tansiyon sedefe bagli romatizma allerjik astim im var sag aysk bilegim 10 sene once kirildi ameliyat oldum platin ve civiler var ayagim da morarmalar ve sertlik var fibrinojen 470 d dimer 1.03 kolestroller...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Selim Tansal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahli̇l sonuclarim

    Sayin hocam yapilan tetkiklerim in sonuclari icin aydinlatirsaniz sevinirim 65 yasinda bayanim tansiyon sedefe bagli romatizma allerjik astim im var sag aysk bilegim 10 sene once kirildi ameliyat oldum platin ve civiler var ayagim da morarmalar ve sertlik var fibrinojen 470 d dimer 1.03 kolestroller...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Hocam saygılar sag ayak bıleğim on sene once kırıldı ameliyat oldum parrcalı kırık platin vida ve çiviler var bir senedir ayaım çok şiş vee çürükler var yanma sertlik ve ağrrım çok diğer dizimden menüsküs amel,iyatı oldum çekilem emarda kemik iliği ödemi yazıyorr n ggitiğim bütün doktorrlar lenf...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuclarim

    Sayın hocam 65 yasındayım tansiyon,insülin drenci ve sedefe bağlı romatizma hastasıyım allercik astım v e bronşit teshişi kojndu metoart iğne kullanıyorum snedir1 aydır i̇lacları ma ara verdim dün bronşit ve astım krizine girdim yapılan tahlillerrimi yolluyorum ne yapmam lazım sedi̇mantasyon 96...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahli̇l sonuclarim

    Merhaba ben tam kan sayimi tahli̇li̇ yaptirdim bundan 1 ay öncede yaptirdiğimda lokosi̇t trombosi̇t sonuçlari düşük çikti 1 ay sonra tekrarlayalim dedi̇ler ve bu gün yaptirdigim tahli̇llerde ayni çikti tahli̇l sonuçlari protrombin zamanı (süre) l 10.3 sn 10.9 - 14.7 protrombi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 45 yasındayım gebe kalmak ıstıyorum

    Merhaba hocam ben 46 yasında 2 çocuk annesıyım tekrardan gebe kalmak ıstıyorum.. bunun için gereklı tahlıl lerı yaptırdım. tahlıl sonuçlarımı aşağıda belırttım. bu sonuçlar ıcın ne dıyosunuz tekrardan hamıle kalabılırmıyım. bu konuda ne tavsıye edersınız. yardımcı olursanız sevınırım hocam.. şim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Can Yener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hepatit

    Merhaba bunlar ne anlama bana acil yardimci olurmusnuz.. 5aydir quantavir kullaniyorum en son tahlil sonuclarim makro elisa (hbs ag) sonuc > 1000.00 (referans araligi 0.00 -0.99) seroloji (crp nefelometrik) sonuç :84 (referans aralığı 0.000-0.800) sedimantasyon (sedim) sonuç:26 (referans aralı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adeti̇n 3 günü yapilan hormon testleri̇m

    Seval hocam merhabalar tahlil sonuclarim nasil yorumlarsaniz cok sevinirim iyi calismalar tsh (tiroid stimülan hormon) 1.31 μiu/ml 0,27 - 4,2 eclia serum fsh (folikül stimülan hormon) 7.9 mlu/ml eclia serum 3.5-12.5 foliküler faz 4.7-21.5 ovulasyon faz 1.7-7.7 luteal faz 25.8-134.8 postmen...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mr sonuclarim

    Bilateral sakroiliak eklem yüz ve aralıkları doğal ızlenmektedır. görüntüleme alanına giren kemik pelvis kemik kortikal-medüller bütünlüğü korunmuş olup,intramedüller patolojik form sinyal degısıklıgı saptanmamıstır. pelvis tabanı musküler yapılar myofasyal butunlugu korunmus olup,intramusküler pato...

    Doktor Cevabı:

    Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Serdar Saraç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • .

    Rektal usg *uterus atrofik, ee çizgi *her iki over pco görünümde *klitoris hipertrofik *uretra mevcut *vajina girişi atrofik, stile ile bakıldı. vajen boyu normal merhaba hocam ben konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇ hastasiyim ambi̇gui̇s geni̇tali̇a doğdum vaji̇naloplasti̇ ve kli̇teroplasti̇ ameli̇yat...

    Doktor Cevabı:

    Yrd. Doç. Dr. Coşkun Şimşir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • .

    Rektal usg *uterus atrofik, ee çizgi *her iki over pco görünümde *klitoris hipertrofik *uretra mevcut *vajina girişi atrofik, stile ile bakıldı. vajen boyu normal merhaba hocam ben konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇ hastasiyim ambi̇gui̇s geni̇tali̇a doğdum vaji̇naloplasti̇ ve kli̇teroplasti̇ ameli̇yat...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Orkun Kundaktepe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇

    Rektal usg *uterus atrofik, ee çizgi *her iki over pco görünümde *klitoris hipertrofik *uretra mevcut *vajina girişi atrofik, stile ile bakıldı. vajen boyu normal merhaba hocam ben konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇ hastasiyim ambi̇gui̇s geni̇tali̇a doğdum vaji̇naloplasti̇ ve kli̇teroplasti̇ ameli̇yat...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdoğan Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇

    Rektal usg *uterus atrofik, ee çizgi *her iki over pco görünümde *klitoris hipertrofik *uretra mevcut *vajina girişi atrofik, stile ile bakıldı. vajen boyu normal merhaba hocam ben konjeni̇tal adrenal hi̇perplazi̇ hastasiyim ambi̇gui̇s geni̇tali̇a doğdum vaji̇naloplasti̇ ve kli̇teroplasti̇ ameli̇yat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x