Tahlil sonuçlarım

  • Tahlil sonuçlarım

    Hocam tekrar merhaba. kk den sevgilerle. .kilo veremiyorum bir türlü tahlil yaptırdım.sonuçlarımı sizle paylaşmak istedim. kreatinin:0,8 ref.aralık 0,5-1,2 alt sgpt :34 ref aralık 13-69 insülin açlık:2,0 ref aralık:1-28 c peptit:1,11 ref aralık:0,9-4 tsh:1,42 refaralık:0,27-4,3 ben şeke...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhebe meral hanım.ben 1.5 yıllık evliyim.son bir yıldır korunmuyoruz .tahlil sonuçlarım fsh: 12.8 , progesteron:17.4 ng/ml, foliküler dönem 0.1-0.3 luteal dönem :1.2-15.9 kültür sonucu: normal vajen florasi üredi. mikroskobi:3-4 lökosit, 4-5 epitel görüldü. sonuçlarımı birde siz değerlendi...

    Doktor Cevabı:
     Meral Tüzün

    Op. Dr. Meral Tüzün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarım

    Doktor bey merhaba.halsizlik yorgunluk şikayetlerim üzerine dahiliye doktoruna gittim doktor tiroid tahlilleri istedi değerlerim yuksek çıktığı için sizinlede paylaşmak istedim. tsh 0,25-5 h10,32 anti tg 0-115 h665 anti tpo 0-10 h371,7 persembe gunu tiroid ultrasonu çekilicek.doktorum düşük...

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba doktor hanım 9 haftalık hamileyim ve bunlar kan değerlerim sizce ters bi durum var mı kontrolüme daha çokl var bu yüzden size sormak istedim hemogram (12-20 parametre) * 0 0 wbc 8,8 10^3/mm^3 4 11 bc 4,33 10^6/mm^3 4 6,2 hgb 13,4 g/dl 11 18 hct 40,5 % 35 55 plt 177 10^3/mm^3 15...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba hocam, 54 yaşındayım. sigara kullanıyorum. kan tahlili sonuçlarımda cea 11, ca19-9 41 çıktı. açıkcası epey endişelendim. tip 2 şeker hastasıyım. yorumlarınızı alabilir miyim. saygılar sunarım.

    Doktor Cevabı:
     Ümit Çetinkaya

    Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    hocam daha önce kullandığım ilaçlarla ilgili sorum olmuştu.cevabınız için teşekkür ederim.kitaplarınızdaki bilgiler doğrultusunda diyetime devam ediyorum.tahlil sonuçlarımı yorumlarsanız çok memnun olurum. glukoz açlık kan şekeri 107 mg/dl kolesterol...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Merhaba hocam eşim 8 haftalık gebe bazı tahliller yapılmıştı sonuçlarını bugün almış. idrarda; leu: +++ , sg: 1.015 , ph: 7.5 kanda; toxoplasma igm: 0.05 negatif , toxoplasma igg: 0 negatif , rubella igm: 0.19 negatif , rubella igg: 23 pozitif , tsh: 4.25 , cmv igg: 33 pozitif , cmv...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Tsh 1.48 free t4 0.88 free t3 2.80 glukoz 87 üre 20 kreatinin 0,7 ast (sgot) 13 alt (sgpt) 9 hbs ag 0.083 index 0 - 0,9 negatif anti hbs 0.000 negatif wbc 3.4 l 10^3/mm3 4.5 - 10.3 rbc 3.75 l hgb 7.4 l...

    Doktor Cevabı:
     Murat Erdemir

    Op. Dr. Murat Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuclarim

    İyi günler doktor hanim ben 33-4 günlük hamileyim tahlil sonuclarim söle yüksek olanlar wbc 10.28 mchc 38.70 neu 7.24 neu% 70.04 eritrosit(mik)48 düşük olanlar hct35.9 euo% 0.4 bu sonuçlar ne demk oluyor cevaplarsaniz cok seviniirim

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlarım

    Değerli hocam.tip 2 diyabet hastasıyım., insülin kullanıyorum, 72 yaşıdayım. 16.04.2012 günlü tahlillerimde hba1c 6.2, hematoloji tahlillerinde plt-273, pct-pdw ve mpv -l*--- çıktı.diğerlerinin tamamı normal sınırlar içinde. günde 2000 mg. omega3 yağı 900 mg.soya lesitini alıyorum.kolesterolüm :256,...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/10 | Toplam 99 kayıt bulundu.

Tahlil sonuçlarımile ilgili uzmanlar

.
x