Tahlil sonuçları

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba aile hekimimize yaptırdığım tahlil sonuçları kolestorol 233 tligisirit 361 ldl 101.8 hdl 59 serbestt3 3.05 serbestt4 1.o8 tsh 3.0156 hipotiroit hastasıyım 34 yaşındayım sonuç larım nasıl tefor içmeye devem edeyimmi teşekürler

    Doktor Cevabı:
     İ.Ethem Geçim

    Prof. Dr. İ.Ethem Geçim

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba hocam kas ve eklem yerlerindeki ağrılarımdan dolayı hastaneye gidip tetkiklerimi yaptırdım fakat sonuçları kendim alamadım çalışma koşullarından dolayı sedi̇m (1 saat) h 25mm/h hemogram raporunda ise neu% l 47.2% lym % h 40.8% mcv l 79.2 fl mch l 24.8 pg mchc l 31.3 g/dl rd...

    Doktor Cevabı:
     Şafak Sahir Karamehmetoğlu

    Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hocam öncelikle iyi günler dilerim.ankarada göğüs ameliyatı oldum ve sonuç bu şekilde.incelenen kesitlerde çevreden iyi sınırlı,fibromiksoid stroma içerisinde bir kısmı yarık halinde bir kısmı tübüler yapıda,iki sıralı epitel ile döşeli duktuslardan oluşan nodüler lezyon saptanmıştır.lezyon içinde o...

    Doktor Cevabı:
     İ. Ömer Harmancıoğlu

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuçlari

    Merhabalar doktor bey 14 aylik bi̇r bebeği̇mi̇z var yapilan kan tahli̇li̇ sonuçlarinda nötrofi̇l 17.3 normal değerler 40-75 lenfosi̇t 70.5 normal değer 20-45 tekrar nötrofi̇l 1.9 normal 2-7.5 lenfosi̇t 8.0normal değer 1.5-4.5 mcv 85.5 normal değer 70-84 torombosi̇t 585 normal değer 150-450 b...

    Doktor Cevabı:
     Cengizhan Elmas

    Uzm. Dr. Cengizhan Elmas

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba, kızıma yapılan kan ve idrar tahlilleri sonucunda oldukca çok uyarı yer alıyor. doktorumuz çok önemli değil dedi ama içim rahat etmiyor. değerler hakkında yorumlarınızı almak istedim. başka bir hekime daha mı gidip durumu değerlendirmeliyiz karar veremiyorum. testleri yatırdığımız sırada...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba yeşim hanım, eşimin gebelik tahlil değerlerinde; progesteron 9.64ng/ml (referans değeri 28.03ng/ml) anti cmv igg (clia) 19au/ml (referans değeri 6) anti rubella igg (clia) 59.8 iu/ml (referans değeri 9,9) yazıyor. bu sonuçlara göre progesteronun düşük olması, anti cmv nin ve anti...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hocam merhabalar ben ıspartadan filiz babam 6 aydır rahatsız 1. kolonoskopide ülseratif kolit denildi ilaç ve lavman verildi yalnız babam hiç bir şey yiyemiyor sadece haşlanmış patatesle yağsız köfte yiyor şikayetleri devam ediyordu 2. kolonoskopide diffüz aktif kolitis tanısı konmuş.her gün tekrar...

    Doktor Cevabı:
     Bülent Yaşar

    Doç. Dr. Bülent Yaşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Iyi akşamlar doktor bey. 13 yaşındaki oğlumun 3 aydır yapılan testlerinde lenfosit yüksekliği çıkıyor. 1. testte lym% 62 (17-48) peri̇feri̇k yayma lenfosi̇t. 56 (20-50) 2. test.lym%56 (17-48 gra%37.6 (43-76) periferik yayma lenfosit 51 (20-50) 3.test wbc 7 10^3/mm^3 4,5 - 13,5 rbc 4,39 10^6/m...

    Doktor Cevabı:
     Şükrü Cin

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇l sonuçlari

    Tsh 4.4 uiu/ml 0.35 - 5.50 serbest t3 2.4 pg/ml 2.3 - 4.2 anti tpo 35 u/ml 0 - 60 anti tiroglobulin antikor (anti t) 39 u/ml 0 - 60 serbest t4 1.11 ng/dl 0.74 -1.52 mch: 31,4 pg...

    Doktor Cevabı:
     Aynur Şendemir

    Op. Dr. Aynur Şendemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba hocam 22 aylık bir oğlum var hemogram ve ferritin tahlili yaptırdık hgbsi 9.6 hct 29.3 mvc 71 mch 23 neu 33 ferritin 1.3 düşük çıkmış yüksek değerleride şöyle pct 0.29 lym 59 lym 5.1 kan ilacı ferrin fort kullandık ama sonuçlar düzelmedi daha öncede düşük çıkmıştı ne yapmalıyız demirin...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/45 | Toplam 443 kayıt bulundu.
.
x