Tahlil sonuç

  • Tahlil sonuç

    Merhaba 35 yaşındayım hbs ag 0,251 fsh 6,33 lh 16,56 prolaktin 8,78 estradiol 135,2 hıvcompt 0,182 antihcv 0,446 anti hbs 2,00 degerlerim bu şekilde çıktı. adet btiminden 14 gün sonra yapıldı. bi anormallik var mı acaba ilginize teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Filiz Ak

    Op. Dr. Filiz Ak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuc

    25 ekimde adet oldum 29 ekimde bitti 16 kasımda tahlil sonuçlarım şu: lh: 9.09 fsh: 4.76 e2: 306 hangi fazda oluğumu bilemediğim için anlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim

    Doktor Cevabı:
     Akin Savci

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Merhaba doktor bey, tahlil sonuclarım sırası ile yazsam yorumlarmısınız kesin sonuc haftaya belli olcak ama bekleyemedim. 1 ay önce kan değerlerim gayet normal cıktı fakat arada enfeksiyon geçirdim idrar enfeksiyonu daha sonraki kan tahlillerim sırası ile ; 10.09.2013: hcb 12, wbc 2,29, mono,...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlıl sonuç

    Mrb hocam eşimle 1.5 yıllık evliyiz.eşimin tahlil sonuçlarını değerlendırırmısınız nasıl olduğunu.ilginiz için tesekkur ederm. tsh 1.82 ulu/ml 0.35-5.50 fsh 4.8 postmenopa iu/l postmenopasual 23.0-116.3 follicularph iu/l follicularphase 2.5-10.2...

    Doktor Cevabı:
     Sevim Turhan

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Hocam merhaba; ultrason sonucum şu şekildedir, bilateral parotis galndı içerisinde 1 er adet kısa cap 1 cm yi geçmeyen benign sonografik karakterde lenf nodu izlendi . sol parotis gland ekojenitesi heterojendir (enflamasyon?) sol anterior servikal zincirde birkaç adet patolojik boyut ve gö...

    Doktor Cevabı:
     Selçuk Onart

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Hocam merhaba ilaç dozunda değişiklik yapmamız gerekiyor mu? tşk..

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Merhaba hocam, ekteki tahlil sonuçlarımı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Metin Kökten

    Uzm. Dr. Metin Kökten

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Merhaba hocam, ekteki tahlil sonuçlarımı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     KORAY Tuncer

    Uzm. Dr. KORAY Tuncer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Merhaba hocam, ekteki tahlil sonuçlarımı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Arzu Güntürk Yalçın

    Dr. Öğr. Üyesi Arzu Güntürk Yalçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuç

    Merhaba hocam, ekteki tahlil sonuçlarımı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Ayşen Helvacı

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/3 | Toplam 28 kayıt bulundu.
.
x