T negatif

  • doktor bey merhaba. birkaç ay önce sigarayı bırakmak için hastaneye gittim ekg çektiler. doktor v1 v2 v3 yazan bölümleri işaretledi t negatifliği kardiyolojiye gitmelisin dedi. fırsat bulup bir daha hastaneye gidemedim. 20 yaşındayım acaba bu ciddi birşey midir? teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba melahat hanım. v2-3'de t negatifliği bulunması birinin illa kalp hastası olduğu manasına gelmez. hiçbir sorun bulunmadan da ekg'de bu bulgular olabilir. ama kalp damar hastalığı, kalpte ciddi ritm bozukluğu zemini gibi, doğrudan veya dolaylı pek çok kalp sorununda da buna rastlanabilir. bazen çocukluktaki doğal bir bulgu olarak, erken erişkinlik yaşlarına dek tamamen zararsız bir bulgu olarak da bulunabilir. deeğerlendirmek lazım. saygılar..

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sifiliz testi

    Hocam ilişkiden 19 ay sonra sifiliz için vdrl (igg igm iga) testi oldum. geç latent dönemde bu test bazen yalancı negatif sonuç verebiliyormuş. acaba testim yeterli midir? tpha ya fta-abs testi gerekli midir?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv testi.

    Hocam test oldum 117.günde doktorun bilgisayarında alt alta hepsi negatif yazıyordu daha test gerekmez dimi hocam..saygılar..

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Miraç Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İkili tarama testi sonuçları değerlendirme

    Merhabalar. gebelik için ikili tarama testi yaptırdık sonuçlar aşağıdaki gibidir. sonuçlarımızı değerlendirirseniz memnun kalırız. teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. papp-a 3,17 miu/ml t-bhcg 100,0 iu/ml nt 1,30 mm down sendromu riski 1:4950 sadece yaş :1:513 triso...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nilgün Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Wbc ve ly# değerlerim hep yüksek.

    Ben 37 yaşındayım 1.65 boy 55 kiloyum. 2017 yılından bu yana yapılan bütün tahlillerimde wbc 10-12 arasında değişiyor. ly# 4.20 ile 5.30 arasında değişiyor. bunla ilgili 2017 yılında periferik yayma yaptırmıştım. normal çıkmıştı. 2019 şubat wbc 11 ly#5.42. ağustos wbc 10.30 ly#4.29 2020 15 ekim wbc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc ve ly# değerlerim hep yüksek.

    Ben 37 yaşındayım 1.65 boy 55 kiloyum. merhaba hocam benim 2017 yılından bu yana yapılan bütün tahlillerimde wbc 10-12 arasında değişiyor. ly# 4.20 ile 5.30 arasında değişiyor. bunla ilgili 2017 yılında periferik yayma yaptırmıştım. normal çıkmıştı. 2019 şubat wbc 11 ly#5.42. ağustos wbc 10.30 ly#4....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sinan Demircioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Selamlar hocam

    Merhaba hocam size bir sorum olacaktı ilişkimden 30 gün sonra evde idrar testi yaptım negatif çıktı yani tek çizgi ama her ihtimale karşı 49 gün sonra özel bir labaratuvarda beta hcg yaptırdım 0.10 çıktı artık gebelik yok diyebilir miyiz?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken gebelik belirtileri

    Hocam merhaba polikistik over sendromum var 5 aylık evliyim ve ovulasyon testi yaptım ve 6 gün yumurtalma gördüm 7 gün t çizgisi kırmızılığı hafif azalmıştı ve 8 gün çatlama gördüm artık tamamen t çizgisi silikti bu üç günüde değerlendirdim ve bugün 9 gün aşırı derece gögüs hassiyetim ve ağrısı v...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebeliiikkkkk

    Hocam son adet tarihlerim 24 eylül, 29 ekim. 11 kasımda sürtünmeli ilişkim oldu siz önlem amaçlı hap kullanabileceğimi söylemiştiniz 36 saat sonra hosspital ıctim. 27 kasımda 3 gün sürüp koyu kahveyle biten ağrılı adet kanamam oldu. risk kalkmış mıdır? üstüne görme olamaz dimi gününde gelen kanama?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik testi

    Hocam iyi günler cevaplarsanız çok sevinirim. şüpheli ilişki 11 kasımda oldu 2-3 saat sonra ella kullandım. ilişki yumurtama günümde oldu. olmam gereken günde yani ilişkiden 14 gün sonra adet oldum. adetim bitince yani yaklaşık ilişkiden 21 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı. daha sonra hala a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Balcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tomografi sonucu

    Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. akciğer tomografi sonuclarım. her iki akci?erin havalanmas? ve damarlanmas?, bilateral hiler yap?lar, bron?ial dallanma, diafragma konturlar? ve kostofrenik sin�sler a�?kt?r. her iki tarafta santral veya periferik yer kaplayan lezyon, parankimal konsolidasyon...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prolaktin yüksekligi

    Merhaba doktor bey ben surtunmeli ic camasir bende onda boksir surtunme yasadik bosalma yok ben 4.gun kokrudan 6 kasimda ella ictim 65 saat sonra ve 10 eylul 8 ekim 8 kasimm da yani gunumde adetimi oldum ama adetimde azalma var yuzde elli oranda tahminu bende google baktim yerlesme kanamasi mk diye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yardımcı olur musunuz

    Hocam merhaba artık yaşadığım durumun psikolojik rahatsızlık boyunda olduğunu biliyorum ama size de danışmak net bir açıklamanızı duymak istedim “gebelik vardır ya da yoktur” gibi kısa cevap vermezseniz çok sevinirim bir doktordan açıklama duymaya çok ihtiyacım var inanın. bundan 4 ay önce ağustosun...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Risk var mı nolur yardım edin

    Hocam merhaba artık yaşadığım durumun psikolojik rahatsızlık boyunda olduğunu biliyorum ama size de danışmak net bir açıklamanızı duymak istedim “gebelik vardır ya da yoktur” gibi kısa cevap vermezseniz çok sevinirim bir doktordan açıklama duymaya çok ihtiyacım var inanın. bundan 4 ay önce ağustosun...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yardımcı olun

    Hocam merhaba samimi cevabınızı dört gözle bekliyorum nolur her ihtimali düşüp açıklayıp endişemi atmama yardımcı olabilir misiniz?bundan yaklaşık 4 ay önce ağustosun 5inde sürtünme ile ilişkim oldu vajina üzerine boşalma olmadı ama penisin uç kısmı vajinama temas etti ağustosun 22si eylülün 25i kas...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam merhabalar umarım sorumu görür cevaplarsınız. oldukça endişeliyim boş bir kuruntu olduğunu duymama rağmen bunu düşünmeyi sonlandıramadım nolur açıklar mısınız? şöyle ki ağustosun 5 inde yaklaşık 4 ay önce vajina üzerine boşalma olmadan sürtünme ile ilişkim oldu ilişki sonrasında 3 kez adet old...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x