Sürekli ağrı

  • Hocam merhabalar. Annem 55 yaşında yaklaşık 3 haftadır sol omzunda kürek kemiğinin üstünde bir ağrı var. Ağrı sürekli oluyor sabah kalkınca daha şiddetli akşama doğru şiddeti biraz daha azalıyor. Ayrıca boynunda bir gerilme hissettiğini söylüyor. Sizce bu ciddi bir sıkıntı mıdır? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yardımcı olursanız sevinirim hocam

    Hayırlı günler hocam yaklaşık 4-5 ay önce korona geçirdim ve ilaçları kullandıktan sonra göğüs ağrım başladı ve 4-5 aydır göğüs ağrısı çekiyorum gezici bir şekilde oluyor agrilarim doktorlara gittim bir şey yok dediler ciğer için röntgen çektirdim oda temiz çıktı ama bir türlü geçmiyor ağrım ne yapm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil ağrısı

    Merhabalar hocam,benim sorunum dilimde 6-7 aya yakındır geçmek bilmeyen yanma ve sızlama hissi var dilimin ekseriyetle sol ucunda ve sol orta kenarında .dilimin uç kısmı dişlerime yada damağıma temas ettiğinde sızlıyor .bu zaman zarfında pek çok kez farklı bölümlere muayene oldum ne yazık sonu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dışkıda gizli kan

    Hocam ben 16 yaşında reflü hastasıyım 19 kasımda makattan peçeteye kan gelmesi sonucu doktora gittim makat çatlağı dedi krem verdi 2 ocağa kadar kremi kullandım ama etkisini görmedim ve yine doktora gittim batın ultrasonu çekildi temiz çıktı hemogram çekildi hemoglobin 16.1 çıktı dışkıda gizli kan p...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Omuz tendinozis

    Merhaba hocam şikayetim sağ omuz ağrısı tendinozis teşhisi konuldu. mr sonucum bu şekilde (subakromial, subkorakoid bursalarda sıvı sinyalleri izlenmektedir. supraspinat tendon distalinde fokal si artışı ve çevresinde minimal sıvı izlendi (tendinozis?). klinik korelasyonu önerilir. intertüberküler ç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Özyazgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyet ve baş ağrısı

    Merhabalar zühal hanım. öncelikle sağlıklı günler diliyorum. ben 23 yaşında 59 kiloyum ve boyum 1,60. kasım ayından beridir kendi çapımda diyet yapıyorum. tüm gün evde olduğum ve hareketsiz bir yaşam tarzım olduğu için günde 1000kalori alacak şekilde besleniyorum. bunu da sabah kahvaltı yapmadan yap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dyt. Zühal Aynacı Bayel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam yanıtlarsanız sevinirim

    Hocam ben kronik bademcik hastasıyım 2 ay önce iltihap tedavisi vardı ama geçti şuan eskisinden daha iyi eskiden hep spor yapardım ama pandemiden beri pek düzenli spor yapamıyorum 2 ay önce karnımı gerdirmek için ayakta geriye doğru göbeğimi öne doğru çıkarınca belim de bir ağrı oldu sonra aile heki...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs kafesinde ağrı

    Merhaba hocam, sağ göğüs kafesimin içi derin nefes aldığım da ağrıyor bir süredir nedeni ne olabilir? teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akif Turna

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel ağrısı şikayeti sonucu çektirilen mr raporu

    Merhaba bel ağrısı şikayetiyle mr çektirilmem istendi. raporda ne yazıldığını açıklayabilir misiniz ? lomber mrg tetkik prot: sagital t2 f se , sagital t1 fse, aksiyel t2 fse kesitler alınmıştır. bulgular : lomber lordoz tabiidir. diğer vertebra korpuslarının sinyali ve yükseklikleri tabiidir....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Payziner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İğne sonrası kalça ağrısı

    Hocam merhaba ben yaklasık 6 7 ay öncesinde demir eksikliğim için sağ ve sol kalçamdan 10 tane iğne olmuştum ve bu iğnelerin ağrısı hala kalçamda mevcut o bölgelere bastırınca hissedebiliyorum ağrıyı ama beni çok rahatsız etmiyor bu ağrı şiddetli değil zaten dokunmadıgım zamanda bi problem yok şişli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Savran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İğne sonrası kalça ağrısı

    Hocam merhaba ben yaklasık 6 7 ay öncesinde demir eksikliğim için sağ ve sol kalçamdan 10 tane iğne olmuştum ve bu iğnelerin ağrısı hala kalçamda mevcut o bölgelere bastırınca hissedebiliyorum ağrıyı ama beni çok rahatsız etmiyor bu ağrı şiddetli değil zaten dokunmadıgım zamanda bi problem yok şişli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Mustafa Çimen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fmf ilacı bırakmak

    Hocam merhabalar 22 yaşındayım 2012 yılından beri fmf hastasıyım 2*1 colchicum dispert kullanıyorum. 2 gün önce çarşamba günü verdiğim tahlillerde alt 86 - ck 201 ck aralığı 46 - 195 vitamin b12 =487 folat 4.14 ng/ml değer aralığı 4,6 - 18,7 folbiol tablet yazıldı. diğer bütün değerlerim normal ho...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel ve sırtta agrı

    Lomber lordozda tabii olup açıklığı sağa bakan minima skolyoz izlenmiştir. vertebra korpus yükseklikleri ve medüller sinyal intensiteleri doğaldır. l3, l4 ve l5 vertebralarda schmorl nodülü empresyonu mevcuttur. intervertebral disklerin t2 sinyal intensiteleri doğaldır. l3 - l4, l4 - l5 seviyelerind...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ömer Sökmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlaç sorusu

    Hocam merhaba ben hem fibromiyalji hem hem de gastrit hastasıyım. mide koruyucular fibromiyalji ağrılarını tetikler mi? yani kas ve eklem ağrıları yapar mı? nexium, lansor, gaviscon vs.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sulandırıcı

    26 y) merhaba hocam , ben 9 aralık’ta covid oldum. covidden ötürü panik yaptım. geçirdikten sonra göğüs ağrısı , halsizlik ve kalp çarpıntısı( uykudan uyandıran) oldu. kardiyolojiye gittim mitral kapak çökmesi var dendi ancak bir tehlikesi yok dendi. covid böyle bir şeye sebep olur mu? d vitamini ,...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ağrisi

    Merhaba hocam ben sinem 32 yasindayim kalp romatizmasi hastasiyim 4 aydir goğsum kolumda agrilar var gecmiyo kan tahlili eko ekg efor hersey temiz cikti kas agrisi dediler ama gecmiyo acillere bile gittim 2 gundurde cenemde agri var endise ediyorum tekrar gitmelimiyim kalp romatizmasindan dolayimi b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x