Subklinik hipertiroidi

  • Subklinik hipertiroidi

    Hocam bende 12 senedir subklinik hipertiroidi var. t3 ve t4 hormonlarım normal düzeyde olduğu için doktorlar ilaç tavsiye etmedi 6 ayda bir kontrol oluyorum. tsh bazen 0.10 bazen 0.22 çıkıyor yani normal olan 0.30 larda olmadı. sintigrafide sorun yok us de sağ lobta 3mm nodül var. işin gerçeği bende...

    Doktor Cevabı:
     Adnan GÖKÇEL

    Prof. Dr. Adnan GÖKÇEL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Subklinik hipertiroidi

    Hocam eşimde subklinik hipertiroidi var tsh 0.22 hormonlar normal ancak troit bezinde en büyüğü 2.5 cm olmak üzere çok sayıda nodül var. geçen sene biyopsi yapıldı sonuc temiz çıktı. sintigrafi v.s yapıldı. bu durum ileride gebeliği etkiler mi? hormon değerleri normal ilaç kullanmadan sadece kontrol...

    Doktor Cevabı:
     Erol Bolu

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

Subklinik hipertiroidiile ilgili uzmanlar

.
x