Steroid ve ereksiyon problemi

  • Merhaba, Deca adlı bir anabolik steroid kullanımı sonrası ciddi ereksiyon problemleri yaşamaya başladım.Hormon testi yaptırdım normal çıktı herşey.Bir kaç ay sonra biraz düzelme oldu,biraz konsantre olabilirsem ilişkiye girebiliyorum en azından.Ama sertlik derecem düşük uzun süre koruyamıyorum ve cinsel isteğim çok az,Biraz araştırma yaptım Deca'nın ana maddesi olan Nandrolon,vücut içerisinde Dhidnandrolon'a dönüşüp androjen reseptörlerine çok sert bağlanıyormuş ve androjen reseptörlerinin duyarsızlaşmasını sağlıyormuş.Cinsel isteği düzenleyen androjenlerden DHT'nin yerini aldığı yazıyor yani. Ben de sadece denemek için 2 gündür günde 50mg Proviron kullanmaya başladım.Cinsel isteğim ve sertleşme kalitem dün gece eskisi gibi normale döndü hatta eskisiden bile iyi oldu. Bu ilacın tedavisi kalıcı olur mu? Ya da DHT seviyesini arttırmanın kalıcı bir yolu yok mu?

  • Doktor Cevabı:

    Hormon dengeniz anabolizan bir ilaç ile değişikşiğe uğramış ancak hormon değerleri normal ise herhangi bir ilaç kullanmanızı önermem. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Hatay Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 1 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Mastürbasyon sonucu isteksizlik ve ayakta sertleşme olmaması

    Evlenmeme bir engel teşkil eder mi sayın hocam. evlenirsem cinsel anlamda bir sıkıntı yaratır mı acaba.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mastürbasyon sonucu isteksizlik ve ayakta sertleşme olmaması

    Merhaba hocam. ben bundan 1 sene önce 5 gün boyunca günde 4 saat porno izleyerek sürekli ve zorlayıcı mastürbasyon yaptım. boşaldıktan sonra 1 ay boyunca penisim ereksiyon olmadı hatta kıpırdanma bile olmadı. 1 ay sonra kısmen düzeldi ama bu sefer cinsel istek ve heyecanımı kaybettim. bunun dışında...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Merhaba hocam sertleşme sorunu yaşıyorum penil renkli doppler geciktirdim doppler de yapılan iyne ile ereksiyon olmadım 2tane toz yapılmasına ramen

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdi Özkara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Klomen ve testosteron

    Hocam rutin bir kontrol sırasında testosteronumun düşük olduğu ortaya çıktı. doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi, 2 hafta sonra total testosteron değerim yine düşük çıktı. serbest testosteron değerine bakıldı, o da düşük çıkınca endokrinoloji doktoru hipofiz mr'ı istedi. hipofiz mr'ımda küçük b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Melih bey merhabalar 37 yaşında bir çocuk annesiyim uzun zamandır adet düzensizliğim vardı nisan aynından beri de 2,5-3 ay arayla adet görüyorum menopoz belirtilerinin tamamı var 3 doktora gittim vaginal muayene, pelvik ultrason ve hormon testleri sonucu sıkıntı yok dediler ama ateş basmaları cinsel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mastürbasyon sonucu cinsel isteksizlik ve ayaktayken sertleşme olmuyor

    Öncelikle merhaba sevgili hocam. hocam ben bundan yaklaşık bir sene önce günde 3 yada 4 saat boyunca porno izleyerek sürekli ve zorlayıcı mastürbasyon yaptım. boşaldıktan sonraki 1 ay boyunca penisim hiç ereksiyon olmadı. 1 ay sonra kısmen düzeldi ama eski cinsel isteğim kayboldu. hocam bunun dışın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostatit miyim?

    Hocam merhabalar. korunmasız ilişkimden 2 ay sonra mast. sırasında bosalirken yanmam oldu. bu yanma 2 kez daha seyretti başka olmadi fakat o günden beri yaklaşık 7 aydır cinsel isteksizlik,erken boşalma ve baldır kısımlarında yanmalarim ve testis bölgesinde hassasiyet ve ağrılarım oldu. antibiyotik...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Türk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Merhaba hocam ben 14 yasindayim ergenlige girmedim penisimde fln killar var koltuk altimda killar cikmaya basladi tuy 1.63 boyum 75 kilom var hocam nolr yardim edin hocam sesim kalinda deil ama dudagimin ustunde tuyler de var belli olunuyo yakindan mesela ama girmedim hocam penisimde cok uzun dei...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testesteron değeri

    Hocam merhaba. 21 yaşındayım. yaptırdığım hormon testinde testosteron değeri 350 ng/dl çıktı. tahlil raporunda referans-normal aralıklar ise 175-781 olarak gözüküyor. yaşıma göre düşük bir değer mi ? hocam ayrıca renkli doopler ultrasonografi de çektirdim ve herhangi bir sorun çıkmadı ayrıca herhang...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testesteron değeri

    Hocam merhaba. 21 yaşındayım. yaptırdığım hormon testinde testosteron değeri 350 ng/dl çıktı. tahlil raporunda referans-normal aralıklar ise 175-781 olarak gözüküyor. yaşıma göre düşük bir değer mi ? hocam ayrıca renkli doopler ultrasonografi de çektirdim ve herhangi bir sorun çıkmadı ayrıca herhang...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • His kaybından

    Merhaba hocam ben 10 ay önce sol kasık fıtığı amaliyatı oldum açık amaliyat yama kondu amaliyat yeri bir hafta sonra enfeksiyon kaptı şişdi doktor şişliği şırınga ile çeker indirdi aradan iki gün sonra geri şişdi gerildi bu kez müdahale olmadan kendi dağıdı kasıkta yumurtalıkta peniste aşırı yanm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu ve isteksizlik bunlardan mı kaynaklı

    İlaç için başka test mi yaptırmam lazım hocam ne yapmam lazım şuan ve bu kronik prostatit cinsel isteksizlik veya sertleşme problemi yaratır mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon değerleri

    Cevabınz için teşekkürler yaş 26 tahliller yeni hastalığım ne olabilir araştırıyorum şikayetim cinsel isteksizlik başvurusu.yaptığım tahliller bunlar a)serbest t41.15yng/dl0.61-1.12tsh1.614miu/l0.38-5.33fsh4.34miu/ml1.27-19.26lh6.26miu/ml1.24-8.62prolaktin17.52yng/ml2.64-13.13progesteron1.23ng/ml0.1...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel isteksizlik

    Hcm iyigünlerhormonsonuçları serbest’t4:1.15 yüksk prolaktin 17.52 yksk tsh :1.614 fsh:4.34 lh:6.26 totl:3.98 progrsteron:1.23 yorumlarmısınız yaş:26 erkek kötümü sonuçlar belirtilerle dr gittim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erkek iktidarsızlık ve isteksizlik

    Merhaba hocam evli çiftlerde erkek ilişkiye girmek istememesi zorlanması isteksizlik neden kaynaklanır ne yapılması gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Coskun Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x