Sonuç gösterme

  • Sonuç gösterme

    Merhaba solunum fonksiyon testinde pef değeri lln 4.99 uln 7.95 beklenen 6.47 pre#1 4.30 (bu belirgin yazılmış) %66 z-score -2.41 post1 3.68 %beklenen 3.57 % -14 çıkmış. yorumlayabilir misiniz? teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
     Tuğçe Kasapoğlu Hürkal

    Uzm. Dr. Tuğçe Kasapoğlu Hürkal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gösterme

    Merhaba baş ağrısı kulak çınlaması şikayetiyle doktora gittim beyin mr ı çektirdim sonuclarında aksiyal planda t2 fse, flaır, t1 sd,dag çıkması en demektir? koranal planda t2 flaır sagittal planda t2 frfs sekanslatı uygulanmaktadır." yazıyor bunun anlamı nedir neyim var?

    Doktor Cevabı:
     E. Onur Kulaksızoğlu

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gösterme

    Hocam merhaba. 1.sağ akciğer orta lop medial sagmentte subsegmental atelektazi alanı izlemenmektetir. 2.sağ üst lop posterior sagmentte milimetrik boyutlu fokal buzlu cam alanı izlenmiş. 3.vertebra korpus köşelerinde osteofitik dejeneratif değişiklikler izlenmektedir. 4. karaciğer parankim dansite...

    Doktor Cevabı:
     Hakan Çelikhisar

    Uzm. Dr. Hakan Çelikhisar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuc gösterme

    Merhaba doktoroum yurt dısına gittiği için sonucları gosteremedım rıca etsem bakarmısınız ? fsh 5,35 degerler: luteal 1.7 - 7.7 ovuler 4.7 - 21.5 folýküler 3.5 - 12.5 post menapoz 25.8 - 134.8 lh: 3,71 değeri: luteal 1 - 11.4 ovuler 14 - 96 foliküler 2.4 - 12.6 post menapoz 7.7 - 59 estradiol:52,74...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Çağlayan

    Prof. Dr. Sinan Çağlayan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gösterme

    Lomber lordoz doğaldır. vertebra korpus yükseklikleri ve kemik iliği intensiteleri tabiidir. spinal kord intensitesi homojendir. l4-l5,l5-s1 seviyelerinde dejeneratif sinyal kayıpları ılımlı diffüz anüler bulginler l4-l5 düzeyinde herniye diskin dural keseye indentasyonu bilateral noral foramenle...

    Doktor Cevabı:
     Nezih Oktar

    Prof. Dr. Nezih Oktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gosterme

    Hocam ben yarın patoloji sonucumu gelip alıcam hastaneden eğer yarın siz hastanedeyseniz sonuçlarımı size gostericem

    Doktor Cevabı:
     Erol Keleş

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gosterme

    Hocam hayirli olsun tayin omussunuz nerye tayin oldunuz patloji snucunu gösterelim komşu illrdeyseniz gelirim.selamlar

    Doktor Cevabı:
     Halil Türkan

    Op. Dr. Halil Türkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gösterme

    Merhaba hocam ben 22haftalık gebeyim tsh:0.573 serbest t4 :0.57 serbest t3:2.76 anti tg:0.001 antitpo:0.9 sonuçlarım böyle normalmi acaba

    Doktor Cevabı:
     Tuğbay Tuğ

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 10 kayıt bulundu.
.
x