Sonuç değerlendirme

  • Sonuç değerlendirme

    Doktor bey merhaba benim şikayetim adet dışı kanlı akınmtılarımdı muayene ultrason herşeyim temizdi yumurtalıklarım ve rahmim idrar tahlilimde temiz herhangi bişi çıkmayınca doktor hormon tahlili yapalım dedi sonuçlarım serbest t4 = 1 tsh =1,61...

    Doktor Cevabı:
     İsmail Fahri Öçer

    Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç degerlendirme

    Doktor ahnım benim yaşım 37 kilom ise 80 boyumda 1.64 cm karaciğerde yağlanma var bırde guatır ilacı kullanıyorum geçen gün eczanede boyd composıtıon analyzer yaptırdım sonuçlar ise :weight:79.8 kg fat%37.4 fat mass:29.8 kg ffm:50.0kg muscle mass:47.5kg tbw% :35.6 kg tbw %:44.6 kg bone...

    Doktor Cevabı:
     Songül Kanımtürk

    Dyt. Songül Kanımtürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç değerlendirme

    Merhabalar hocam, i̇ki kez combo test yaptırdım. sonuçlar; 19.günde: hiv p24 antijen negatif 0.00 indeks negatif < 0.25 pozitif > 0.25 hiv ½ antikor negatif 0.08 indeks negatif < 0.25 pozitif > 0.25 129.günde : hiv p24 antijen neg 0.00 neg 0.00 indeks negatif < 0.25 pozitif > 0.25 hiv ½ antik...

    Doktor Cevabı:
     Cengiz Güney

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç değerlendirme

    Hocam eşimin sonuçları:fsh :16.41/1,5-12,4- lh:8.13/1.8-8.6- e2:13.28-7.63-42.6- testosteron:135/249-805 sprem sonucu da :cinsel perhiz :3 gün / hacim:3ml renk:opak sarı sprem sayısı: azosprem hareketlilik kısımlarında hiç bir rakam yok hepsinde - bu işaret var öğrenmek istediğim düzelme şansı var...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Şevki Sert

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuc degerlendirme

    Merhabalar hocam babamin tomografi sonucunu paylasiyorum yorum yaparsaniz sevinirim bilotiral troid loblari normalden buyuk derecede olup her iki lobin mediastene dogru uzandigi gozlemlenmistir ön mediastende en buyugu 14mm birkac adet lenf nodu gozlemlenmistir kalp normal boyuttadir ...brakiosefali...

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Nur İzol Torun

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç değerlendirme

    Hocam yaş 46 bir kaç ay aralarla regl 3.günleri yaptırdığım kan sonuçlarım aralık 2016 ayında yapıldı fsh:10:59/3,5-12,5 / e2:60,77/12,4-233 / lh:6.48/2.4-12,6 ocak ayında yapıldı 2017 fsh:4,34/3,5-12,5 / e2:120,20/12,4-233/ lh:3,67/2,4-12,6 amh:0,13 13 şubat ayında yapıldı fsh:7,19/3,5-12,...

    Doktor Cevabı:
     Erol Bayraktar

    Op. Dr. Erol Bayraktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç değerlendirme

    Hocam göğüs kontrolü yaptırdım.sonuçlarımı değerlendirirmisiz.bilateral dıgıtal tomosentez mammografi:sağ meme üst kesimde benign radyolojik özellikte iki adet makrokalsifikasyon izlendi.(bi-rads 2) her iki memede belirgin spiküle özelliğinde kitle yada patolojik mikrokalsifikasyon kümesi saptanmam...

    Doktor Cevabı:
     Sabahattin Aslan

    Doç. Dr. Sabahattin Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç değerlendirme

    Hocam göğüs kontrolü yaptırdım.sonuçlarımı değerlendirirmisiz.bilateral dıgıtal tomosentez mammografi:sağ meme üst kesimde benign radyolojik özellikte iki adet makrokalsifikasyon izlendi.(bi-rads 2) her iki memede belirgin spiküle özelliğinde kitle yada patolojik mikrokalsifikasyon kümesi saptanmamı...

    Doktor Cevabı:
     Tuğbay Tuğ

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç degerlendirme

    Merhabalar obstetrik us raporunda sata gore 24w5d gebelik bpd22w5d ac 23w5d ve fl 23w4d hafta ile uyumlu gross fetal anomali izlenmedi yazıyo haftanın geride olması skntimi

    Doktor Cevabı:
     Nilgün Turhan

    Prof. Dr. Nilgün Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/4 | Toplam 38 kayıt bulundu.
.
x