Sol kurek kemigimin alti

  • Iyi gunler hocam ben 19 yasindaym 1 haftadan beri sol kurek kemigimin alt tarafinda bir batma var derin nefes alirken daha cok oluyor.Agri olmadan 3-4 gun once grip olmustum bogaz agrisi falan da olmustu.Sebebi nedir sizce...

  • Doktor Cevabı:

    Muhtemelen akciğer zarında su toplamıştır; az ya da çok. tedavisi basit merak etmeyiniz... voltaren sr 75 2x1 5 gün kullanın, geçmezse dahiliye sizi görsün

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kandaki pozitiflikler

    Merhabalar hocam plaquenil ilaç bir ihtimal de olsa ana ve sentromer pozitiflıgıni değiştirirmi hiç bir rahatsızlığım yok sadece kanlar pozitif hocam birde ben troıt hastasıyım hipotiroidi acaba bu kanların pozitif olmasını etkilermi saygılarımla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bagirsak

    Mrb ahmet bey kolay gelsin benim 20 gündür geçmeyen ishalim var doktora gittim tahlil yaptı idrar ve kan gaz sıkışması dedi nospazm verdi ama 10 gündür de mide agrım çok oluyr ara ara batar gbi oluyr anlık girip çıkıyor ve ishalim hala geçmedi sebebi ne olabilir sizce doktora gidecem ama endoskopi y...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sistemik sorun

    Merhabalar hocam benim konum biraz karmaşık buradan soru sormak da anlamsız biliyorum. öncelikle yaygın kemik ağrım mevcut, zaman zaman sindirim sorunu ani ishal atakları, ritm düzensizliği var bu ritm hızlanınca düzensiz hale geliyor, çok da kilo verdim 1 sene içinde yüzde 15 kilo kaybım var, boğaz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sentromer pozitiflıgı

    Hocam affınıza sığınarak son bir sorum olacak bu plaquenil ilaç bir ihtimal de olsa değiştirmez mi ana ve sentromer pozitiflıgıni birde ben troıt hastasıyım onla da alakalı mı tekrar özür dilerim değerli vaktinizi aldığım için saygılarımla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lupus hastalığı

    Merhaba hocam. lupus hastası olan bir kişi buz lazer epilasyon yaptırabilir mi? yani herhangi bir yan etkisi olur mu? cildiye doktoruna sordum sorun olmayacağını söyledi. sizinde yorumunuzu almak istedim. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağ dokusu romatizması

    Merhabalar tolga bey anneme ege üniversitesi tarafından 10 sene önce bağ dokusu romatizması teşhisi konuldu ve kinin tedavisine başlatıldı gözlerini çok fazla etkilediği için kinin tedavisini bıraktı bu hastalığın herhangi bir tedavisi var mıdır neler yapabiliriz yanıt verirseniz sizden randevu alıp...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Eklem ağrısı

    Hocam merhabalar ben bacak eklemim,belim ve el bileğimdeki ağrıdan dolayı doktora gittim rf:10(negatif) anti ccp:

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kurek kemigimin alti

    Iyi gunler hocam ben 19 yasindaym 1 haftadan beri sol kurek kemigimin alt tarafinda bir batma var derin nefes alirken daha cok oluyor.agri olmadan 3-4 gun once grip olmustum bogaz agrisi falan da olmustu.sebebi nedir sizce...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaca yanıt vermeyen bağ doku hastalığı

    Tolga hocam merhaba. birşeyi merak ediyorum. bağ dokusu hastası olan bir kişi melox,biprofenid,prednol,prednizol ve voltarene cevap vermediyse (virgülle ayrılanlar bir ay süreyle denendi sadece) o kişide bağ doku hastalığı yok mu demektir? yani klasik tedaviye cevap vermeli mi eğer bdh varsa? ve mes...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlaca cevap vermeyen bağ doku hastalığı

    Mesut hocam merhaba. reyno,eklem ağrısı,sabah tutukluğu,kronik ürtiker,belde sakroliit , zaman zaman eklem şişmeleri (mesela tek bir parmakta),yaygın lenf nodu varlığı (boyun,kasık,koltukaltı-reaktif ve küçük ve hassaslar ) ,saç dökülmesi gibi şikayetlerle romatolojiye gittim.ilk tahliller alındığın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoantikor

    İyi günler doktor bey. geçen ay allerji kliniğinde birtakım kan tahlilleri yapıldı. yapılan otoantikor tahlillerinden antinükleer antikor (ana) zayıf pozitif (+), anti-jo1 pozitif ++ çıktı. bunların açıklaması nedir yardımcı olabilir misiniz? 2 senedir haşimato tedavisi görüyorum ve levotiron (50mg)...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağ doku hastalığı

    İzzet hocam merhaba.daha önce de birçok sorum olmuştu size özverili cevaplarınız için çok teşekkür ederim.reyno,yaygın lenf nodları(boyun,koltukaltı ve kasık-büyük boyutta değiller),sabah tutukluğu,bel ağrısı (iki taraflı sakroliit ve kemik uçlarında kareleşmeler varmış) ,her iki el parmak eklemleri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Koltuk altı şişlikler

    Iyi gunler, 22 yasinda erkek hastayim. 1.5 senedir agirlikli sol koltuk altım olmak uzere sag ve sol koltuk altimda surekli yogun agrili birseyler sisip sisip iniyor. disardan bakildiginda bazen belirgin kirmizi renkte bazende renksiz derinde ayda bir kez 2 kez surekli biseyler sisip iniyor. genel c...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tanimlanmamis bag dokusu

    Hocam merhabalar . yaklaşık 6 yıldır tanımlanmayan bağ dokusu hastalığım var kalp zarı iltihabı ile tekrarlıyor omuzlarimda ağrı oluyor crp degerim yükseliyor hastaligim alevlendiği zamanlar. bazen de crp yukselmiyor ama yine omuzlarmda bıçak keser gibi ağrı oluyor . sizce bu hastalığın gerçekten bi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Total ve direkt bilirubin yükselmesi

    İzzet hocam merhaba. rutin romatoloji kontrolüne gittim kan verdim sadece (sonucu bir dahaki randevuya göstereceğim) bağ doku hastalığı tanısı ile plaquenil alıyorum günde 1 . kafama takılan total bilirubin 2,66 (ref 0,3-1,2) direkt bilirubin 0,46 (ref 0-0,2) olması. diğer değerler alt,ast vs hepsi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x