Soğuk havale

  • Hayırlı günler hocam 5 yaş oglum soguk havale gecirdi keppra kullaniyor tahlil sonuçlarında Alkalen fosfatoz 356 Laktik dehidrogenaz 266 hgb 14 ferritin 16 çıktı bu sonuca göre nasıl bir yol izlemeliyim

  • Doktor Cevabı:

    Kumru hanım, öncelikle sağlıklı günler dilerim. benim uzmanlık alanım çocukluk çağı astım ve alerjik hastalıklarıdır. adı geçen şikayetiniz için çocuk nöroloji uzmanından destek almanız daha doğru olacaktır. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • T3 yüksekliği

    Merhaba hocam bebeğimin sağlık ocağında ilk alınan topuk kani sıkıntılı çıktı 2.alındı bi sıkıntı çıkmadı 6aylıkken kan verdik tsh ve serbest t4 normal aralıklarda çıktı ama t3 en yuksek 6.9 olması gerekirken 7.10 çıktı 1 ay sonra tekrar kan verdik şimdi de 7.63 çıktı salı günü sami ulus endokrinde...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kistik fibrozis hastalığı

    Merhaba hocam, bebegimin topuk kaninda ilk sefer de kistik fibrozis degeri 107 ikincisindede 70 cikti bunun uzerine ter testi yapildi onun sonucu da cok sukur temiz cikti. suan oglum 20 aylık 11 kilo 87 cm yavas kilo almasindan baska hic bir sikayetimiz yok kilo icin doktor kan testi yapti o da temi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken ergenlik

    Merhabalar hocam. yeğenim 8 yaşında. 7.30 yaşında puberto prekoks tanısı konuldu. ayrıca penial gland da 3 mm kist çıktı. acaba bunun erken ergenlik ile bir ilgisi var mıdır? şekeri yüksek ve kan değerleri pek iyi değil. lucrin depot iğne tedavisine başlayacağız ama yan etkilerinden endişe ediyoruz....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiperkalsiüri

    Hocam geçen hafta haccetepeye götürdük hacettepede ki prof bize hiperkalsiüri olmadığını söyleyip ilacı kesti biz neyapacağımızı bilmiyoruz haccetepedeki prof bir gıda kaynaklı olduğu bir hastalık olmadığını söyledi nasıl bir yol izliycez biz hiperkalsiüri nin tam tanısı nasıl konuyor lütfen bizi yö...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Bak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • G40 epilepsi

    Hocam meraba benim çocugum doğumun ilk gününde sefal hamtom vardı ve nöbet geçirdi 4 aylıga kadar ve sonra kesildi çok şükür geçirmiyor kulandığı ilaçlar luminaleten ve kepra luminaleteni kestiler şimdi kepra alıyor ve 3 kerr egg ye girdi emar tomgrafi sırtından boz sıvısı alındı hepsi temiz çıktı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Canan Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Idrar kacirmasi

    Mrb doktor bey 5 yaşında oğlum var tuvalet eğitimini almasına rağmen gündüzleri çok idrar kaçırmadı var iki yıldır tedavi görüyoruz değişen birşey olmadı 2 defa nükler tıpa girdik sağ böbreğinde bir lekeleme var ne önerirsiniz hocam cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Bak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Neo düşüklüğü

    Hocam çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde allah razı olsun.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tansiyon ve anemi

    Merhabalar hocam.benim yaklaşık 1 haftadır sol gögüsüm,kolum ve sırt tarafim ağrıyor.gecen gün birden tansiyonum dustu soğuk terleme ve göz kararması oldu etrafımı göremedim.oturmasaydim bayılacak gibiydim daha önce bayilmisligimda var bu yüzden acile gittim ekg çekti temiz çıktı.kan tahlilinde crp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fmf gebelik ve çocuk sağlığı

    Merhaba hocam, ben fmf hastasıyım ve 14 yaşından beri kolsişin kullanıyorum. şu an yaşım 25... atak sıklığım az senede. 3-4 kez veya daha az atak yaşıyorum. amiloidoz problemim yok. fmf gebe kalmamı engeller mi? gebe kalırsam kolsişine devam etmeli miyim? kolsişin bebeğe zarar verir mi? tavsiye...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Külal Çukurova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fmf gebelik ve çocuk sağlığı

    Merhaba hocam, ben fmf hastasıyım ve 14 yaşından beri kolsişin kullanıyorum. şu an yaşım 25... atak sıklığım az senede. 3-4 kez veya daha az atak yaşıyorum. amiloidoz problemim yok. fmf gebe kalmamı engeller mi? gebe kalırsam kolsişine devam etmeli miyim? kolsişin bebeğe zarar verir mi? tavsiye...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emrah Beyan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kistik fibrozis hastalığı

    Merhaba hocam, bebegimin topuk kanında ilk ölcümde kistik fibrozist degeri 107 ikinci ölcümde 70 cikti daha sonra 1 aylik oldugunda ter testi yapildi ter testi sonucu da negatif cikti. bebegim suan 20 aylık simdiye kadar hic hasta olmadi bi kere bile öksürmedi cok sukur. gelisimi iyi sadece yavas ki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dönüş yapılması ile ilgili

    Hocam, türkiye'ye döndünüz mü? donduyseniz hangi şehirde ve hastanedesiniz?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aydın Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebek morarması nefes kesilmesi

    Hocam benim 3 aylık bir bebeğim var. ağladığı zaman morarıyor uzun bir süre, nefesi kesiliyor. sonra kendisine gelince tek bir noktaya bakıyor uzun bir süreliğine bu neden kaynaklanıyor normal mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Canan Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuclari

    Merhaba hocam kizimin bazi alişkanliklarindan dolayi dr gittik ve bize bir kaç test yaptirdir.testlerde sonuçu problemli olanlar şu şekilde. plt sinir 142-424 bizde çikan sonuç 525 yüksek rdw-sd sinir 37-54 bizde çikan 33,9 düşük demir sinir 28-93 bizde çikan 116 yüksek sonucu yorumlarsani...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekle uyumak

    Teşekkür ederim hocam. peki sert şekilde sırtına vurup gazını çıkartmak bebekte bi sorun oluşturur mu? boy kısalığı vb.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x