Soğuk buhar

  • Mrb size bir sorum olacak yenidoğan bebeğimiz için buhar makinesi aldık acaba kullanmalımıyız bazı Dr lar önermiyor sizce kullanalım mı bebeğimize bir zararı olur mu?şimdiden teşekkürler..

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba,yenidoğan bebeğe değil de bebeğin kaldığı odaya buhar makinesi kullanacaksınız sanırım,klima gibi oda havasınnı çok kurutacak bir ısıtma sisteminiz varsa nem amacıyla günde 1-2 kez 30 dk süre için çalıştırabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Muğla Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sağ kaşının üstünde kemik çıkıntısı

    Merhaba hocam bebegim 22 günlük epidural sezeryanla doğum yaptım bebeğimin sağ kaşının üst tarafında nohut büyüklüğünde sert bir kemik çıkıntısı gibi birşey var bu ne olabilir doğum yaptığım hastanede bununla ilgili bana hicbirsey denilmedi ama kafatası şekil bozuklukları diye birşey varmış ondan do...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhaba benim 27 günlük kız bebeğim var . sağlık ocağında topuk kanı alındı tsh yüksek çıktı denildi tekrar topuk kanı aldilar ve tekrar yüksek çıktı denildi ve sonuçları sorduğumda söylemediler . direk ped. endo. yönlendirdiler . birde raporunda tanı olarak tsh yazıyor sadece . hamilelikte...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kusma sikayetu

    Iyi gunler hocam bugun yaniniza gelmistik doruk ozturk . 40 gunluk bebek . hala kusuyor aceba bunun sebebi nedir aceba ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sezin Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yenidoğan tsh erken teşhis

    Ne kadar süreyle keselim hocam tekrar ne zaman test yaptıralım?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan tsh

    Merhaba hocam. 02.05.20 de 3600 g ile kızım dünyaya geldi. 07.05.20 de kan tahlili yapıldı kilosu 3900 g tsh 28 serbest t4 1,46 çıktı(referans değerleri tsh= 0,34-5,6 t4 0,61-1,12). 11. gün tekrar yapıldı tsh 35 geldi .ilaç tedavisine başladık. 28.05.20 de tekrar analiz yapıldı. kilo 4100 g tsh 0,04...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan tsh erken teşhis

    Merhaba hocam. 02.05.20 de 3600 g ile kızım dünyaya geldi. 07.05.20 de kan tahlili yapıldı kilosu 3900 g tsh 28 serbest t4 1,46 çıktı(referans değerleri tsh= 0,34-5,6 t4 0,61-1,12). ilaç tedavisine başladık. 28.05.20 de tekrar analiz yapıldı. kilo 4100 g tsh 0,04 serbest t4 2,09 olmuş. ilaç biraz az...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kulak şekil bozukluğu

    Merhaba biz earwell hakkında bilgi sahibiyiz ve bebeğimizin kulağı ancak earwell sayesinde düzelebilir. biz sadece fiyat konusunu sormak istiyoruz bize uygunsa hemen yaptırabiliriz.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yaşar Hüseyin Onganlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğanbebek

    Merhaba hocam yeğenim 20 günlük yeni doğdu kalbi sağ tarafta ve böbrekleri biri sağda olması gerekirken solda diğeri sağda doğduğu zaman 1 gün hastanede kaldık eve geldim sorun sıkıntı yoktu. 2 gün sonra pembesi gibi kusma oldu hastaneye götürdük o zamandan beri kuveze aldılar enfeksiyon var diyip 2...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Turgay Baz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 4 aylık bebek

    Merhaba dr. bey 4 aylık kızımızın aşırı şekilde karın gurultusu var. birde gaz damlası da kullanıyoruz ama saniyelik kafasını ve ayaklarını havaya kaldırırak poposunun üstünde duruyor bundan dolayı kıpkırmızı oluyor.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aydın Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hepatit b testi

    Doktor bey yaşım 21 doğum öncesi yapılan tahlilde hepatit b kısmen yazılmış. bize söylenmedi bir şey.bebekte sarılık çıkınca doktora gittik özel bir laboratuvarda tahlik yapıldı.hem benden hem bebekten kan alındı.hepatit b bakmamoşlar, c bakmışlar. yaklaşık 8 9 saat sonra labı tekrar aradık kanlar a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidogan hastaliklari

    Hocam iyi günler 41 günlük bebeğime kanda 1.4 delta androstenedion 30 dk 2.86 çıktı 60 dk 3.71 çıktı bu değerler normal mi hocam bilgi verir misiniz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aydın Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biodinitaz eksikliği

    Merhaba hocam biodinitaz aktivitesi 2.65 biodinitaz yüzdesi 30.42 sizce normal mi bu sonuçlar teşekkürler şimdiden hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nilgün Dağdeviren (Demir)

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yeni doğan bebek

    Yeniden merhabalar ayten hocam, oğluma bugün konjenital adrenal hiparplazi (kah) tanısı konuldu. merak ettiğim ise 1.bu hastalık kalıtsal mıdır? 2.bu hastalık yaşamını nasıl etkileyecek? 3.tedavi süreci ne kadar sürecek? 10 nisanda doğdu ve o günden beri yoğun bakımda yatmakta.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürekli ağlama ve huzursuzluk

    Merhaba hocam 1.5 aylık bir kız çocuğum var sürekli huzursuz ve ağlıyor birkaç doktora da götürdük bir sorunu yok gaz var dediler ama çocuk uykuya tam dalıyor biraz uyuyor birden aniden çığlık atarak uyanıyor gözleri uykulu halde bile sürekli ağlıyor bir sürü gaz ilacı denedik bi işe yaramadı kakası...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Veysi Akbey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yeni doğan bebek

    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x