Sindirim sistemim

  • merhaba hocam. Dışkıladığımda çiğ yeşillikleri sindirim sistemim yaklaşık 5-6 aydır öğütmüyor. olduğu gibi hafif soluk bir durumda dışarı atıyorum. sizce problem nedir? hangi branşa görünmeliyim. yaş:38, **** öğretim görevlisiyim. yaklaşık 6-7 ay kadar önce depresyon geçirdim. bir ilgisi olabilir mi? İyi çalışmalar. şimdiden teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Karadeniz tıp fakültesi gastroenteroloji bölümünde prof dr yusuf uzun var, ona danışabilirsin, ayrıca anlattığın durum bana göre önemli değil, geçirdiğin depresyona bağlı, sanki kafan dışkına fikse olmuş gibi geliyor bana ama yine de söylediğim arkadaşa bir görün derim. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ampuller kanser

    Hocam yaşım 20. halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.16(5.2-20) düşük birde pct 2.91(1.08-2.82) yüksek . tam bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 20...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reflü. midede delinmiş hissi

    Merhaba hocam 2 aydır geçmeyen öksürük, bogaz agrısı, midede delinmiş hissi,gögüslerde yanma ve agzıma acı su geliyor . kbb ve dahiliye uzmanına gittim. kbb doktoru reflü olabileceğini söyledi. reflü bu kadar şiddetli öksürük yapar mı.?bilmiyorum ama inanın yemek yiyemez hale geldim. mide yanması i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Şahin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis altında şişlik

    Merhaba hocam ben 5 ay önce makatta ağrı sık gaz sorunu için doktora gitim kolonoskobi yaptı sonuç 2_3 evre iç dış hemoroit çıktı amaliyat önerdi ben olmadım tuvaletim geldimi birde yapar ken ağrısı oluyor kötü kokulu gaz oluyor kan akma yok tuvaleten sonra sıçak su kullandımmı ağrısı olmuyor bazen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kaka sorunu

    Hocam merabar10 aylik bebegim var mamayla besleniyor ek gida fazla yemiyor kakasini 5 6 hatta 7 gunde yapiyor acikcasi bu durum beni uzuyor gunde 1 defa da olsa yapmasi gerekmiyormu ne zaman duzene girer bu durum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Reha Artan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolestetolyuksekligi kolestetolyuksekligi saygilar son tahlilde hdl40ldl140trig237tkol230 ldlyi trig dusuremiyorum hafyada3yumurta hetgun7,zeytin her sabah dogal hindistan cevizinden bir tatli kasigi iciyorum unutkanliga iyi geliyor bu doz zarari varmi oneriniz yokmu nasil beslenebilirim niacin hapi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crohn hastası mıyım?

    Merhaba şubat ayında şiddetli karın ağrısı şikayeti ile acile başvurdum. yapılan usg'de batın alt kadranlarında 7 cm ulaşan serbest sıvı izlenmiştir. ve yapılan bt tomografi incelemede sol alt ve üst kadranda ince bağırsak anslarda diffüz duvar kalınlaşması izlenmiştir. acil yatış verdiler ve hem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Covid karın ağrısı

    Hocam merhaba; 1 haftadır karın ağrısı spazm şeklinde batma yanma ve çeşitli yerlerde oluyor, hazımsızlık bağırsak guruldaması epigastrik bölgede ağrıyla başlayıp sağ ve sol üst kadrana sonrasında alt kadranlarda da batma tarzında ağrılar oluyor. bu ağrı evdeki herkeste var yan komşumuz ve iş arkada...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Solunum ve sindirim sistemi

    Hocam dün size soru göndermiştim de sanırım içinde başka sorular olduğu için kapatılmış. tek bir soru soracağım hocam. bende kronik gastrit-ülser-kös gevşekliği var. hocam yaklasık 2 yıldır derin nefes alırken veya esnerken genelde kalbimin altında horultu gibi birşey oluyor elimi koyduğumda hissede...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sindirim sistemi ve solunum

    Hocam merhaba. bende mide ülseri, kronik gastrit ve kös gevşekliği var. hocam ben derin nefes alırken kalbimin alt tarafında çok kaba bir ses çıkıyor hırıltı veya hava sesi gibi birşey. elimi koydugumda hissedebiliyorum çok rahat. dışarıdan da net duyulabiliyor genellikle derin nefes aldıgımda oluyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anksiyete bozuklugu

    Hocam merhaba. ogretim uyesiyim. 36 yasindayim. hocam yaklasik 16 aydir otoimmun bir hastalik sebebiyle (henoch schonlein purpura) tedavi gormekteyim. tam geciyor derken bu defa ulseratif kolit tanisi da konuldu. kullandigim ilaclar prednol, imuran, asacol, lansor. hocam biraz kaygili bir insanim g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tunay Karlıdere

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hastalık hastasımıyım

    Hocam merhabalar. 25 yasindayim. 6-7 yil once anksiyete bozuklugu teshisi aldim 6 ay ilac kullanip biraktim. bir daha hic tedavi olmadan devam ettim hayatima. yaklasik bir yildir derin nefes alirken vucudumun farklı yerlerinden hirilti hisilti tarzi bir ses geliyor dışarıdan net duyulan bir ses. bir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serhat İpekçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cıvalı termometre

    Merhaba.termometrenin civa buharından zehirlendim.bilgisayarımın sıcağı termometreyi patlatmış ve görmemişim.günlerce sıcağın da vurduğu buharla nefes almışım.şiddetli boyun ağrısı,kabız-ishal oldum.icp-ms-nmkl 186 testi kullanıldı.ölçü birimi litrede mikrogramm (mkg/l). kan testinde sınır 0.05 göst...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Zeynep güneş Özünal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Makat kondilomu

    Hocam merhaba, 26 temmuzda bolu'da makat kondilomu ameliyatı olmuştum. ocak ayında kontrol için tekrar geldiğimde kolonoskopi sonrası içeride siğillerin olduğunu ve %10 luk bir tekrarlama ihtimali olan daha detaylı bir ameliyat önermiştiniz. bu ameliyatı yapacaktık ancak sizin marta kadar olmamanız...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Bulut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabetmiyim yada gizli şekermiyim

    Hocam iyi günler. covid 19 lu günlerin biran evvel ülkemizi terk etmesi dileğiyle soruma başlamak istiyorum. hocam sülalede diyabetli kimse yok. uzun süredir bir şişkinliğim vardı hazımda güçlük çekiyordum . o zamanlar 2013 gastroentroloji dr na gitrim endoskopi ve kolonoskopi sonucu antral gastrit...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolestetolyuksekligi kolestetolyuksekligi saygilar son tahlilde hdl40ldl140trig237tkol230 ldlyi trig dusuremiyorum hafyada3yumurta hetgun7,zeytin her sabah dogal hindistan cevizinden bir tatli kasigi iciyorum unutkanliga iyi geliyor bu doz zarari varmi oneriniz yokmu nasil beslenebilirim niacin hapi...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x