Sigara bırakma

  • Sayın A.Serdar Soydan! Ben 64 yaşındayım. Yaklaşık 45 yıldır sigara içiyorum. Artık bu illetten kurtulmak istiyorum. Bana bu konuda bilgi verirseniz ve ayrıca seans ücretini de yazarsanız çok sevinirim. Selam ve saygılar...

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba hasan bey. dün telefonda konuştuğumuz gibi, sigara tadavisi konusunda size yardımcı olacağız. sevgi ve saygılarımla.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Akupuntur Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sigarayı bırakmak istiyorum,

    Dr bey,ben 63 yaşındayım 40 yıldır günde bir paket sigara içiyorum,bırakmak istiyorum,ama 9 yıl önce oğlum vefat etti, antidepresan kullanıyorum,akupunktur ile bırakmam mümkünmüdür,teşekkürler,

    Doktor Cevabı:

    Dr. A. Tayfur Yağcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Merhabalar hocam netten rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın bir sorum olacak ben okbden dolayı 2 yıl anfranil antidepresan kullandım bende sertleşme sorunu yaptı hiç bir şekilde ereksiyon olmuyordu tahliller hep temiz çıktı hormon kan idrar testesteron ve digerleri .sonra ilacı 9 aydır bıraktım şu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Cenk Acar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Merhabalar hocam netten rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın bir sorum olacak ben okbden dolayı 2 yıl anfranil antidepresan kullandım bende sertleşme sorunu yaptı hiç bir şekilde ereksiyon olmuyordu tahliller hep temiz çıktı hormon kan idrar testesteron ve digerleri .sonra ilacı 8 aydır bıraktım şu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Topaloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tanımlanmamış astım ne demek?

    Merhaba hocam, 46 yaşında erkeğim, sigara kullanıyorum. son birkaç aydır, ara ara sanki nefesim yetmiyormuş hissi, uykuya dalarken nefesimde ıslık sesi oluyordu ve öksürüp ciğerimi temizlediğimde ses kesiliyordu ve göğsümün tam ortasında sanki bir doluluk hissi ile, devlet hastahanesinde akciğer r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cipralex ishal

    Hocam ishalim geçti. sormak istediğim birşey var. sigarayı bırakmak için champix kullanacacağım. cipralex ile beraber kullanabilirmiyim? ikiside beyni etkileyen ilaçlar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Serebral kan akışı

    Hocam merhaba . sigarayı bırakmayı her deneyişimde dikkat bozukluğu görmede bozukluk gibi beni zorlayan belirtiler yaşadım yapılan çalışmaları okuyunca bunların herkeste görüldüğü, nikotine alışan beynin hemen yoksunluğa adapte olmadığı yazıyor. ayrıca sigarayı bırakanlar da serebral kan akışı ve be...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Daneyemez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diş etlerimde morarma

    Merhaba merih hanım, öncelikle bundan yaklaşık 4 yıl önce alt çenemin diş etlerimde bir ve iki gün gibi çok kısa bir süre içinde aşırı bir şekilde koyulaşma yani morarmanın meydana geldiğini fark edip bunun üzerine o an özel bir diş hastanesine gidip muayene oldum. doktor bana sigaradan dolayı kayn...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Merih Tanyel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer nodül

    Hocam meraba covid19 şüphesiyle çekilen bt de covid19 negatif çıktı ancak radyoloji uzmanı btde koyu harflerle yazılan yazıları yeni farkettim. muayeneyi acil doktoru yaptığu için bunları yorumlamadı bir göğüs hastalıklarına görünmemei söyledi. 39 yaşındayım ve ailede kanser geçiren kimse yok 6 yıl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Orhan Yücel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sigarayı bırakamıyorum

    Hocam merhabalar sigara bırakma ile ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz. ben ilk sakız kullandım sonra bant kullandım fakat hiç etkisni görmedim. nasıl bir işlem yapıyor ve ücret nedir bilgi verebilir misiniz.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Bülent Uluer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Damar sertliği

    Hocam merhabalar. hdl kolestrolü 27 olan birinde damar sertliği ya da tıkanıklığı kesin vardır denilir mi? her hdl düşüklüğünde damarlar tıkanır mı? tam olarak hdl kolestrolünün ne olduğunu ve yüksekliğinde ya da düşüklüğünde ne gibi belirtiler olduğunu söyler misiniz? çünkü her kan tahlilimde hdl d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Saçar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğaza inen agri

    Hocam merhabalar? dün soğuk su içtim ve bu sebeplemi bilmiyorum çürük olan sağ azı dişimden boğazıma ordan da boyun ve vücudun birleştiği noktaya ağrı iniyor. normal midir, ağrının kaynağı ne olabilir? ağrı kesici veya antibiyotik kullanmalı mıyım? son olarak bırakma aşamasında da olsa sigara içiyor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sayımı

    Hocam günaydın yaşım 20 erkek bireyim, işe giriş için yapılan kan sayımım da rbc değerim 6.37 ref. ara. 3-5.8, mcv değerim 78 ref. ara. 80-97, mch değerim 23.8 ref. ara. 25-34, %mon değerim 14.5 ref. ara. 4-10 şeklinde çıktı diğer değerler normaldi, doktor bey sigarayı bırakmamı önerdi ama ben zaten...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Askerlik polislik

    Peki hocam düzenli yaparsam bu egzersizleri kesin sonuç verir dimi bide ben bi paket sigarayı üç gün içiyorum sigaranın bı kötü etkisi olurmu azaltmam veya bırakmam gerekirmi ve bide ayrıca farklı bir beslenme programı yapmam gerekirmi bu sorularla ilgilide net cevaplarınızı bekliyorum şimdiden a...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastalığı

    Hocam ellerimde titreme baş dönmesi terleme açlık hissi var. açlık kan sekerime bakıldı 83 çıktı normal dedi ama bn hipoglisemiden şüphe ediyorum. aç gittim ama ölçümden önce kahve ve sigara içtim :/ ben rahatsizlaniyorum hocam şekerli gıda tukettigimde kendime geliyorum.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen öksürük

    Hocam slm birşey sormak istiyorum yaklaşık 2.3aya yakındır öksürük var doktora gittim akciğer temografisi istedi çektirdim sonucu buzlu cam yazılarda öyle yazıyor çoraba için sürüntüde yapıldı sonuç negatif çıktı buzlu cam la ilgili yazılar beni bayağı kafamı kurcaladi enfeksiyon dedi doktor göğüs...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x