Sertlesme problemi

  • Hocam yorumunuz icin teşekkür ederim, penil doppler sonuclarim hakkinda da fikirlerinizi soyler misiniz? Arteryel yetmezlik var midir bu sonuclara göre ben de? Tekrar tesekkur ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba dilerseniz detaylı bilgi için web sayfamdaki iletişim numaralarından arayabilirsiniz…

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sertlesme problemi

    Hocam yorumunuz icin teşekkür ederim, penil doppler sonuclarim hakkinda da fikirlerinizi soyler misiniz? arteryel yetmezlik var midir bu sonuclara göre ben de? tekrar tesekkur ederim.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi değerleri

    Hocam öncelikle merhaba 25 yaşında bekar bir gencim hormon testi yaptırdım değerler şu şekilde çıktı (estradiol sns) = 16.54 referans değerler=15 - 31.5 (total testosteron) =3491 referans değerler= 2590 - 8160 (prolaktin)=25.10 **! referans değerler= 1.27 - 19.26 (fsh) = 3.85 refer...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç hakkında

    Hocam bende sertleşme ve isteksizlik sorunu olduğu için penil doppler çektirdim sağ kavernöz arter (3+5)-(+36)arası........-(2) (+2)....sol kavernöz arter (+35)-(+38)arası (-5) -(+4)arası..... testosteron 265.... bu sonuç sonunda doktor cialis verdi 1 ay kullandım hiç fayda görmedim lifta kullandım...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Benli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diabet ve cinsel yaşam

    Merhabalar eşim 3 yıl önce ani kalp krizi sonrası şeker hastası olduğunu öğrendik ve dört damar bypass oldu ve ameliyat sonrası cinsel anlamda tamamen nötr bir halde bu durum psikolojisini de çok etkiliyor bitkisel ilaçlar kullandı fakat artık onlarında bi faydası yok şu an 40 yaşında ve cinsel haya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Binbay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme bozuklugu

    Hocam mrb ben 37 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır sertleşme problemi yaşıyorum nöroloji uzmanina gittim kan tahlili yaptı bu sıkıntı olmadığını söyledi ilaç verdi etkisi iyi bir ilacti kullanımı kestikten sonra aynı problemi yaşamaya başladım son 2aydirda penisinin ucunda soğukluk hissediyorum gövde sıc...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertelşme problemi

    Hocam selamlar , yaklaşık bir yıldır sertleşme bozukluğu yaşıyorum. öncesinde böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.özel bir hastanede çeşitli tetkikler yaptırdım kan,idrar tahlilleri v.s. yapılan bu tetkikler neticesinde bir bulguya rastlanmadığı , testosteron hormonumunda referans aralığından yüksek oldu...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Bülent Şen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Peyroni ve fibroz plak

    Hocam kolay gelsin bende penis eğriliği ve fibroz plak var.ayrıca her ereksiyonda farklı bi hacimde erekte oluyorum.tedavi sonrası bu düzelir mi.bi de ameliyat olsam ne kadar zaman sonra cinsel fonksiyonlarım normale döner.ameliyat zahmetli midir teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam acil yardım edin

    Hocam bulunduğum bölgede doktora gittim dışsal yani damarsal ultrason çekti damarlarda problem gözükmediğini söyledi belki damar tıkanıklığı vardır dedi ve coraspin verdi. 10 gündür kullanıyorum hocam peniste kılcal damarlar belirmeye başladı ilaçtan kaynaklı mıdır? ereksiyon problemimde devam ediyo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam acil yardım edin

    Hocam numaranın son 4 hanesi gözükmüyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gece sertliği

    Selamlar hocam.hocam bazı sabahlar tam ereksiyonla uyanan bir kişide organik veya damarsal bir problem kesin yok diyebilirmiyiz ? bir süredir sertleşme sorunu yaşıyorum.dün sabah tama yakın bir sabah sertleşmem oldu.buna bakılarak fiziksel olarak hiç bir sorun yok denilebilir mi? teşekkürler hocam.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Coskun Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabah sertliği

    Merhaba hocam sertleşme sorunu yaşamakta olan biri bazı sabahlar tam olarak ereksiyon oluyorsa bu kişide hiçbir damarsal veya organik sorun olmadığını kesin olarak gösterir mi ? yani damarsal bi sorunu olan kişi bazı sabahlsr tam bir ereksiyonla uyanabilir mi ? cavabınız için teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam acil yardım edin

    Hocam yaklaşık bir ay önce penisimin bakımını yaparken gerdirdim biraz o günden sonra peniste şişlik oluştu ve damarlar gözükmeye başladı birde üst kısmında sert tel gibi bir uzantı oluştu kökden başlayıp baş bölgesinin hemen altına kadar bekledim geçer diye ama geçmedi sabahları ereksiyon da çok az...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bu durum geçer mi ?

    Merhaba hocam.bundan yaklaşık 4 ay önce penisimi zedeledim.kök kısmında belirsiz 1 cm morluk oluşmuştu geçti.şişlik yoktu.orta derece ağrı yapmıştı.doktora göründüm sorun olmadığını söylediler.bundan 1 hafta öncesine kadar çok iyi ve tam ereksiyon oluyordum(ilk başlarda sorun yaşamıştım).yalnız 1 ha...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bu durum geçer mi ?

    Merhaba hocam.bundan yaklaşık 4 ay önce penisimi zedeledim.kök kısmında belirsiz 1 cm morluk oluşmuştu geçti.şişlik yoktu.orta derece ağrı yapmıştı.doktora göründüm sorun olmadığını söylediler.bundan 6 gün öncesine kadar çok iyi ve tam ereksiyon oluyordum(ilk başlarda sorun yaşamıştım).yalnız 6 günd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertiroit ve graves

    40 yasinda hipertiroit hastasiyim.sertleşme sorunu ve erken bosalma sorunu yasiyorum. propycil ilaçla tiroid hormonlarının dengede tutuyorum.ama sertlesme ve erken boşalan sorunlarını asamiyorum. sebebi nedir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x