Sertleşme kaybı his kaybı

  • Selamın aleyküm hocam 6 aydır penisimde sertleşme olmuyor dr ye gittim penil doppler yapmamı istedi zararlı olduğu için yapmadım hocam dr sildenafil ilaç yazdı bekar olduğum için ilacı alıp kullanmanın bir faydası olur mu hocam his kaybı ve yumuşaklıkta var hocam bu arada evlenmek istiyorum ama sertleşme sorunum olduğu için evlenemiyorum hocam yanlış anlaşılmasın evlilik sadece cinsellik değildir bunu biliyorum ama peniste sertleşme olmayınca ara verdim hocam penis sinir damarları zarar görmüşse nasıl düzelir bir yol gösterinizi bekliyorum hocam Allah’a emanet olun Allah razı olsun hocam

  • Doktor Cevabı:

    İlacı al elle masturbasyon film seyret hayal kur yap kalkmaz ise penil doppler yapılması lazım onun sonucuna göre karar vermek lazım

    tarihinde cevapladı.
  • Sağolun hocam sinegra 50 mg mi yada cialis 5 mg mi kullanayım hocam kendiliğinden olan bir durum 3 sene önce de dar pantolondan yüzünden sıkışmıştı bir iki sene sonra anca toparlandım şimdi de aynısı oldu birden sertliği kaybettim hocam penil doppler yaptırmadan nasıl idare edebilirim sabah akşam sertleşmesi olmuyor hep yumuşak kalıyor his kaybı var


Ankara Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ikdarsizlik

    Hocam günaydın ben 38 yaşında iki çocuk babasıyım 1 yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum ameliyatım çok geçti fakat bundan sonra ki dönemde iktidarsizlik başladı ne sertleşme ne de devamı hiç bir istek sizden ricam nasıl bir yol veya nasıl bir tedavi gerekli tesekur ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ömer Ozan Yıldızlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme problemi

    Merhaba hocam gün içinde 3 tane sigara içtim yaşım 17 penisimin ereksiyon olmasında herhangi bir problem olur mu şimdiden cevabınız için teşekkür ediyorum hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ikdarsizlik

    Hocam iyi günler ben 38 yaşında 2 cocuk babasıyım bundan tam 1 yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum ameliyatım çok güzel geçti fakat zaman ve süre geçtikçe bende iktidarsizlik oldu şuan bu sorun da baya bir ileri gitmeye başladı hem istek hemde devam olmayan ikdarsizlik süreci uzun olamaya başladı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ereksiyon sorunu

    Hocam sabah ereksiyonum hiç yok 2 sene önce arada oluyodu sabah gizleyerek gidiyodum ailemden hiç olmuyo şuan ve normal ereksiyon sorunum devam ediyo film izleyerek mast yapıp aynanın karşısına gidiyorum kontrol ediyorum elimi çektiğimde 10 saniye sonra yavaş yavaş iniyo organik bi problemmidir hoca...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Venöz kaçak

    Hocam sabah ereksiyonum hiç yok 2 sene önce arada oluyodu sabah gizleyerek gidiyodum ailemden hiç olmuyo şuan ve normal ereksiyon sorunum devam ediyo film izleyerek mast yapıp aynanın karşısına gidiyorum kontrol ediyorum elimi çektiğimde 10 saniye sonra yavaş yavaş iniyo organik bi problemmidir hoca...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertlesme bozukluğu

    Peki damarlarda her hangi bir sorun varsa duzelme sansi ne kadar hocam psikolojim cok bozuk yani damarlarda sorun olursa ameliyat sartmidir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Venöz kacak şüphe

    Uzun süreliden kastınız nedir hocam? kaç dakika ya da saniye? süre olarak bir genelleme yapabilir miyiz?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Venöz kacak şüphe

    Merhabalar sabah sertleşmesi yaşayan biri venöz kaçaktan şüphe etmeli midir? masturbasyon yaparken elimi çektiğim anda penisim sönüyor fakat sabah sertleşmeleri haftada 1 2 kez oluyor. nasıl değerlendirmeliyim? cinsel deneyimim hic olmadı. 24 yaşındayım. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertlesme bozukluğu

    Hocam ben size daha oncede yazmisdim yənidən sormak istiyorumda ben yaklasik 1 senedir ereksiyon sorunu var durum soyle basladi bir gun most yaparken sinirliydim o gunden sonra ereksiyon azalma ve isteksizlik olusmaya basladi birde penis sanki burusdu ve icəriye dogru cekilme porno izleyip elimle...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sertttlesme

    Hocam son bir soru ilginiz ve anlayisiniz icin tesekur ederim oncellikle bu aksam ilk denememde olmadi ikincide olmadi en sonunda elimle tatmin etmeyi teklif ettim esime o da kabul etti o sekilde devam ederken bir iki dakikaicinde bende sertlesme gerceklesti ve iliskiye girebildim benimki sadece pis...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme problemi

    Merhabalar hocam netten rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın bir sorum olacak ben okbden dolayı 2 yıl anfranil antidepresan kullandım bende sertleşme sorunu yaptı hiç bir şekilde ereksiyon olmuyordu tahliller hep temiz çıktı hormon kan idrar testesteron ve digerleri .sonra ilacı 8 aydır bıraktım şu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Remzi Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eriksyon erken bosalma

    Hocam mrb ben evlenecem 1 hafta sonra ve heycan dan eriksyon olmadan bosaliyorum napmam lazim tesekur ederim bide istek artırıcı hangi ilaci kulanabilirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erkek üreme

    Merhaba mehmet hocam 1 sene önce cipro antibiyotik 750mg 4 kutu idrar yolu enfeksiyonu için kulandırdılar bu kaslarda pelvik tabanda ağrı yaptı sanki kaslarım yırtılmış gibi kasık fıtığı çıktı amaliyat oldum zor iyileşti pelvik tabanda damar şişmesi gibi birşey çıktı usg çekildi gözükmüyor kontra...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Remzi Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Sertleşme sorunu hocam merhaba sertleşme sorunu için üroloji uzmanina gittim b12 272 çıktı b12 için ilaç verdi diğer tahliller normal dedi ve lifta 5 mg 28 tablet günde bir adet kullan dedi bir adette testeron iğne verdi.hocam testesteron iğne ters bir sorun yaparmi testesteron 367 çıktı teşekkür e...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Hocam merhaba sertleşme sorunu için üroloji uzmanina gittim b12 272 çıktı b12 için ilaç verdi diğer tahliller normal dedi ve lifta 5 mg 28 tablet günde bir adet kullan dedi bir adette testeron iğne verdi.hocam testesteron iğne ters bir sorun yaparmi testesteron 367 çıktı teşekkür ederim.bunlar soru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x