Sersemlik hissiyatı

  • Hocam merabalar. Hocam benim şikayetim, sersem gibi bir hal var hocam üzerimde.. kafamda garip bir hissiyat var ,ağrı değil başka bişey, dişlerimde garip hissiyat var.. sarhoş gibiyim rüyada gibiyim.. hani daha afyonum patlamadı derler ya öyleyim.. norolojiye gittim beyin Mr çekildi normal çıktı , sedim, kalp enzimleri, tam kan, hepsi normal.. d vit alt sınırda, B12 alt sınırda..2 kez eeg çekildi normal çıktı..kardiyolojiye gittim normal bir şey yok dediler.. tansiyonum da normal.. en yüksek 12 ye 8 i gördüm..yoksa 10 a 6 gibi seyrediyor..hocam ben de yaşam kalitesi adına bir şey kalmadı. Günlük yaşamı sürdürüyorum ama rüyada gibiyim.. araba kullanıyorum, her şeyi yapıyorum ama bazan bayılacak , şuurum gidecek gibi oluyor.. ama hiç bayilmadım.. hocam gözden kaçan ne var..ne yapmalıyım nereye gitmeliyim.. eski günlerimi ozledimm.. artık hiç bişey konsantre olamaz oldum.. yaklaşık 4 aydır böyleyim.. alkol sigara uyuşturucu yok. Hiç de kullanmadım..

  • Doktor Cevabı:

    Öncelikle geçmiş olsun. akılda tutulması gereken bazı bilgiler vardır. buardan şimdi söyleyeceklerim. hardware software gibi 2 kısım vardır. bilgisayar olması çalışabilir manasına gelmez. ikinci olarak tetkikler sonucu gösterir,sebebi ve etki yolunu değil. size crs ile inceleme öneririm. bunu yaptiramazsaniz hazırladığım bazı destek paketlerinden istifade edebilirsiniz

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hocam yardım

    Hocam,öncelikle merhabalar. yaklaşık 2 aydır toplam 2,5 kiloya yakın kilo verdim ve bir sebep yoktu. kan değerlerime baktırdım. tüm değerlerim referans aralığında çıktı. akciğer filmi çekildim,sonuç yok fakat son 2 aydır psikolojik olarak hep endişeliyim,kendimi hasta hissediyorum,hep bir şeyler ara...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fiziksel gelişim geriliği

    Hocam merhaba. oğlum 5 yaşında çoklu gıda alerjisi var. alerjilerinin bazıları anafilaksi seviyesinde. ayrıca eozinofilik özafajit teşhisi konuldu. bu sebeple de et, tavuk, balık, süt, kuruyemiş, yumurta, susam, ve buğday diyetinde. bunlara rağmen tabi yeterli besin alamamaktan da kilo ve boyda pers...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ürtiker rahatsızlığı

    Babamın yıllardır geçmeyen ürtiker rahatsızlığı var ara ara nüksedip her zman olmuyor ama oldu mu çok çekiyo alerji testleri de yapıldı birşey çıkmadı hiç ilaç kullanamıyo kabartı çıkıcak diye verilen alerji ilaçları da geçirmiyo yatıştırıyo sadece serum bile takılıyo duramıyo kaşıntısından sizce te...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Bilge Geçioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çok çaresizim

    Doktor bey merhaba. ben muğla ilinde yaklaşık 3 ay önce tromboze hemoroid ve makar çatlağından ameliyat geçirdim. doktora göre 5 hemoroid alındı ve bir makat çatlağı işlemi uygulandı. fakat bu işlemden sonra şu an rahat tuvalet yapamama, akıntı , makatta ıslaklık , tuvalet esnasında kanama ve sonras...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Goztansiyon

    Hocam saygilar 21 yadindaki oglum goz kontrolunde goz tansiyonun sinirda her yil kontrol yaptir dendi genclerde tansiyon olurmu tansiyondan nasil korunabilir beslenmeyle ilgisi varmi ilac verilmedi telaslanacak birsey yok dendi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özgür Kiriş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Goz tansiyonu

    Hocam saygilar 21 yadindaki oglum goz kontrolunde goz tansiyonun sinirda her yil kontrol yaptir dendi genclerde tansiyon olurmu tansiyondan nasil korunabilir beslenmeyle ilgisi varmi ilac verilmedi telaslanacak birsey yok dendi onerinize tesekkur

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Alperen Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon hastaliklari

    Sayın hocam kolonoskobi oldum 1 adet tübüler adenom polip alındı.hocam asıl sorum şu benim sürekli çok nadir normal dışkılama okuyur fakat sürekli büyük abdesti yumuşak genelde şekilsiz ve lavaboya yapışkan bişekilde oluyor.kolonoskoskobi sonucunda 1 adet polip dışında diğer alanlar normal yazıyor.h...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid ultrason sonucu

    Hocam merhabalar. aşağıdaki tiroid ultrasonografi için yorumunuz nedir? tespit edilen nodül tehlikeli mi ve biyopsiye gerek var mıdır? kan değerleri ve tsh değerleri normal durumdadır. yardımlarınız için teşekkür ederim. tiroid gland sağ lob ve isthmus normal boyuttadır. sol lob boyutu nodüle sekond...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anal fissür ameliyatı

    Hocam ben 10 gün önce anal fissürden ameliyat oldum.şu ana kadar 3 kere tuvalete çıktım hepsinde de ağri ve kanama oldu.ve bu ağrılar 4-5 saate kadar devam etti.benim sorum sizce bu normal midir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mono düşüklüğü

    Meraba hocam 3 ay önce koronavirüs oldum 1hafta önce kan verdim kan degerleri bunlar wbc 6.32 10^3/ul 4 - 10 ne% 56.6 % 40 - 80 ne# 3.58 10^3/ul 2 - 7 lym% 36.7 % 10 - 50 lym# 2.32 10^3/ul 0.7 - 4 mono% 4.7 % 3 - 12 mono# 0.3 10^3/ul 0.12 - 1.2 eos% 1.8 % 0.5 - 5 eos# 0.11 10^3/ul 0.02 - 0....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prematüre beslenmesi

    Merhabalar,.kendimde sağlık personeli olarak size danışmak istediğim birkaç soru olacaktı .umarım görür beni aydınlatma zamanınız olur.eşimin tayin sebebiyle ağrı da yaşıyoruz malesef buradaki sağlık şartları çok yetersiz.35+3 de 2300 bir bebek dünyaya getirdim.şuanda 4 aylığız 10 gün öncesinde 6300...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şadi İdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh farklılığı

    Sayın hocam 36 yaşında gebelik isteyen bir bayanım.troid değerim tsh yüksek çıkıyor t3,t4 normal aralıklarda ama tsh 6 başka bir laboratuarda 5 başka bir yerde 4.50 en sonunda endokrin bölümüne gittim 2.90 çıktı.hamile kalmam için kadın doğum doktorum 2.50 görelim dedi neden kaynaklı acaba bu farklı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sebebi bilinemeyen gaz ve tuhaf sesler

    Hocam merhaba benim şikayetim 2 yildir geçmeyen sürekli gaz çıkarma, karin baslangicindan kuyruk sokumuna kadar heryerden gelen gurultu sesleri bazen su sesi gibi oluyor bazen baloncuk patlaması gibi birde bu sikayetlerim ortaya cikmadan once gobegimin solunda assaga dogru bir şişlik vardı inanın dı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadriye Tanas

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Merhabalar hocam.benim boyum 1.68,kilom 63 ve mart 2005 doğumluyum.annemin boyu 1.50,babamın boyu ise 2.00 metre.benim boyum ne kadar uzar ? acaba prematüre olmam boy uzamasına engel mi ve süt içmek,yüzmeye gitmek boy uzatır mı ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne kadar uzayabilirim

    Merhaba hocam benim aklıma takılan soru var 16 yaşıma yeni girdim annem 157.5 babam 162 ben 166 yım daha ne kadar uzayabilirim spor yapıyor ve sağlıklı besleniyorum son 5-6 aydan beri ailemin geri kalanı ( amcamın boyu 180 , dedemin boyu 178 ) ne kadar daha uzayabilirim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x