Serbest t3

  • ıyı gunler doktor bey kardesımın tahlıl sonucları soyle yorumlarsanız sevınırım tsh1.53 referans aralıgı 0.34-5.6 serbest t3 4.54 referans aralıgı 2.5-3.9 serbest t4 0.94 referans aralıgı 0.61-1.12 bu arada kaerdesım 28 yasında erkek sızce onemlı bısey varmıdır tesekkurler

  • hocam spor salonuna gıdecek kardesım ordan ıstedıler tahlılı uykusuzluk ve bıraz asabıyet dısında bır sorunuda yok tesekkurler


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tiroid parankiminde minimal heterojenite

    Bir ay kadar önce dahiliyeye gittim benden kan testi ve tiroid ultrasonu istediler. i̇kisini de oldum. kan testinde anti tg 0-115 aralığında olması gerekirken benim 274 çıktı. potasyum yuksek mchc düşük çıktı. onun dışındaki değerler normal. tiroid ultrasonunda ise "tiroid bezi parankiminde minimal...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ti̇roi̇d usd'de sonuç

    Hocam merhaba iyi çalışmalar diliyorum öncelikle. sizden bir ricam olacak. 63 yaşındaki kayınvalidemin ultrason sonucunu açıklayabilir misiniz? tiroid usd'de; ti̇roi̇d gland boyutlari artmiştir. ti̇roi̇d gland paranki̇mi̇ heterojendi̇r. en büyüğü sol lob alt zonda 14×9 mm boyutlu bi̇rkaç adet hi̇p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fazla miktarda kan alınması

    Merhaba hocam, bende bir süredir devam eden prolaktin yüksekliği tedavisi var. bugün analiziçin kan vermeye gittim ve doktorum pek çok hormona ve teste bakmak istediğini söyledi. 8-10 saat arası açlık ve gece mesaisinden dolayı uykusuzlukla gitmiştim.kan vermeye indiğimde hemşire,biraz fazla kan ist...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Bender

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid ameliyatı

    Hocam merhaba zehirli guatrm var nodül çokluğu ameliyat olucam sizi önerdiler randevu nerden almam gerek muğladan gelicem ses telleri için sıkıntı olurmu şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mustafa Gökhan Ünsal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit rahatsızlığı

    Merhaba doktor bey benim troit hormonu az çalışıyordu ilaç kullandım şuan normale dönmüş dün ultrason çektirdim tahliller temiz sadece parankim ekosunda hafif kabalasma var dedi bu neden olabilir acaba nodül yok herhangi bir şey yok

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bi̇opsi̇ sonucum

    Hocam iyi akşamlar.ultrason eşliğinde sağ servikal level 2 lenf nodu i̇i̇ab yapıldı.yaymalarda polimorfik lenfositler izlenmiştir.atipik hücreye rastlanmamıştır.toksit olmayan guatr,tanımlanmamış. tanı **** lenf ****ğ servikal level 2.i̇i̇ab hocam bu sonuca göre beni̇m durumum nedi̇r?tavsi̇yeni̇z va...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troit kanseri şüphesi

    İyi akşamlar hocam. yorumlarsaniz sevinirim. babam girtlak kanseri sonucu gırtlağını aldılar nuks mu var acaba anlamadık. laringeal yapılar izlenmiştir(opere). operasyon lojunda ve stomal düzeyde rezüdü / nüks kitle kuşkusu oluşturan belirgin yumuşak doku sinyalinde kalnılaşma yada kitlesle lezyon s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biopsi sonucum

    Hocam iyi günler ultrason eşliğinde sağ servikal level 2 lenf nodu i̇i̇ab yapıldı.yaymalarda polimorfik lenfositler izlenmiştir.atipik hücreye rastlanmamıştır.toksit olmayan guatr,tanımlanmamış. tanı **** lenf ****ğ servikal level 2.i̇i̇ab hocam bu sonuca göre beni̇m durumum nedi̇r?tavsi̇yeni̇z var...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi kolonoskopi sonuçları

    Hocam iyi günler endoskopi sonucunda tanı kronik aktif gastrit mide antruma kronik aktif gastrit mide korpusa kronik aktif gastrit mide angulusa mide antruma biyo si enflamasyonu3+, aktivite2+, atrofi-, intestinalmetaplazi-. helikobakter pylori+ mide korpusa ait biyo si enflamasyonu2+, aktivite2+, a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kansermiyim??

    Merhaba hocam 37 yaşındayım 10 yıl önce tiriod op geçirdim. mayis ayinda boyun mr çekildim ve sonucu bu sekilde geldi .tiriod bezi sol lob ve isthismusu total ektomize olup rezidu sağ lob 7×9×10 mm boyutlarında izlendi belirgin bir kitle lezyonu nodul izlenemdi.. 2 gün önce kontrol amaçlı cekildigim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid nodülü

    Hocam boğazımın sol tarafındaki şişlik ile hastaneye başvurdum bunun sonucunda bana ultrasıon çekinmem söylendi farklı tarihlierde hastaneye başvurdum ve ultrason sonuçları aşagıdadır . troid teslerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı tsh , serebest t4 , kalsiyum gibi testler normal çıktı ayrıca biyops...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferit Akıl

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek t4 değeri

    Merhaba hocam oglum 24 aylik düzeltilmiş 22 aylik boyu 1.80 kilosu 8.650 down sendromlu ve hipotroidimiz var t4 referans aralığı 0.94-1.44 arası bizim değerimiz 1.49 çıkmış halen 25 mg euthyrox 1 bucuk ilac kullanıyoruz bu dozlarda ilac miktarı doğru mu değerlere göre

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Başımdan geçen korkunç hadise

    Hocam iyi günler. bundan bi kaç ay önce ufak bi gofret yemiştim aniden öksürmeye başladım ve nefesimi içime çektikçe hava alamamaya başladım 1 2 saniye sonra nefes alamamaya başladım araç kullanıyordum hemen arabadan inip çömeldim ve ölüceğimi zannettim rabbim yardım etti sakinleştirdim nefes almad...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid nodül

    Hocam boğazımın sol tarafındaki şişlik ile hastaneye başvurdum bunun sonucunda bana ultrasıon çekinmem söylendi farklı tarihlierde hastaneye başvurdum ve ultrason sonuçları aşagıdadır . troid teslerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı tsh , serebest t4 , kalsiyum gibi testler normal çık...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Çağatay Çifter

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit kanseri

    Merhaba hocam ben şırnaktan yazıyorum tiroit kanseri olduğumu söyledi doktor biyopsi ile doğrulandı tiroit ameliyatı yapıyormusınuz şırnakta görev yapan bir doktor tarafından önerildiniz bize ona göre gelecez ne yapmamız gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferit Akıl

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x