Şeker

  • Şeker

    Sayın hocam ben bugun şeker testi yaptırdım sonuçlar gec cıktıgı için hafta içine kaldım. ben size sonuçları söylesem bana yorumlarmısın lütfen cok merak ettim glakoz tolerans testi 75 gr aclık 84 1 saatlik 88 2 saatlik 133. iyi günler hocam

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Slm dr bey nasılsınız 20 yıllık evliyim eşimde 2 gün öncesinde şeker hastalığı çıktı sık idrara çıkıyorum dedi ve acile gitti şeker çıktı ve 700 olarak çıktı orda ona aralıklarla 10 10 8 olarak ünite insülün verildi son olarak 360 dan acilden çıktık sabahleyin dahiliyede tüm tahlilleri oldu açlık 33...

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    34 haftalik gebeyim ve dün doktora gittiğimizde bebeğin boyunun olağandan kisa karnininda şiş olduğunu söyledi.son 1 ayda 750 gr almiş.kan tahlil sonuçlarimda glukoz (akş) 77 (70 - 105 ) 170007 tokluk kan şekeri 140 (70 - 140 ) 170051 hemoglobin a1c (hba1c) % 4 (4 - 6) bebekte bir pr...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Hcm merhaba 28 yaşındayım aşırı tatlı düşkünüyüm tahlil sonucumda referans aralığı belirtilmemeiş sonucu normalmi acaba. hb 1ac: 5,6çikmiş normalmi??

    Doktor Cevabı:
     Zeynel Beyhan

    Prof. Dr. Zeynel Beyhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Hcm merhaba 28 yaşındayım aşırı tatlı düşkünüyüm tahlil sonucumda referans aralığı belirtilmemeiş sonucu normalmi acaba. hb 1ac: 5,6çikmiş normalmi??

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Hocam ben böbrek nakli olalı mart ayında 2 yıl olacak. bugün sabah bulunduğum şehirdeki devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım. kreatinin 0.81,üre 27,trigliserit 272, a.glukoz 139.. açıkçası bu sonuç beni korkuttu çünkü şekerim yüksek çıktı yarın sabah şeker yüklemesi yaılacak. sorum şu ki hocam...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seker

    Soru : soru: [yaş: 54] - [cinsiyet: erkek] soru : cam saygilar seker hastasiyim son sonuclri size danismak istiyorum 53 yasindayim trig 126 t kolesterol 219 ldl 144 hdl 50 hbac1 5,6 wbc 4,08 tsh 0,98 t3 2,73 t4 0,91 hgb 12,5 hct 37 demir 67 demir baglama 312 ferittin 4,5 bunda h...

    Doktor Cevabı:
     Muharrem Arslandağ

    Uzm. Dr. Muharrem Arslandağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seker

    Benim 3.5 yaşında bir oğlum var kan şekeri ölçümleri çok düşük çıkıyor bir seferinde 55 diğerinde 39 çıktı açlık normalmidir ayrıca baba şeker hastası insülin kullanıyor

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Merhaba dr hanım sorum şu olacaktı dün şeker yükleme testimin sonucu 149 çıktı sonra dr ultrasonla baktığında 1.700 gr ağırlığında iri bi bebek olduğunu söyledi bebeğin iriliğinin sebebi şekerden dolayı olabileceğini söuyledi 30 haftalık gebeyim sizcede bu çokmu anormal pazartesi günü 100gr şeker t...

    Doktor Cevabı:
     Aynur Şendemir

    Op. Dr. Aynur Şendemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker

    Merhaba dr.hanım 7aylık hamileyim.24.haftada şeker yükleme testini yaptırdım ve iki değerimin yüksek olduğunu söyledi doktorum.insülüne gerek yok ama şekerli gıdalara dikkat et dedi.şu sıralar açlık şekerim genelde 90-100 arası, tokluk şekerim kahvaltıdan 1 saat sonra 140 ile 170 arası çıkıyor.arad...

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/23 | Toplam 221 kayıt bulundu.
.
x