Sedimantasyon yüksekliği

  • Sedimantasyon yüksekliği

    Merhaba yener bey; teyzem aşırı sırt ağrıları sebebiyle ftr'a gitti. orada yapılan romatizma tahlilleri sonucunda sedimantasyon testi sonucu 50 çıktı. doktoru başka bir hastaneye kemik sintigrafisi çekimi için sevk etti. i̇nternetten biraz araştırıp okudum ve merak ettim. acaba teyzemde kemik i...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekliği

    Doktor bey yaşım 25 kan tahlilimde sedimantasyon değerim 44 mm-saat (20) neut% 48.3 (50-70) 2 gündür ishaldim.sedimantasyon yüksekliğinin bununla ilgisi varmıdır.hiç bir rahatsızlığım yokken neden yüksek çıkar.?bilgilendirirseniz sevinirim.

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekliği

    Hocam merhaba annem 64 yaşında 6 ay önce boyunda kitler tesbit edildi bütün tahlil yapıldı biyopsi temiz buzamn içinde annem çok fazal ateşi hastalık geçiri oldu çok yorgun ve halsiz hissediyordu yeniden hastaneye başvurduk sedimantasyon 120 ıga 621 ıgg 2430 lambda hafif zincir total kan 1040 lamb...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    İyi günler doktor hanım, benim sedimantasyonum 57 cıktı.yaklaşık bir haftadır ani halsizlik ve el titremesi geliyor.aynı zamanda seker hastasıyım.zaman zaman sekerim yükseliyor(140 aclık).ani halsızlık sedimantasyon yüksekliğine bağlımıdır ? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Meral Türkmen

    Uzm. Dr. Meral Türkmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    İyi günler doktor hanım, benim sedimantasyonum 57 cıktı.yaklaşık bir haftadır ani halsizlik ve el titremesi geliyor.aynı zamanda seker hastasıyım.zaman zaman sekerim yükseliyor(140 aclık).ani halsızlık sedimantasyon yüksekliğine bağlımıdır ? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Sibel Güney

    Uzm. Dr. Sibel Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekliği

    Merhaba hocam kolay gelsi̇n beni̇m kizim 3 yaşinda 4 aydir nerdeyse her hafta ateşleni̇yor ve bu yüzden hastaneye götürdüm bazi tahli̇ller sonucu kan değerleri̇ bi̇raz düşük çikti ve bunun sonunda crp :58 sedi̇mantasyonu da :44çikti bana ai̇lemde verem veya tüberküloz var mi dşye sordu si̇zce bu kon...

    Doktor Cevabı:
     Nuran Gürses

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    Merhaba yakin zamanda midem de eksime bulanti ve arasıra acık renkli dışkı sikayeti ile doktora basvurdum kan testi yapildı sonuclarima gore karaciger degerleri normal ancak bazı degerlerde anormallik mevcut mch 26.7 (27-32) sedimantasyon 30 ( 0-20 ) crp 2.7 (0-0,5) yakın zamanda birde idrar testi...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    Merhaba yakin zamanda midem de eksime bulanti ve arasıra acık renkli dışkı sikayeti ile doktora basvurdum kan testi yapildı sonuclarima gore karaciger degerleri normal ancak bazı degerlerde anormallik mevcut mch 26.7 (27-32) sedimantasyon 30 ( 0-20 ) crp 2.7 (0-0,5) yakın zamanda birde idrar testi...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    Merhaba yakin zamanda midem de eksime bulanti ve arasıra acık renkli dışkı sikayeti ile doktora basvurdum kan testi yapildı sonuclarima gore karaciger degerleri normal ancak bazı degerlerde anormallik mevcut mch 26.7 (27-32) sedimantasyon 30 ( 0-20 ) crp 2.7 (0-0,5) yakın zamanda birde idrar testi...

    Doktor Cevabı:
     Meral Türkmen

    Uzm. Dr. Meral Türkmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekligi

    Merhaba yakin zamanda midem de eksime bulanti ve arasıra acık renkli dışkı sikayeti ile doktora basvurdum kan testi yapildı sonuclarima gore karaciger degerleri normal ancak bazı degerlerde anormallik mevcut mch 26.7 (27-32) sedimantasyon 30 ( 0-20 ) crp 2.7 (0-0,5) yakın zamanda birde idrar testi...

    Doktor Cevabı:
     Osman İlhan

    Prof. Dr. Osman İlhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 19 kayıt bulundu.
.
x