Sedimantasyon 33 crp 15,6 lym 18,2 bu değerler normal olmadığını söyledi d

  • sedimantasyon 33 crp 15,6 lym 18,2 bu değerler normal olmadığını söyledi doktorum ve bi floxilevo adında antibiyotik verdi ve yanıt verip vermediğine bakıcak fakat benim kortuğum bi kafama takılan sorun var acaba bu değerlerden anlayabilirmisiniz bilmiyorum ama hıv virüsü olabilirmi?

  • Doktor Cevabı:

    Sedi̇mantasyon değeri̇ vücutta enflamasyon dedi̇ği̇mi̇z i̇lti̇habi̇ durumlarda yükselen bi̇r kan değeri̇di̇r. hesaplanmasi yaş/2 +10 formülü i̇le bulunur. bu durumda si̇zi̇n değeri̇ni̇z hafi̇f yüksek çikmiş demekti̇r.çok yüksek bi̇r değer deği̇l. dr unuzun verdi̇ği̇ i̇laci kullanip tekrar baktirmanizi tavsi̇ye ederi̇m.hiv değeri̇ni̇z den şüpeni̇z varsa baktirmanizi öneri̇ri̇rm

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x