Sedef hastalığı

  • 10 yaşındaki oğluma sedef teşhisi konuldu. Biorezonans sedef hastalığı için uygulanabilir mi? Teşekkür ederim. ...

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun öncelikle, şifa diliyorum. evet, çocuğunuz çok fayda görür biorezonans uygulamasından. sevgi ve saygılarımla.

    tarihinde cevapladı.
  • Çok teşekkür ederim Hocam.


Ankara Akupuntur Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karında, alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim am...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    Hocam merhabalar. sol kol pazu altında elektriklenme şeklinde ağrılar sebebiyle kalp kontrolleri ( efor testi ve ekg) yaptırmıştım. herşey normaldi. 2 gün sonra sol kolda parmaklarıma kadar çok belirgin bir uyuşma oldu, panik atak benzeri durum yaşadım. korktum ve yine acil kalp doktoruna gittim, ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kalçada agri

    Sn hocam 2 yıldır en çok oturunca yada sırt üstü yatınca sol kalcamda biraz daha fazla oturunca belimin ortasida alt kısımda ağrı oluşuyor 5 kez tüm kan tahlilleri 2 sol kalça ilaçlı mr bel tomografi bel mr sakroillak ilaçlı mr çektim sadece l4l5 diffüz bulding çıktı bunada önemsiz dediler sakroilla...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tuğba Kılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sintigrafi sonucum

    Hocam iyi günler dilerim. 49 yaşındayım crohn hastasıyım. bel ve sırt bölgedeki devamlı ağrı sebebiyle romatoloji bölümüne gittim. sintigrafi istendi. bulgular: tüm vücut kan havuzu görüntülerinde; sağ alt ekstremite distali orta kesim lateralinde fokal hiperemi izlenmiştir. sağ diz ekleminde protez...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyondan sonra eklem ağrısı

    Hocam merhabalar,ağustos ayında vdrl pozitifliği ile ayda bir olmak üzre 2 doz 2.4 lük deposilin tedavisinin ardından eylül ayında vdrl tpha testlerim negatife döndü.ekim ayı içinde sağ ayak başparmağımda beni yürütmeyecek derecede güçlü bir ağrı oldu topuğumdada daha az bir ağrı gelişti parmak bölg...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İrfan Koca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksi̇yon sonrasi reakti̇f artri̇t

    Merhaba hocam,ağustos ayında vdrl pozitifliği ile ayda bir olmak üzre 2 doz 2.4 lük deposilin tedavisinin ardından eylül ayında vdrl tpha testlerim negatife döndü.ekim ayı içinde sağ ayak başparmağımda beni yürütmeyecek derecede güçlü bir ağrı oldu topuğumdada daha az bir ağrı gelişti parmak bölgem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Deposilin igne

    Merhaba hocam romatizmal hastalık kaynaklı 1 . derece mitral yetmezlik var .21 günde 1200 luk deposilin yapılıyordum. i̇çine lokal anestezi katılınca ilacın etkisini azaltıyor mu katilmamali mi? 40 yaşına kadar vurunmam gerkiyormus neden

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • El başparmak ağrıları ve romatizma

    Murat hocam merhaba.33 yaşındayım tanımlanmamış bağ doku hastasıyım,plaquenil (200 mg) ve metoart (15 mg) kullanıyorum.hocam el parmak eklemlerimde ve el bileklerimde ağrı mevcut,ama bir şekilde ağrımayan yerlerden destek alarak işlerimi halledebiliyordum.sorunum iki el başparmağımda (parmaktaki her...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakaloz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akut romatizmal ateş var mı

    Hocam merhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim hocam 23 haftalık hamileyim .ayak bileklerimde ağrı olunca kadın doğum doktoru aso değerine bakmış 550 çıkmış ve akut romatizmal ateş teşhisi koyup üç kere deposilin vurdurdum dahiliye doktoruna durumu anlattım aso tek başına bı değeri yok iğn...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geçmeyen ağrılar

    Hocam merhaba yıllardır diz kapaklarım ve son bir kaç yıldır da sol dirseğim de ağrılar oluyor özelikle akşamları vücudun hareketsiz kaldığın da ağırlar başlıyor bazı geceler çok uzun sürüyor bazen de gece 3-4 gibi bitiyor bazen gün içinde de ağırları yaşıyorum örneğin araçta uzun süre hareket siz...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ümit Sarp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoi̇mmün ti̇roi̇d

    Hocam merhaba, romatoloji doktorum romatizmal hastalıklarla ilgili olduğunu söyleyerek crp, rf, sedimentasyon, ast, alt, aso, tsh, ft3, ft4, anti tg, anti tpo ve hla b27 testlerini istedi. ft4 0.64, tsh 41, anti tg>1000, anti tpo> çikti, diğerleri normal, hla b27 henüz çıkmadı. göğsümde ve boğazımd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ana testleri

    Hocam merhaba romatolojik testlerimde ana sınırda pozitif,anti ssb 0.8,anti ku 0.8 diğer her şey negatif çıkmış,onun dışında öyle bir semptomum yok ama bu değerler negatif yerine böyle gelince biraz endişelendim bu testlerin sınır değeri nedir ? herhangi bir hastalığım olabilir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardımcı olur musunuz

    Merhaba hocam. ben geçen hafta kan verdim bilirubin total 2.1 bilirubin direkt 0.6 çıktı. diğer değerlerim normal. karaciğer fonksiyon testlerim de alt ve ast 14 çıktı. acaba bende ki sorun nedir? safra kesesinde taş yok çünkü ağrı yapmadı ve olsaydı kanda ki başka değerlerim yüksek olacağını söylem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sakroi̇li̇ak eklem mr

    Hocam merhabalar. sabahları bel kalçada ağrı ve 1 saati geçen tutulma nedeni ile doktora gittim. kan testinde crp üst sınırda, sedimentasyon ise üst sınırın iki katı kadar yüksek çıktı. 44 yaşında kadın hastayım. bu ağrılar ve tutulmalar yaklaşık 6 yıldır var. romatizma testleri negatifti. sakroilia...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sle olmasın

    Sayın hocam 13 yaşındaki kızımın 1.5 yıldır her iki yanağında ve zaman zaman çenesinde aşırı sivilceler oluyor ve kızarıklık mevcut. güneşe maruz kaldığında artmıyor hatta iyi geliyor ve başka yerinde yok. şubat ayında epilepsi teşhisi aldı. o zaman yapılan radyolojik tetkikler tamkan biyokimya crp...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x