Sayın hocam kan tahlilimde crp sonucu normalde 0.0-5.0 olması gerekirken 57

  • sayın hocam kan tahlilimde crp sonucu normalde 0.0-5.0 olması gerekirken 57.72 çıktı bu crp nin anlamı nedir ve bu sonuç benim için neyi gösteriyor

  • Doktor Cevabı:

    Yavuzer bey;merhaba crp düzeyi vücudumuzdaki akut enfeksiyonu gösteren bir analizdir.tek başına takibi enfeksiyonun şiddetini gösterir.enfeksiyonun kaynağını bulup ona uygun tedavi yolu seçilmelidir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x