Sayın doktorlarım crp değerim 34,7 mg/dl çıktı .(verilen referans aralığı (

  • sayın doktorlarım crp değerim 34,7 mg/dL çıktı .(verilen referans aralığı (0-6 arası) haliyle doktor çok yüksek dedi ve levonidin verdi. diğer tüm idrar ve kan sonuçları normal. Bu CRP yüksekliği önemli bi şey mi(diğer sonuçlar normal) ?şimdi bu tahlili yaptırdığımın gecesi ateşim çok yüksekti hastaydım. onun bir etkisi olabilir mi? hemen ertesi gün başka bir hastanede CRP değerime baktırdım normal çıktı. benim şikayetim sağ kasıktan bir ağrı sızı gibi bacağa yayılan bi şey .levonidin yeterli mi

  • Doktor Cevabı:

    Sayın onur ertürk, şikayetleriniz için iyi bir fizik muayene gerekir. isterseniz aşağıdaki telefonlarımdan randevu alabilirsiniz. sağlık ve esenlik dileklerimle, prof. dr. şafak sahir karamehmetoğlu istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi fiziksel tıp ve rehabilitasyon anabilim dalı gsm: 0532 475 **** ctf/ftr: 0212 414 ****

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x