Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Savaşmam için umut var mi?

  • Merhaba.İyi çalışmalar dilerim.5 ayrı dr un 4 ünden olumsuz(ASLA COCUĞUNUZ OLMAZ,BOŞUNA UĞRAŞMAYIN) yanıt almış biri olarak son çare buraya yazıyorum.Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Yaşım 40. 2 yıllık evliyim.yaklaşık 3 yıldır adet problemlerim var.ilişki sırasında şuana kadar hiç korunmadık. 2015 mayıs ayında ****, E2:


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Menopoz döneminde kanama

    Merhaba ben 46 yaşında 3 çocuk annesiyim 2 yıl önce aşırı derecede kanamayla doktora gittim endometrium polipler nedeniyle histeroskopi ile alındı 1yıl sonra tekrar düzensiz kanamalar oldu doktora gittim küretaj biyopsi alındı sonuç düzensiz endometrium çıktı 3ay ilk 6ay ikinci kez ilaç tedavisi gör...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliğim

    Songül hanım merhaba. benim adet düzensizliğim var. tiroit ilacı kullanıyorum. son 1 senedir adet göremiyorum. sorun ne olabilir. smear testi yaptırdım. sıkıntı yok. menopoz değerlerinde birşey çıkmadı. yaşım 36

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Songül Yapıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menopoz döneminde kanama

    Merhaba ben 46 yaşında 3 çocuk annesiyim 1yıl önce endometrium biyopsi alındı sonuç olarak düzensiz endometrium çıkmıştı 3 ay ilk deneme 6 ay 2.deneme ilaç kullandım yapılan testler sonucunda menopoza girdiğimi öğrendim 1 ay önce ara lekelenme gördüm tekrar doktora gittim endometrium duvarı 15 mm bo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mustafa Sürücü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Over yetmezliği

    Hocam merhaba ben 31 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var adetim düzenli 24 günde bir oluyor bana ultrason da yumurta sayısı az olduğu için over yetmezliği dediler 3 4 tane folikül oluyor fhormonlar 3 aydır normal çıkıyordu geçen ay fsh 10.9 çıkmış yine normal zamanda adet oldum fakat hormon baktırmad...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menopoz

    Hocam merhaba ben 31 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var adetim ortalama 23 günde bir düzenli oluyor 3 ay önce hormon bakıldı 3 aylık sonuçlar fsh 6.2 lh 2.08 estradiol 33 ikinci ay fsh fsh 6.8 lh 2.2 e2 15 çıktı geçen ay fsh 10.95 estradiol 11 den küçük çıktı amh 0.3 erken menopoz diyen bir doktor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menopoz hk

    Hocam merhaba 48 yaşındayım menepoza girdim çok aşırı derece uykusuzluk sorunum var.doğum kontrol hapı kullanıyordum iki sene kullandım uykularım düzene girmişti..yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum ve uykusuzluk sorunum aşırı derecede başladı.bu konuda ne yapmam gerekiyor. bir kaç yıl daha devam ede...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Amh tup bebek tedavisi

    Merhaba ilk kez adat donemim.geciktigi icon dr gittim hormon testi yapti ve erken menopoz teshisi koydu amh 0.02 ancak tup bebek olur dedi fakat ben 3 aydir adet olamiyorum cyclo progynova verdi ve adet olmami beklemeye greek yok dedi cunku yumurta olusmus ignelere baslatti yumurta toplamak icin f...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Amh düşüklüğü

    Hocam merhaba, 31 yaşındayım, son senelerde daha sık regl oluyorum ama 21 günden az değil, aralıklar kısaldı ve amh testi yaptırdım 1.3 çıktı. alt sınır 1.1'miş, fsh sonucum 4.29, lh 2.63, jinekolog arkadaşım 34-35 yaşımda menopoza girebileceğimi söyledi:( sizce bu değerlerle o kadar erken menopoza...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menopoz hk

    Çağatay bey, merhaba bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.mamoğrafi normal.doğum kontrol hapı desolet kullanıyordum yaklaşık 3 ay oldu bırakalı..aynı hapı kullanmaya devam edeyim mi ne kadar süre devam etmem lazım ..(bir kaç sene mi) iyi çalışmalar saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Çağatay Taşkıran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Menopoz hk

    Hocam merhaba 48 yaşındayım menopoza girdim ve aşırı derecede uykusuzluk problemim var. bir süre doğum kontrol hapı kullandım ve uykum düzene girdi fakat yeni bıraktım ve uykusuzluğum tekrar başladı ve tüm hayatımı etkiliyor. hangi ilacı kullanmam ne yapmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Çağatay Taşkıran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik olabilirmi lutfen cevap verin

    Merhaba hocam bir sorum olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. biz kiz arkadasimla 1 martta bi iliski yasadik onun uzeri giyinikti ic camasiri ve uzerinde tayti vardi bende bisey yoktu zevk suyunun oraya gecme ihtimali varmidir kiz arkadasim bu konuda endiseleniyor internette azi yazilardan dolay boy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İrem Güler Özgür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahimde polip

    Doktor hanım annem 49 yasında menopoz donemıne yaklastı bıyopsı yapıldı rahmınde sonuclar 1.5 cm capında polip, 0.3 cc hacimde mukoıd küretaj materyali, topluca 0.8 cc hacimde kanamalı küretaj materyali makroskopik bulgularda bunlar yazıyor tanı olarak ıse servıks polipektomi endoservijal polip, end...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Mazlum Turgut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Menepoza girdikten sonra miyom ameliyatı

    Merhaba hocam, 49 yaşındayım. 1,5 yıl önce menepoza girdim. 2012 yılında rahimde çok sayıda miyomlarım olduğu teşhisi konmuştu. en büyüğü 5,5 cm büyüklüğündeydi. doktorlar menopoza kadar beklememi önerdiler. menopoza girdikten sonra şikayetlerim de oldukça azaldı (ağrı vs.) 5,5 cm olan miyom da h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken menapoz

    Doktor bey merhaba; ben 2 yıl önce normal doğum sonrası atoni geçirdim o süreç beni psikolojik olarak çok etkiledi henüz onun etkisinden kurtulamamışken 1 yıl sonra plansız bir gebelik oldu ama 8 haftalıkken düşük nedeniyle kürtaj oldum. doğum ve kürtaj öncesinde hiç adet düzensizliği yaşamamıştım a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Hocam sonuçlar. prolaktin 10,16 4,04 - 15,2 total testesteron 614,9 ng/dl 249 - 836 fsh 3,27 1,5 - 12,4 erkekler 1.5 -12.4 kadınlar: foliküler faz : 3.5-12.5 . ovülasyon fazı : 4.7- 21.5 . luteal faz : 1.7 -7.7 . menopoz sonrası: 25.8- 134.8 hocam ayrıca zaman zaman sertleşme oluyor ancak...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mümin Temel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x