Sağ yumurtalıkta kist

  • Hocam merhaba 1 Haziran da düşük yaptim sağ yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doktor 14mmdi. 22 temmuzda sağ böbreğim agrıyor diye acıle gittim ultrasona girdin kistim 30 mm olmuş düşüğüm bundan mı oldu kistimi aldirmam gerekir mi teşekkür ederim hocam iyi günler diliyorum


Ankara Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Meme us i̇ncelemesi̇

    Merhabalar hocam, eşimin meme us incelemesi aşağıdadır. doğuda olduğumuz için imkanlar kısıtlı olduğundan dolayı size yazdım. şimdiden teşekkür ederim. bi̇lateral meme us i̇ncelemesi̇ her iki meme parankimi fibrokistik yapıdadır. her iki meme cilt - ciltaltı doku olağandır. sol meme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Komplike kist

    Komplike kist merhaba hocam,yas 34 kontrol amaçlı meme us çekildi,rica etsem siz de yorumlar mısınız?"biteral meme dokusu glanduler patternde izlenmektedir.biteral meme parankiminde udk ve periareolar alanlarda daha yoğun olmak üzere fkh ile uyumlu parankimal ekojenite değişiklikleri ve bazılari mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Uğur Emre

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Memede kitle

    Hocam merhaba sonucumu yorumarmısınız meme ultrasonu: sağ meme iç ortada 10 mm çaplı düzgün kontorlu hipoekoik solid kitle izlenmektedir. sol meme üst içte10 mm çaplı lobule kontorlu hipoekoik solid kitle izlenmektedir.. sol meme üst dışta 10 mm çaplı basit kist izlenmektedir.. sol meme üst dışta 7...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoraji̇k utri̇kul ki̇st?

    Hocam merhaba bn 23 yaşındayim evli değilim. kronik hemotospermi (paslı renk), meni hacim azlığı (0.5 -1 ml) ve ağrılı boşalma ile doktora gittim. mr çekildi ve 10 mm büyüklüğünde hemorajik utrikul kist? denildi. bu prostat kisti için doktorum komplikasyon olarak ameliyat sonrası bir daha men...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testleri ve polistik over

    Hocam benim meme etrafı meme arası ve üstü aşırı kıllanma var sakal bile çıkıyor nerdeyse, çenemde ve altında, sırtımda azıcık var, cildim çok yağlı ve sivilce oluyor, çok ani kilo alıyorum ki zamanında 140kg bile oldum adet gecikmesi değilde 17-18 günde bir oluyorum ve bu ay tek geciktim oda 23. gü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme mr sonucu

    Hocam ultrasonda gorulen displazik alan icin mr cektiler. sonuca gore biyopsi yaptirmam gerekir mi?      her iki meme acr tip c patern ozelligi gostermektedir. her iki memede fibrokistik meme hastaligina bagli degisiklikler  ve 5 mmden kucuk basit meme kistleri izlenmistir. dinamik incelemede  h...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Kürşat Karaman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kadranda ele gelen kas yağ doku

    Hocam daha öncede sormuştum karın bölgesinde ele gelen nodlarmı desem ne desem bütün karnımda var usg demiştiniz ben bt yaptırdım ve 10 gün öncede usg yaptırmıştım apandisit ameliyatı sonrası kontrol amaçlı. herhangi bir patolojik birşey yok ama radyologda baktı eliyle o göremedi birşey. cok derine...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özkan Balçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoraji̇k utri̇kul ki̇st

    Endişe ediyorum lütfen cevaplarmısınız hocam merhaba bn 23 yaşındayim evli değilim. kronik hemotospermi (paslı renk), meni hacim azlığı (0.5 -1 ml) ve ağrılı boşalma ile doktora gittim. mr çekildi ve 10 mm büyüklüğünde hemorajik utrikul kist? denildi. bu prostat kisti için doktorum komplikas...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tarlusal kullanımı

    Sevim hocam merhabalar, kadın doğum uzmanına gittim ve sağ yumurtalığımda kist çıktı, bunun dışında yumurtalıklarda polikistik bir yapıya rastlanmadı hormonlarımda da sorun yok. ne yazık ki adet düzensizliğim var, bu sebepten doktorum temmuz başında tarlusal verdi 15 temmuzda regl oldum normalde 1 h...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet gecikmesi ve düzensizliği

    Gittim hocam en son gittiğimde tsh 2.94 fsh 7.72 lh 3.79 estradiol 15.22 prolaktin 20.65 dhea-so4 353.19 serbest t3 2.99 serbest t4 1.45 çıkmıştı. bu değerlere göre polistik over sendromu var mıdır sürekli tekrar eden 2-4 bazen 5-6 cm’lik kistlerim oluşuyor ve daha önce 15cmlik kist nedeni ile sağ...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tükürük bezi

    Lenfadenopati sayın hocam kızımın boyun ultrason sonucu şöyledir: tiroit bezi normal boyutlardadır. parankimi homojendir. solda submandibuler alanda 17×5mm boyutunda, sağda submandubuler alanda 26×8mm boyutunda, bir kısmı makrolobüle kontorlu, yağlı hilusu korunmuş, kalın kortekskli, reaktif özelli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Aydın Ece

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoraji̇k utri̇kul ki̇st?

    Hocam merhaba bn 23 yaşındayim evli değilim. kronik hemotospermi (paslı renk) ve meni hacim azlığı (0.5-1 ml civarı) birde ağrılı boşalma şikayeti ile doktora gittim. mr çekildi ve 10 mm büyüklüğünde hemorajik utrikul kist? denildi. bu prostat kisti için doktorum komplikasyon olarak ameliyat sonrası...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam cevaplarmısınız lütfen 🙏🏻

    Hocam merhaba annemin ultrasyonunda ; boyutları :r ~95 mm l ~95 mm lokalizasyonları :doğal konturları :doğal parankim ekosu :doğal parankim kalınlığı :sağ böbrek orta kesim lateralde ~11 mm'lik segmentte ~5 mm derinliğinde fokal kortikal parankim kaybı i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diş çekimi ve flap operasyonu

    Doktor bey merhaba.12 gün önce azı dişim,altında kist oluşmuş üçlü kaplamam cerrahi olarak çekildi.aynı seansta çekilen dişlere komşu dişlere 3 dişe flap operasyonu uygulandı.çekimler ve flap operasyonundan bir hafta sonra dikişlerim alındı,ön dişlere yeni köprü yapılması dişlerim dişlerim bir mikta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yaşar Aykaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaci̇ger enzimiii

    Hocam merhaba benim 4 aydır alkalen fosfataz değerim yüksek.24 ağustosta dahiliye gittim tum batin ultrasona girdim karacigerde yağlanma dahi hcbsy yok sadece bi böbreğim alınmıştı alındığı yerde lojunda 4 cm kist var.alt ast değerleri normal alp 173(referansaralgi 40.150) ggt 50 (referans 9...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x