Sağ kasık ağrısı

  • Doktor bey iyi çalışmalar ben Leyla 2 haftadır ara ara olan sağ kasık ağrım var ağrı olduğunda ayakta dik durmakta zorlanıyorum yürüyemiyorum aniden başlıyor ve bir süre sonra kendiliğinden yada ağrı kesici alınca geçiyor ağrım dinlenirken yokmdenecek kadar az ,hareket edince şiddetli oluyor bazen karnımı şişirince o bölgede birşey hareket ediyor gibi oluyor ele gelen bir şişlik yok kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı ultrasonda sol böbreğimde 4,5 mm taş çıktı başka bişey çıkmadı doktor muayenede gaz sancısı gibi duruyor dedi bir buçuk ay önce kapalı ameliyat ile safra kesem alındı gaz sancısı bu kadar şiddetli olur mu gaz giderici ilaçlar verdi ağrım oluyor neden olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Evet ağri şiddetli olabilir. meteospazmyl caps günde 3 kez almani öneriyorum, yaninda bir mide koruyucu ilaç ile birlikte. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ferritin degeri

    Hocam merhaba iyi günler. diyetisyen kontrolünde kilo vermeyen başladım. dyt. bazı tahliller istemisti. değerlerim normal ancak ferritin 12 çıktı. adetim aşırı yoğun değil ve beslenmemde et protein gibi şeyler tüketiyorum dedikten sonra doktor ilk kadın doğuma gitmemizi eğer orda sorun yok derlerse...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide rahatsızlığı

    Hocam merhaba mide rahatsızlığında ekg neden gerekli aydınlatırsanız sevinirim saygılar.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipofiz iskemisi

    İyi günler hocam pskolojik hipofiz iskemisi için nasıl bir yol izlemeliyim cevabınız için teşekür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar yapamama

    Hocam lütfen yardım edin 2.5 yaçındaki oğlum ateş ve karın ağrısı ile hastaneye götürdüm. idrar tatlili istediler ama bir türlü yapmadı. sonda ile almaya uğtaştılar ama defalarca uğraştılar hocam çok tahriş oldu orası sonunda aldılar. ama oğlum o saaatten beri idrar yapamıyor. idrarı geliyor ama acı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemik gelişimi

    22 yaşındayım kemiklerim uzamaz ama enine genişleme kalınlaşması mümkünmüdür growht hormon iile

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • T3 yüksekliği

    Merhaba hocam kızım 6aylık kontrolunde bıngıldağinin kapanma durumuna geldiğini söylediler dr götürdüm kan tahlillerine baktı tsh ve serbest t4 normal sınırlarda ama t3 en yüksek 6.9 olması gerekirken 7.10 çıktı 1 ay sonra tekrar kan verdik t3 7.63 çıktı dr t3 yüksekliğinin bingildagi erken kapatma...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy uzaması

    Hocam merhabalar. 13 yaşında kızımın boyunun uzaması içün araştırma yaparken 17 yaşında bir bayana “physiotron tedavisi” öneririm demişsiniz. böyle birşey hiç duymamıştım . bu sizin bir uygulamanız anladığım kadarıyla. sizin sağlıkla ilgili durumlara bakış açınızın çok farklı olduğunu da düşündüğüm...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker yüksekliği

    İyi günler hocam, eşim 15 gün önce koronavirüs nedeniyle hastahaneye yattı,hastahaneye yattığında crp 165 idi, şekeri 272 imiş crp tedavisi için antibiyotik ve kortizon tedavisi verdiler şekeri 450, 500 leri buldu, kortizondan yükseliyor dediler, şekeri düşürmek için günde 3 sefer insülin vurdular 1...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Keyifsizlik

    Günün 11 saat ini güneş almayan kapalı bir alanda calısarak geçiriyorum. maksimum 15 dakika dısarı cıkıyordumdur. kendimi cok keyifsiz ve depresyona hissediyorum. anti depresan kullanmama rağmen iyi degilim. kanımdaki bazı değerler düşük müdür sizce ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh degeri

    Hocam iyi günler 22 yaşında erkeğim, kan tahlilimin sonucu nda tsh referans 0,270-4,2 iken benim değerim 5,30 çıktı metebolizmam hızlı saç dökülmesi gibi problemlerim yok fakat hafif yorgunlugum var gibi dahiliyeden randevu aldim sizce tsh değerim çok mu yüksek aciliyeti var midir? tesekkur ederim s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşe Kubat Üzüm

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • T3 yüksekliği

    Merhaba hocam bebeğimin sağlık ocağında ilk alınan topuk kani sıkıntılı çıktı 2.alındı bi sıkıntı çıkmadı 6aylıkken kan verdik tsh ve serbest t4 normal aralıklarda çıktı ama t3 en yuksek 6.9 olması gerekirken 7.10 çıktı 1 ay sonra tekrar kan verdik şimdi de 7.63 çıktı salı günü sami ulus endokrinde...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo , anti tg

    Merhaba doktor hanım ; ben 40 yaşında bir bayanım. tahlil yaptırdım ve ft3 2.91 , ft4 0.96 , tsh 3.369 , anti-tpo 131.4 , anti- tg 54.0 çıktı . bir doktor ilaç takibi derken , bir doktorda gerek yok diyor, daha öncede anti-tpo 75.5 çıkmıştı . acaba siz ne önerirsiniz ? yardımcı olursanız...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kistik fibrozis hastalığı

    Merhaba hocam, bebegimin topuk kaninda ilk sefer de kistik fibrozis degeri 107 ikincisindede 70 cikti bunun uzerine ter testi yapildi onun sonucu da cok sukur temiz cikti. suan oglum 20 aylık 11 kilo 87 cm yavas kilo almasindan baska hic bir sikayetimiz yok kilo icin doktor kan testi yapti o da temi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dehidroepiandrosteron sülfat (dhea-so4) yüksekliği

    Hocam merhaba dehidroepiandrosteron sülfat (dhea-so4) 634.4 serbest t4 1.16 tsh 1.73 follikül stimülan hormon (fsh) 5.64 prolaktin 11.1 estradiol (e2) (serum/plazma) 185 lüteinizan hormon (lh) 53.8 lüteinizan hormon (lh) 53.8 total testosteron 70 insülin 15.4 glukoz (serum/plazma) 4.07 s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Metobolik hastalık

    Hocam iyi günler benim böbrek taşı sorunum var nefroloji doktoru tahlilime baktı metebolik bi sorum olabilir dedi müsaitseniz sonucumu yazıyorum. ph: 7.38 normal pco2: 44.8 normal po2: 31.5 yüksek be: 1.5 normal so2: 62.1 düşük thb: 17.8 yüksek hct: 54.3 yüksek na: 141 normal k: 3.9 normal cl: 109...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x