Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Sag kaburganın altındaki agrı

  • sag son kaburganın altındaki agrı ve sıcaklık hakkında bilgilendirme yaparmısınız ,sindirim ve boşaltım sistemide düzensiz şişkinlik bir kac gundur.herhangi bulantı yada iştahsızlık ateş yok .eger yardımcı olursanız sevinirim degerli hekimlerimiz şimdide teşekkürlerimi sunarım


Antalya Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Hepatit b suphesi

    Hocam dna sonuclari cikti hbv dna kantitatif 666 iu/ml not:hbv pcr:31.6-2*10^7 iu/ml lineer araliginda calisilmistir.yontem:real time pcr,rotor gene q (qiagen) bu sonuc klinik bulgular esliginde degerlendirilmelidir.klinik ile uyumun saglanmadigi durumlarda numune tekrari onerilir.yorumlarsaniz cok...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mesut Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hepatit b suphesi

    Hocam merhaba esim trafik kazasi gecirdi ve hepatit b oldugunu soylediler doktor henuz gormedi sonuclar bu sekilde bana da bulasmis olabilir mi ? hbs ag 4718 reactive anti hbe 0.003 reactive hbe ag 0.098 non-reactive anti hbs 2.00 non reactive....alt 29.5 ast 15.7 ggt 23....dna henuz cikmadi yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mesut Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hepatit b hastası

    Hocam iyi günler. eşim hepatit b hastası ve tenoviral 245 kullanıyor. iki ay önce doğum yaptı. ilacın bebeğeye herhangi bir zararı var mı?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mesut Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karın ağrısı

    Klinik : karın ağrısı. teknik: ivkm sonrası 5 mm kalınlığında aksiyal planda kesitler kontrastlı abdomen bt incelemesinde; bulgular; tetkik esnasında hastaya 100 cc non iyonik iv kontrast madde kullanılmıştır. akciğer bazalleri normaldir. kalp kontur, büyüklüğü normaldir. karaciğer sağ lob pos...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer safra kesesi

    Alt 49 0-41 bilirubin direkt 0.24 0-0,2 mchc 35.4 32,4-35 antihbs pozitif diğer değerler normal. bu yükseklikler ne ifade ediyor nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi ve kanser

    Hocam merhaba. 2 sene önce meme kanseri teşhisim oldu. 2. evredeydi. kemoterapi aldım. sonrasında tam 1 yıl önce kitle ve koltuk altımdan lenf nodları alındı. ameliyattan sonra radyoterapi gördüm. şu anda kontrellerim 6 aya düştü. zoladex ve tamoxifen kullanıyorum. son kontrolümde yapılan tüm batın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cemalettin Camcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra kesesi ameliyatı kanse hastaları için riskli mi?

    Hocam merhaba. 2 sene önce meme kanseri teşhisim oldu. 2. evredeydi. kemoterapi aldım. sonrasında tam 1 yıl önce kitle ve koltuk altımdan lenf nodları alındı. ameliyattan sonra radyoterapi gördüm. şu anda kontrellerim 6 aya düştü. zoladex ve tamoxifen kullanıyorum. son kontrolümde yapılan tüm batın...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Pelin Basım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesinde çok sayıda taş ve meme ca

    Hocam merhaba. 2 sene önce meme kanseri teşhisim oldu. 2. evredeydi. kemoterapi aldım. sonrasında tam 1 yıl önce kitle ve koltuk altımdan lenf nodları alındı. ameliyattan sonra radyoterapi gördüm. şu anda kontrellerim 6 aya düştü. zoladex ve tamoxifen kullanıyorum. son kontrolümde yapılan tüm batın...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cengiz Dibekoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer yağlanması

    Merhaba hocam 40 yaşındayım karaciğer mr sonucunda karaciğer parankimi sinyali dış faz görüntülerde dual eko sekansta duş faz görüntülerde hepatosteatoz lehine azalmıştır. karaciğer sol lobta segment 4a düzeyinde aksiyel planda yaklaşık 21*14 mm boyutlarında dış faz görüntülerde rolatif olarak hiper...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilirubin değerim

    Milli savunma bakanlığı astsubaylik sınavını kazandım genel sağlık muayenesinin hepsinden geçtim sadece iç hastalıkları bölümum kaldı kan değerlerimdeki bilirubin değerim 2.44 çıkıyor bunu 2.0 in altına düşürmem gerek ne yapmam lazım hocam yardımcı olur musunuz. arpa suyu vs içtim 2.01 e düştü fakat...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciger enzimi

    Hocam merhaba bende fibromiyalji var antidepresan kullanıyorum kas gevsetici agri kesiciler alt 86 ast 51 çıktı hepatit testlerim yapildi hbsag:0.933 anti hcv:0.042 antihbs 144.7 ggt 9 bilirubin total 0.99 bilirubin direkt 0.4 alp 57 cikti doktor ilaclari birak 15 gun sonra tekrar baakalim dedi sizc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yüksel Gökel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhaba, bugün torax bt öncesi kan tahlili yapıldı. kan tahlili sonucunda alt değerim 96 çıktı. bt sonrası ultrasonla da karaciğeri kontrol ettirdim. ultrason sonucunda ; karaciğer büyüklüğü, konturları ve parankim eko paterni normaldir. hepatik ve portal venler normal genişliktedir yazıyor. 1...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Savaş Sipahi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yüksek değerler

    Ast: aspartat aminotransferaz :40.1 alt:86.1 selam hocam kan tahlili böyle yüksek çıktı nedeni nedir tekrar tahlil mi yaptırsam yaş 29

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ş. Ömer Hersek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ggt yüksekliği

    Merhaba hocam iyi günler dilerim. geçenlerde doktoruma rutin kan tahlili vermek için müraacat ettim. tahlillerimde (hdl-c : 31.9) ( ggt : 81.9) (alt : 46.3) (ast : 27.8) çıktı. doktorum hdl için egzersiz yapmamı söyledi. ggt içinde alkol kullanıp kullanmadığımı sordu ve ben 1 yıldır alk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Alagözlü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Teşhis koymak

    Sağ üst karında sürekli bir ağrı ve sancı hissediyorum bunun yanında dilimde kuruluk ta oluyor iki kez özel hastaneye gittim ultrason ve kan tahlillerim temiz çıktı ama hala ağrı geçmedi ne yapacağımı bilmiyorum.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mesut Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x