Safra kesesi

  • S.a hocam annemin safra kesesi taş dolu tıkanmış . Iltihaplanma yapmış aşırı ağrısı var. Beş buçuk ay önce baypas oldu ne yapılabilir

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun bir cerraha başvurun değerlendirsin hastanızı görerek

    tarihinde cevapladı.

Ankara Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra ameliyatı olduktan sonraki sorunlar nedir

    Merhaba 28 yaşındayım 167 boy, 70 kilodayım. hamileliğimin ilk 2. ayında saframda taş kum ve çamur olduğu söylendi. şikayetlerim sürekli sırtım ağrıyor. sağ omuzum ağrıyor. ve hamilelik nedeniyle birşey yapmadım. bazen çok şiddetli ağrılarım oluyor ve nefes alamıyorum canımın yanmasından ve midem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik ve safra kanalında taş

    Merhabalar hocam. eşim 1 aylık gebe. gözlerde sararma ve idrarda koyulaşma olunca muayeneye gittik ve safra kanalında taş olduğu, sarılık geçirdiği ayrıca safra kesesindede taş olduğu ancak kesedeki taşın kanala düşmeyecek şekilde büyük olduğunu öğrendik. 2 gün serum ve besleme kesildikten sonra ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metehan Gümüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam ishaldan dolayı pişik

    Çok teşekkür ediyorum hocam

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi

    Dr bey benim safra kesemde 10x5,5mm boyutunda polip var birde göbek fıtığı 4mm çapında pandemi yüzünden ameliyatim kaldı ne yapmak gerekiyor size gelsem ameliyat olabilirmiyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam ishaldan dolayı pişik

    Hocam ben 2018 de safra kesesi ameliyatı oldum o günden bu güne özellikle kahvalti sonrası ishal oluyor normal dedi genel cerrah doktoru alışacaksın dedi hocam yaz ayları makatta ta ishal dan ötürü yanmalar oluyor pişik gibi bir şey kullanmama gerek var mi doktor kreon 25000 pankreoflat verdi kulla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra da polip

    Merhaba serkan bey bugün size sormayı unuttuğum için yazıyorum az önce aradım sordum özel hastanelerde ameliyatlar yapılıyormuş sizce ben pandemi sonrasını beklemeden özel hastanede ameliyat olmalı mıyım yoksa pandeminin geçmesini beklemeli miyim? annemin durumunu biliyorsunuz serkan bey ve bu konul...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra da polip

    Tamam serkan bey çok teşekkür ederim bu cuma günü gelicem inşallah bir de gelirken ultrason görüntülerimi getirmeme gerek yok değil mi siz orada tekrardan kendiniz ultrasonda ya da tomografide bakıcaksınızdır bana buradaki hastaneden vermedilerde görüntüleri o yüzden soruyorum ama yine de getirmemi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra da polip

    Sizinde ultrasonda görüp inceleyebilmeniz için bu cuma gününe randevu almıştım. kırklareli'nden gelicem ameliyat için değil de sadece muayene olmak ve sizinde polip hakkındaki görüşünüzü almak için bu cuma günü 11:50 'ye randevu almıştım gelmem uygun olur mu? biran önce görmenizi istediğimden ve geç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra da polip

    Merhabalar serkan bey, bugün iç hastalıkları doktorunda karaciğer yağlanması için çekildiğim ultrasonda safra kesemde 10mm boyutunda polip olduğunu öğrendim bana bir genel cerraha mutlaka göstermelisin ve takip edilmesi gerekiyor kansere dönüşme riski olabilir dedi siz hastanede poliklinik hizmetler...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi tasi

    Merhabalar doktor bey benim safra kesesinde 1.5cm taş var 20 martta ameliyat olmam gerekiyordu bu salgından dolayı olamıyorum karın ağrısı sağ kaburga kemiginde ağrı kusma bulantı yaşıyorum agri kesicide kullanmam yasak ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra kesesi taşı

    Merhaba hocam geçen sefer yazmştım size ben tekrar gttim doktora alt 88 ast 40 çıkıyor ama mr falan cekmedi tekrar ultrason cekildi yine herşey normal çıkıyor alt ast düşünce endoskopi ile bakıcaz dedi de safra kesesi öyle gözükürmü hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi taşı

    Hocam benim karnımın sağ üst köşesinde ağrı oluyor ağrı bazen çok şiddetli belime kadar vuruyor her yemeklerden sonrada kusma oluyor bu şikayetlerim 15 günü geçti neredeyse artik yemek yemek istemiyorum agrilar bazen sol böbregim orda da hissediyorum doktora gittim ast 82.50 alt 177.30 çıkıyor enzim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi taşı

    Hocam benim karnımın sağ üst köşesinde ağrı oluyor ağrı bazen çok şiddetli belime kadar vuruyor her yemeklerden sonrada kusma oluyor bu şikayetlerim 15 günü geçti neredeyse artik yemek yemek istemiyorum agrilar bazen sol böbregim orda da hissediyorum doktora gittim ast 82.50 alt 177.30 çıkıyor enzim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferda Nihat Köksoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x