Safra kesesi sorunu

  • Merhaba hocam benim Ocak 2020 ayında safra kesemde 4 mm polip vardı Haziran 2020 de ise en büyüğü 5.9 mm iki adet çıktı Kasım ayında ise görülmedi polip doktor 6 ay sonra bakalım dedi sizce de 6 ay bekleyimmi

  • Doktor Cevabı:

    Şikayetiniz yorum yoksa bekleyebilirsiniz

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Bu kadar küçük safra kesesi polipleri için hastanın şikayeti yoksa cerrahi önerilmez. ultrasonu 6 ay sonra yaptırmanız da bir sorun olacağını sanmıyorum. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Boyun fıtığı

    Merhabalar , mr sonucumda koyu renkli yazanlar şöyle ; servikal lordoz düzleşmiştir. servikal disklerinde minimal dejeneratif sinyal intensite kayıpları izlenmektedir. c5-c6 düzeyinde geniş tabanlı santral disk protrüzyonu izlenmektedir. subaraknoid mesafe anteriordan bası oluşturmaktadır. bilat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel fıtığı

    Merhaba hocam l4-5 de ciddi büyük fıtık var dediler yaşın genç olunca belki kendiliğinden iyileşebilir misin dediler ne yapmam gerekiyor fizyoterapi işe yarar mı fazla şikayetim yok. şınav barfiks mekik sporları yapmak fıtık için zararlı olur mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yardımcı olur musunuz?

    Hocam günaydınnn öncelikle umarım rahatsızlık vermiyorumdur....hocam 10 yaşında bi oğlum var..doğuştan kafa yapısı biraz büyüktü..hidrosefali teşhisi koydular...2 tane de küçük araknoid kirst var..zararsız olduğunu söylediler...her yıl krenial mr ve eeg çektiriyorum...epilepsi başlangıcıda var..kepr...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Güven Çıtak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bel fıtığı

    Merhabalar l5-s1 diskinde hidrasyon kaybı ile uyumlu sinyal intensite değişiklikleri izlenmektedir. l5-s1 düzeyinde santral disk protrüzyonu izlendi.protrüde disk dural keseye minimal bası oluşturmaktadır. 6 aydır şiddetli bel ağrısı yaşıyorum geçen hafta mr çekildi ve iki farklı doktor görüşü al...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cem Atabey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyin ve boyun mr

    Sağolun hocam .peki neden beyin mr ında sagital t1 görüntülerde c1-2 vertebralar seviyesinde spinal kord'da sinyal intensite değişikliği izlendi yazıyor?bu ne anlama geliyor ?ama boyun mr ında bir sorun gözükmüyor bu benim kafama çok takıldı omurilikle ilgili bir sıkıntı mı var acaba boyun mr ında g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fizik tedavi

    Onur bey merhaba fıtık için fizik tedavi görüyorum elektroterapi ramazan ayında aç karnıyla yapmam doğrumudur tedaviyi olumsuz etkiler mi teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ventrikular atim

    Hocam kolay gelsin...hocam 10 yıldır dönemsel eksrasistol tanısı konulan şikayetlerim mevcut...bir akşam birkaç tane oluyor sonraki bir iki ay boyunca günde 100(benim hissettiğim) civari atim oluyor sonra bi anda bi kesiliyor 6 7 ay çok nadir oluyor...bu dönemlerde holter taktiriyorum 100-150 civarı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glossofaringeal

    Hocam merhaba 32yasindayim boğazsol dil arkası kulak ve kulak önu bazen elmacık kemiği ağrısı şikayetlerim için mr anjiyo ve servikal mr anjiyo istendi sorum bu mr lar sadece damarları mi görür çevre patolojileride gösterir mi?glossofaringeal nevralji olabilir mi buna sebep olan şey ne olabilir?b1...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kamil Özen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal enfeksiyon

    İdrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyorum ondan sonra daha da arttı bu yüzden olabilir mi acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabızlık yırttık, bağırsak genişlemesi

    Teşekkürler hocam cevabınız için.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Olgaç Fazlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüsrev Purisa

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam çok teşekkür ederim. şimdi daha geçmiş usg işlemlerine de baktım. 17.05.2018 normal sonuc.27.05.2020 deki usg de yine normal .en son yapılan kan tahlillerinde alt 34 normal ast 56.41 referans (0 - 41 ) .total kolesterol 189 (50-200) hdl 40 dldl 135 (130-159 sinir deger) trigliserid 164 ( 30 -...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalkaneus kırığı sonrası

    Nasıl yani ayağımin ağrısının geçmemesi hala aksayarak yürümem şimdiye kadar iyileşmesinin nedeni d vitamini eksikliği mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüsrev Purisa

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık yırttık, bağırsak genişlemesi

    Merhbalaar hocam 2.5 yaşında bir oğlum var. ek gıdaya geçtiğimiz andann itibaren kabızlık problemi oldu çocuk doktoruna götürdüm normali dedi on güne kadar yapar. dedii. geçmedi bir kç ay sonra yine. götürdüm geçer dedii. bir kaçç ay sonra başka doktora götürdüm yırtık var dedii krem verdi bir. buçu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Olgaç Fazlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal enfeksiyon

    Hocam vajinal enfeksiyon için fitil kullanıyorum beyaz akıntı çok oluyor özelliklede ilişki de çok akıp eşimin penisine bulaşıyor sizce normal mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x