Saç kalıntısı ve aşırı doz ilaç.

  • Saçta ki kaşıntı sonucu dermatoloji ye gittim. Sirke olduğu saptandı. Kwellada şampuan yazdı Dr. Ancak yanlış anlamam sonucu doz aşırısı kullandım, 90 ml kadar. Kaşıntı, hala devam ediyor. Sirke devam, ediyor mudur? Doz aşırısı kaşıntı ya sebebiyet vermiş ise ne yapmam lazım?

  • Doktor Cevabı:

    Sayın ilgili, durumunuza görmeden karar vermek mümkün değil. sizi tedavi eden doktora tekrar gitmenizi öneririm. sirkenin olup olmadığını siz kendiniz de görebilirsiniz. sağlıklar. prof. dr. nuran atmanoğlu ( cildiye müt.)

    tarihinde cevapladı.

İzmir Dermatolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Karın ağrısı guruldama

    Ok teşekkür ederim hocam ilaç tavsiyenizi dikkate alıcam.hocam benim danışmak istediğim bir kaç şey daha var kafamı kurcalayan müsade ederseniz.benim geçen sene saç dökülmesiyle dermotoloğa başvurduğumda mcv 77.6 referans aralığı 80-97, vitamin d3(25-oh)14.9 referans aralığı 25-80, b12 ise 186 refer...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam merhabalar ben 18 yaşındayım 1 senedir saçlarım çok dökülüyor saçım eskiden çok gür ve güçlüydü döküldükten sonra saçımda seyrelme cansızlaşma incelme var saç tellerimde .nedenleri ne olabilir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzun zamandır kalp teklemesi çarpıntı ve kronik kabızlık şişkinlik ve ilaçl...

    Çok teşekkür ederim tekleme problemi ilk çıktığında 2012 eylül kalpte öyle garip kontrolsüz tanımlayamadığım kıpırtı şeklinde atımlar oluyordu önce çok takmadım geçen düsüncesiyle ama hem sayı hem de çarpma şiddeti artarak devam etti 2012 kasım gibi de baslangicta küçük kıpırtı gibi baslayan çarpmal...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi

    Merhaba hocam 22 yaşındayım saç dökülmesi ve tüylenme için hormon testi yaptırdım.adetimin 2.günü. lh 3.06 fsh 5.44 prolaktin 24.48 estradiol 33 tsh 3.6855 total testesteron 29.06 dhea so4 226.4 bunlardan kaynaklı bir sorun olabilir mi, teşekkür ederim şimdiden.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cem Kınık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh degeri

    Hocam iyi günler 22 yaşında erkeğim, kan tahlilimin sonucu nda tsh referans 0,270-4,2 iken benim değerim 5,30 çıktı metebolizmam hızlı saç dökülmesi gibi problemlerim yok fakat hafif yorgunlugum var gibi dahiliyeden randevu aldim sizce tsh değerim çok mu yüksek aciliyeti var midir? tesekkur ederim s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşe Kubat Üzüm

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hastalığı mı

    Hocam merhabalar ben polokistik over hastasıyım sürekli lekelenme olarak adet oluyorum düzgüb olmuyorum aşırı saç dökülmeesi unutkanlık baş dönmesi kilo verememe tüylenme sorunlarım var ayrıca 1 ay önce ağız kuruluğu için hastaneye gittim hba1c 5 92 çıkmıştı doktor matofin verdi sanırım o da hormonl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göz saç spreyi

    Merhaba hocam, dün gözüme saç spreyi geldi hemen yıkadım acaba muayeneye gitmeme gerek var mı gözümde yanma kızarıklık vs. yok

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Tuncer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Merhabalar ben 18 yaşındayım .birkaç yıldır saçlarım çok dökülüyor özellikle son 4 5 aydır.saçlarımda ciddi bir şekilde seyrelme saç tellerimin zayıflama cansızlaşma incelme var.saçlarım çok gür ve canlıydı. nedenleri ne olabilir bir öneriniz var mı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücut kaşıntısı

    Merhaba hocam benim vücudumda 3 aydır değişik izler var tüm vücudumda kaşıntı var özelikle sıklat basınca oluyur ve güneşe çıkınca saç diplerine kadar hemde bu beni baya rahatsız ediyor aynı anda kaşınıyor neredeyse hangi doktora gittiysem mantar ilacı verdiler ama işe yaramıyor ne yapmam lazım ya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polikistik over

    Ayşegül hanım merhaba, 23 yaşındayım saç dökülmesi ve tüylenme için hormon testi yaptırdım.adetimin 2.günü.usg normal çıktı. lh 3.06 fsh 5.44 prolaktin 24.48 estradiol 33 tsh 3.6855 bu değerler normal midir,pcos gibi bir durum olabilir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kana mikrop karışır mı ?

    Hocam merhaba. ben bir kedi besliyorum. ev kedisi dışarıyla teması yok. ama bugün kedim tarafından beklemediğim bi saldırıya uğradım. hamile ve biraz gerdin. onu severken yüzüme hatta saç derime bile tırnaklarını geçirdi. neye uğradığımı şaşırdım. dudağımın altı ve burnumun içine tırnak geçirmiş ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Favorilerde beze

    Merhaba hocam ; eşimin favorilerinin hemen üst tarafında saçlarının arasında mercimek büyüklüğünde sert bir şişlik farkettik . önce sivilce olduğunu düşündüğü için eşim birkaç kez sıkmaya çalıştı. sıkınca kızardı ve şişlik biraz daha büyüdü. ağrı yapmıyor. kötü birşey midir ne yapmamızı önerirsiniz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Topuz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz virüsü

    Teşekkürler doktor bey, okb hastası olduğum için madde halinde bir kaç soru sormak istiyorum. lütfen kusura bakmayın eğer sizleri sıktıysam. 1. kuduz virüsü dış ortamda (telefonda, saç tacı, kulaklık vb. eşyalarda yaşayabilir ve bu şekilde bulaşıcı olabilir mi? 2. salyadan 5-10 dk sonra kaşımı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kepenkler....

    Hocam benim saçlarımda kepenk var önerebileceğiniz bir şampuan varmı saolun iyi çalişmalar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Damla Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam merhabalar yakın zamanda 3 hafta önce falan ferritin değerlerim 8 e düştü demirde düştü 3 hafta sonra ferritin 45 lere çıktı şuanda kortizon kullanıyorum ve delix içiyorum tedavi öncesi saçlarımın ortasında açıklık yoktu şuan açıklık var ayrıca o bölgelerde egzama mevcut ferritin normale döndü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x