Saç dökülmesi

  • Hocam sle hastalığı olabilecegini mi dusunuyorsunuz ama ogle yara eklem ağrısı gibi birsey yok çocuklarım da ailede de boyle bir hastalığı olan da yok sadece şeker hastaligi ve akciğer rahatsızlıklari var benim oğlumda da alerjik astim bronşit vardı 8 yaşındayken atlatti bir daha da atakları olmadi çocuklarım da oyle ağrı yara gibi birsey olmadı ama dediginiz testleri de yaptiririm inşallah her sorumuza cevap verip ilgilendiğiniz için cok teşekkür ederim allah razı olsun birde hocam haşimoto olan oglum degil diğer oğlumda bel bölgesinde kirmizi catlaklar var cushing sendromu olabilir mi diye endokrin bolumune sordum yok kilodan çatlaklar olusmus dedi çocuklarım da iştahsızlik yememe kilo kaybetme gibi bir durum yok haşimoto olan oğlumun 183boyu 80kilo kilolu değil hata dogdugundan beri hep uzun bacaklı zayif bir cocuktu diğer oğlumda 176boyu 79kilo bu oğlum kilolu dogdu 8yaşına kadar da astim ilaçları kullandi onun dışında surekli bir hastalıklari olmadi ilginiz icin tekrar teşekkür ederim inşallah birgün görüşürüz ve çocuklarim bu sac dökülmesi nedense ortaya çıkar ve en kısa zamanda sifa bulurlar rabbim tum hastalara sifa versin icinde de benim evlatlarıma inşallah rabbim kimseyi evladiyla sinamasin en zoru evlatlarımızın yasadigi hastaliklarmis selam sevgilerimle...

  • Doktor Cevabı:

    Sizden istenen tetkikler saç dökülmesi nedenlerine yönelik, hemen endişelenmeyin! dermatoloji doktorunun da görüşünü almanızı öneririm, iyi akşamlar diliyorum !

    tarihinde cevapladı.
  • Hocam dermatologa birkac kere götürdüm birşey stresten dökülüyor dedi ama ocak ayından beri dokuluyor en son haziran ayında dermatologa goturdum hairforte sprey verdi sacları icin birde biotin hap verdi ama o sprey kullaninca daha cok dökülme oldu tekrar gittigimde de dökülme arastirilsin benlik bir durum değil ileri araştırma gerekir bunun için de araştırma hastanesi veya bir üniversite hastanesine goturun dedi ben de once araştırma hastanesine cocuk dr götürdüm oda endokrin gorsun dedi endokrin tahlilleri yapildi sonrasıni biliyorsunuz hocam inanin çok çaresiz kaldım kusura bakmayın sizide rahatsiz ediyorum oğlum bu yil ortaokulu bitirdi türkiye 1.si oldu galatasaray lisesinde okuyo diger oglum da kabataş erkek lisesinde okuyor Suan ikisi de cok mutsuz bizde aile olarak cok üzülüyoruz daha 14 ve 15 yaşındalar 9ay oldu inaningoturmedigim yerkalmadi bastan gittigim yerler abartuyosuz felan dedi simdi de açılmalar cogalinca bizlik durum degil demeye başladılar allah rızası icin bir durum dan suphe ediyorsanız bana bilgi verebilir misiniz evet cok üzülüyorum ama böyle belirsiz bir şey elinden gelmeden beklemek te çok kotu...iyi akşamlar ilginiz için teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    İyi akşamlar, size gerekebilecek tetkikleri ve nereye başvurabileceğinizi belirttim; bir eğitim araştırma veya üniversite hastanesinde tetkikleri yaptırabilirsiniz ! stress diyebilmek için tüm endokrin, hematolojik ve romatolojik nedenlerin dışlanması lazım !

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Doktor değerlendirmesi

    Wbc * 21,97 10^3/ul 4 - 12 (25/08/20) (13/07/20) (13/04/20) y 12,2 16,3 22,6 rbc 4,85 10^6/ul 3,5 - 5,2 (25/08/20) (13/07/20) (13/04/20) 4,40 4,78 4,31 hgb * 10,2 g/dl 12 - 16 (25/08/20) (13/07/20) (13/04/20) d 9,4 10,2 8,3 hct * 33,5 % 35 - 49 (25/08/20) (13/07/20) (13/04/20) d 29 33 28 mc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doktor değerlendirmesi

    Https://1drv.ms/p/s!asn_f9hcya02gi51-xaardexif4- merhaba! 2 yaş 10kg anne sütü yogunluklu aktif ,şikayeti olmayan kız bebeğin tahlil sonuçları ekteki gibi çıktı. bebeğin tahlilleri sonucunda bi teşhis konamadı .pandemi günlerinde sürekli doktora götürmek istemiyorum. değerler sizce normal mi? v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik astım

    Merhabalar ben 18 yasindayim ve bana 1 yıl once alerjik astim tanısı konuldu cok iyiydim sadece 1 ay ilac kullandim ve sıkıntım yoktu ama son 3 aydır duzenli ilac kullanmama ragmen hic nefes alamiyorum öksürük balgam yok sadecw nefes alamiyorum ne yapmam lazim lutfen yardim edin surekli derin nefes...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Urtiker hastalığı

    Hocam merhaba 1 yıldır kızım (14) ve ben ürtiker hastayız. balikesir araştırma hastanesinde cildiye bölümünde xolair tedavi gördük ayda 600 mg olmak üzere 11 adet. hergun kaşınmaya kabarmaya devam ediyoruz.lutfen yardımcı olurmusunuz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşme kafa şişmesi

    Bebek ocak ayında tam 2 yaşını dolduruyor.vücudunda çok az kısa aralıklı ateşlenme oldu . kafasındaki şişlik önce alnına sonra sol göz kapağına indi.genel durumu normal aktif.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşme kafa şişmesi

    Hayırlı geceler bebeğim 2 gün önce yatakta iken boşa oturması sonucu kafa üstü düştü.biraz ağladı sonra çok az kızarıklık oldu genel durumunda farklı birşey yoktu.fakat bugün kafadı şişti.sol ön yarı taraf sadece acıdığını anlıyorum şişlik alnına iki kaşı arasına da geldi.sabahki kadar şiş değil.ge...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Seboreik dermatit

    Hocam merhaba seboreik dermatit genetik ailede birinde olması şart midir genetik olmayan kişilerde olmazmi şimdiden teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayfer Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gecmeyen nefes alamama, kimyasala maruz kalma

    Merhaba doktorum , dediginiz gibi alerji uzmanina gittim, sirtimi dinleni, solunum testi alerji testi yapti.birsey cikmadi astim gorunmuyorsun sadece alerjik rinit var ,psikolojikte olabilir dedi, istersen ilaclari birak takip et istersen ilaclar bitince dedi, (o gun biraz daha iyiydim) ilaclara...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam dermatologa birkac kere götürdüm birşey stresten dökülüyor dedi ama ocak ayından beri dokuluyor en son haziran ayında dermatologa goturdum hairforte sprey verdi sacları icin birde biotin hap verdi ama o sprey kullaninca daha cok dökülme oldu tekrar gittigimde de dökülme arastirilsin benlik bir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi

    Hocam peki dokulen saçları tekrar cikar mi vitamin eksikliği giderildiginde hocam cok fazla dökülüyor endokrin bir daha gelmenize gerek yok dedi ama size de geldik asistaniniz vardi oglumun b12 değeri 182 d3vitamin değeri 21 di d vitaminine gerek yok dedi ve sadece b12 hap verdi iki oglumunda tiroit...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Sag lop 17×18×24 sol lop12×16×43 ultrason sonuçları bu şekilde sac dökülmesi yaşaması normal mi bu yaşta dökülen saçlar kellik yapar mı çünkü saçları çok azaldı inceldi tüy gibi oldu dvitamini eksikliği b12 eksikliği çıktı ilaç kullanıyoruz saçları nin dökülmesi durur mu allah rızası için bana bir y...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik rinit ve boğazda takılma hissi

    Merhaba doktor bey. ben yazları büyükadada yaşıyorum. ve kavak ağacı köpek ve karışık otlara alerjim var. bu yaz adaya geldim geleli boğazımda bir takılma hissi var. ama faranjit falan değil. yemek yiyip su içtikçe biraz hafifliyor. sanki dilimin kökünde sağ tarafta gibi. bu alerjik rinitten kaynakl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İsmail Nurhan Artel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik astım

    Hocam bana alerjik astım denildi arpa bugday tozuna karşı ama ben 6 yıldır evimiz arkasi tarla hicbir sıkıntım yoktu ilaç kullandim sonra biraktim kullanmiyodum ama son 1 aydir cok nefes darligim var seretode diskus kullanıyorum ama etki etmiyo acaba anjioödem olabilir miyim cunku uzun zamandır süre...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaşınma nedeni

    Merhaba benim saçımda egzama var ve bir kaç zamandır ne kadar olduğunu bilemiyorum ama gece yatağa girdiğim an bi kaşıntı başlıyor çok fazla değil ama sürekli bi yerim kaşınıyor. bunu bugün fark ettim ve sabahta devam etmeye başladı stres kaynaklı mı anlayamıyorum? saçımda ki egzama cildime bulaşmış...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Damla Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parmağımda alerji

    İyi günler hocam. birkaç gün önce parmağıma yara bandı yapıştırmıştım. çıkardıktan sonra sanırım alerji yaptı bandı yapıştırdığım yer kaşınıyo ve derimin altında minik beyaz kabartılar var daha öncede bu durum olmuştu. pandemiden dolayı doktora gitmek istemiyorum. uygun bi krem önerebilir misiniz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayfer Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x