Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

  • alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) Anti HCV negatif HBsAg negatif TSH 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) GGT 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) BUN 16.35(8.9-20.6) LDL 126(0-160) Kalsiyum 10.5 Y(8.6-10.2) Fosfor 2.1 D(2.3-4.7) PTH 49.35 (10-65) Sodyum 139(136-145) Potasyum 4.33(3.5-5.5) Klor 103.7 (98-107) Troponin 1 0.1(0-0.3) glukoz 108(75-110) HDL 37(35-55) Demir 157.7(33-193) Demir bağlama 263(125-345) Magnezyum 2.29(1.6-2.6) Ürik asit 5.1(3.4-7) WBC 8.56(4.23-9.07) RBC 5.75(4.63-6.08) HGB 16.6(12-16.8) PLT 292(151-337) LYMPH 3.01(1.32-3.57) LYMPH% 35.2(21.8-53.1) EOS 0.15(0.04-0.54) EOS% 1.8(0.8-7) Ferritin 389.3(30-400) Free T3 3.62(2.01-4.42) Free T4 1.13(0.93-1.70) Vitamin B12 330.4(191-663) 32 yasindayim kilom 82.karaciger ultrasyonunda yaglanma cikti..ayrıca ekg çekildi normal çıktı.göğüs filmi çekildi ciğerler temiz sıkıntı yok.üst batın ultrasyonda sadece karaciğer yağlanma çıktı başka organlarda sıkıntı görülmedi.peki doktor bey boğazımın sol tarafındaki ağrı neden oluyor yutkunurken acıma felan yok ateş yok dışardan ağrıyor vuruyor geçiyor ama hergün oluyor.boyunda kitle felanda yok elleyince.sabahları yorgun kalkıyorum.üzerimde sersemlik dengesizlik oluyor.kaslarda gerginlik boğazımdaki ağrı,göğsümdeki ağrı (sağa sola gerilince ağrıyor yük kaldırınca ağrıyor ) kaslardaki güçsüzlük saç dökülmesi,iş yaparken yoğun terleme( sabit kaldığımda terlemiyorum).neden olur kötü hastalığa mı kapıldım diye korkmuyor değilim.kötü hastalık varmıdır.? panik atak hastasıyım antidepresan ilaçları kullanıyorum psikiyatrik mi diye geçmiyor.ailem bana kafana takma geçer diyor ama geçmiyor..dahiliye doktoruda kan tahlillerine bakarak kanser mikrobu yok vücudunda demişti emin ol deyip durdu.ama ben yine kafaya takıyorum ağrılarım geçmeyince ben ne yapabilirim doktor bey bana yol gösterin tahlil sonuçlarıma bakarak?


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Supraklavikular lenf bezi

    Merhaba mustafa bey.supraklavikular bölge lenf bezi ile ilgili sorum olacaktı.2018 yılında yapılan ultrason tetkikinde s supraklavikular bolgede 5.8×3mm ve inferior alanda 6×3.7mm reaktif lap tespit edildi 02.10.2020tarihinde yapılan kontrolde 11.8×6.5mm superfisial bolgede 5×28mm düzgün konturlu,re...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gbm temodal

    Hocam merhaba, babam 53 yaşındayken 2012 yılında gbm’e yakalandı.rt ve kt gördükden sonra tümör ocak 2020’de nüks etti.sonrasında altı ay temodal kullandık ve mr çekildik sonucu aşağıda. bu sonuca göre hoca temodale devam kararı verdi fakat 7. ay babama ağır gelmeye başladı.sizce ara verilip mr taki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mr raporu hocam çok acil

    . bulgular nazofarenks posterior duvarinda nazofarenks hava kolonunu daraltan yumusak doku artimi izlendi. (adenoid hipertrofi ?) tiroid bezi konturlari duzgun ve parankimi homojen olarak goruldu. tiroid bezinde nodul gorulmedi. paratiroid lojlarda adenoma ait olabilecek yer kaplayici olusum saptanm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Spermiogram (semen analizi)

    Hocam eşimime 2 sene testis kanseri tehşisi konuldu ve testisin biri alindi şimdi çoçuk yapmak istiyoruz spermiogram testi sonuçlarina göre normal yollardan çoçuk sahibi olabilirmiyiz illa tüp bebek mi yapmamiz gerek yardimci olabilirmisiniz yardimlarinizdan dolayi şimdiden teşekkür eder başarilarin...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ömer Bayrak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra ameliyatı olduktan sonraki sorunlar nedir

    Merhaba 28 yaşındayım 167 boy, 70 kilodayım. hamileliğimin ilk 2. ayında saframda taş kum ve çamur olduğu söylendi. şikayetlerim sürekli sırtım ağrıyor. sağ omuzum ağrıyor. ve hamilelik nedeniyle birşey yapmadım. bazen çok şiddetli ağrılarım oluyor ve nefes alamıyorum canımın yanmasından ve midem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bas boyun sinuste kitle

    Hocam iyi gunler 29 yasindayim hastaligim bas boyun nazofarinks adenoik kistik cerrahi mudahale yapilamadigi soylenmekte 3 kur kemoterapi aldim istenilen sonuc verilmedi simdi isin ve kemoterapiye dondum daha 3 seans isin aldm izmirde yasiyorum size belgelerimi yollasam degerlendirme sansiniz var mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Baş bölgesi terlemesi

    Merhaba, öncelikle şu günlerde işlerinizde kolaylıklar diliyorum, allah yardımcınız olsun. annem 40 yaşında, etmoidal bölgede kafatası ve beyin arasında 8 mm büyüklüğünde tümör mevcut. yıllardır başı çok terliyor, saçı seyrek terletecek herhangi bir etkeni yok. genetikte de kafa bölgesinin terlemes...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Primeri belli olmayan metastazik beyin ca

    Merhaba babamın 3 ay önce bayılma sonrasında beyinde kitle olduğunu öğrendik. biyopsi alındı sonuç olarak metastasik beyin ca çıktı. fakat primerini 3 aydır araştırıyorlar bulamadılar. 3 seans ışın tedavisi aldı. 3 seans kemoterapi aldı fakat 1 ayda 3 kez nöbet geçirdi. dün geçirdiği nöbet 2 buçuk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim ağzı kanseri

    Merhaba ramazan bey 28 yaşındayım ve 5 aylık evliyim. bu zamana kadar böyle bir sorunum yoktu ama bu son ilişkiden sonra 2 gün boyunca vulva bölgesinde idrardan sonra (idrar yaparken değil) özellikle sabah sızlama ve hafif yanma oldu. ilişkiden sonra kanama yada kötü kokulu bir akıntım yok yada ara...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ramazan Faruk Yerlioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dil yanması

    Hocam merhaba.31 yaşındayım,sigara, alkolüm yok.tam 3 ay önce bir sabah uykudan uyanır uyanmaz dilimin sağ tarafında bir yanma başladı ve o gün bugündür yanma devam ediyor.2 kbb ,2 cildiye,2 dahiliye ve 2 diş hekimine muayene oldum.ozellikle kbb hekimleri çok detaylı ağız incelemesi yaptilar.bogazim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nazofarenks mr

    Merhaba.tonsillerimden şüphe ederek kbb doktoruna gitmişdim ve doktor bişey yok dedi.içim rahatlasın diye boyun mr çektirtdi.mr sonucu şöyle-nazofarenks seviyyesinde farengial recesslerde solda daha çok olmakla posteriolateralden kısmen daralma.endoskopi-biopsi önerilir. doktora tekrar gittim endosk...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Gül

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gbm' de anne sütü ve melatonin kullanımı

    Hocam merhaba, 2012'de babam 53 yaşındayken gbm vi tanısı aldık ameliyat-radyoterapi-kemoterapi tedavileri gördük. tümör tamamen yok oldu taa ki 2019 ekim ayına kadar şuan ameliyat olduk tümörün %95'ini aldılar. tekrardan mümkünse radyoterapi ve kemoterapiler başlıcak. anne sütünün özellikle gbm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyun nodül

    Merhaba,benim çene altında ve yanaklarımın içinde 2 yıldır geçmeyen fasulyeden biraz daha büyük,ağrısız bezeler var.önemli birşey değildir diye doktora gözükmedim.enfeksiyon mevcut değil vücudumda,son zamanlarda bacaklarımda gereksiz ağrılar başladı,sizce bir doktora gözükmeli miyim?şimdiden teşekkü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Foliküler lenfoma

    Merhabalar, yaşım 36 ve 3 ay önce foliküler lenfoma tanısı aldım. pet bt ve kemik iliği biyopsisinden sonra 1.evre olduğum ortaya çıktı. doktorum 1.evre foliküler lenfoma tedavisi için radyoterapinin yeterli olacağını söyledi, ve idame tedavisi için 2 yıl boyunca (ilk ay 4 kür, daha sonra 3 ayda 1)...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş boyun bölgesinde lenf nodlari ve sağ bademcik diğerine göre büyük

    Merhaba sayın hocam ; ense bölgesinde yaklaşık 1 sene önce elime şişlik gelmişti genel cerrahiye randevu aldım o gün yapılan yuzeyel ultrason raporu ; ense bolgesinde saçlı deride cilt altı yerleşimli 2x10 mm boyutunda benign lenf nodu izlenmiştir . bu ultrasonu çektirdikten 6 ay sonra muayeneye git...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Fatih Sadıkoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x