Robotik safra kesesi ameliyatı yapıyormusunuz..

  • Merhaba, Gerektiğinde ; Robotic safra kesesi ameliyatı yapıyormusunuz? Şayet yapıyorsanız hangi Hastanede yapıyorsunuz... Saygılarımla, Oktay Necef e-mail: **** tel: 0532766****

  • Doktor Cevabı:

    Robotik safra kesesi ameliyatı yapmıyorum. robotik ameliyat maliyetleri laparoskopik ameliyatlardan en az on beş kez daha fazladır. ameliyat hazırlığı ek teknisyen gerektirir. safra kesesi ameliyatının laparoskopik olanlarıyla aynı karıı delikleri kullanılır, yapılan işlem de aynıdır. robotik safra kesesi ameliyatı olmak, aynı koridordaki tuvalete gitmek için limuzin çağırıp içinden geçmeye benzer. bu nedenle bütün dünyada yaygın olarak kullanılmaz.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Safrataşım

    Merahaba hocam benim safra kesesinde tas tespit edildi 1 cm lık birden fazla tas varmış virüsten dolayı ameliyat etmiyorlar sadece tedavi edip eve gönderiyorlar 10 gün sonra tekrar sancim başlıyor yine yatış yapıyorlar 3 defadr yatıyor um hastanede sizin yanınıza gelsek siz bi çözüm bulsaniz şimdide...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas metastas

    Babam son evreye doğru gidiyor pankreas kanserinde ercp sonrasında sarılık değerleri düşmedi 18 gün boyunca antibotik tedavisi aldı taburcu olduktan sonra bir kaç gün tekrar sarılık değeri yükseldi ve btk takıldı ve taburcu yeni olduk son evreye doğru geçiyormuş ve kemoterapiye yeni başlayacağız ac...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Primer sklerozon kolonjit

    Merhaba hocam, eşime psk primer sklerozan kolonjit teşhisi konuldu.psk nin tek çaresi karaciğer nakli midir? ilerleyen bir hastalık mıdır? şuanda ercp ile stend takıldı ve antibiyotik tedavisi uygulanıyor.ama çok kilo verdi.bu hastalığın kesin tedavisi yok mudur? bizi ne gibi bir süreç bekliyor ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ercp amelyatı

    Merhaba eşim kapalı safra kesesi amelyatı oldu sızıntı ve sıkışan taş dolayısıyla 4 gün sonra ercp oldu koledoka stent takıldı.2 ay sonra çıkarılacağı söylendi.göğsünün arasında stent takılı zannedersek orada.bir ağrı olmaktadır.bu normal bir durummudur yoksa stentin kaymış olma durumu veya daha köt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra ameliyatı

    Merhaba hocam annem 9 nisanda safra ameliyatı oldu çamur vardı safrada sonra kanala taş düşmüş tekrardan sancılandı gittik doktoruna tekrar ameliyat yapıcaz dedi ve ilk ameliyatıda kapakınolacakdı yapılamadığı içşn açık yaptılar sonrasnda doktor ertesi gün ameliyattan önce ercp olma şansı var alınab...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Değerli hocam koledoks kisti var annemde ne yapmalıyız

    Hocam merhabalar ben hataydan yazıyorum.annem 7 yıldır meme ve troid kanseriydi.kontrollerde çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.koledoks kisti tip 2 diye bir kist çıktı .mart ayında teşhis konuldu.geç kalmaktan korkuyorumyiğenim hiç düşünmeden adınızı verdi. öğrenciniz. şu anda ne yapmalıyız.burada bazı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ana testi

    57 yaşında kadın hasta ana testi pozitif++rnanti -ds dna,ift negatif rnsedim 1 saat yüksek:54 eo% 5.5 yrnve beyinde gliotik sinyal değişikliği var önemli bir hastalık var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer kanserinde bilirubin yüksekliği

    Doktor bey iyi günler, annem memeca hastası ve karaciğer metastazından dolayı 2 kez anijo yoluyla mikrokür işlemi yapıldı. işlem sonrası karaciğer hasarı siroza döndü ve bilirubini giderek yükselmeye devam etti. son tahlilinde bilirubin total 6,99, direkt 3.43, ast 146, crp 39.34, ggt 134 çıktı. dok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas başı supheli kitle

    Tesekkur ederim hocam. babam 20 gun önce şehir hastanesinde ameliyat oldu görüntüleme de hep tümör olarak görüldü. yeni sindirim sistemine daha alışamadı beslenme problemleri var. ercp proksimale geçilelemedi tekrar bir ercp denenip tip 3 koledok kisti olduğu anlaşilirmiydi bilmiyoruz. whipple ile...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cemil Binarbaşı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi ameliyatı sonrası kaşıntı

    Merhaba, babamın (72) safra kanalında taş vardı 3 ercp sonrası taşı temizlediler ve üçünde de enfeksiyon kaptı. kapalı safra kesesi ameliyatı oldu 13 ocakta ve safra kesesi alındı. şu anda şiddetli kaşınması var safra ile alakalı olabilir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas başı supheli kitle

    Merhaba hocam, tomografide ampulla water pankreasta 15 mmlik şüpheli kitle çıkti.whipple önerildi ercp de tam görüntü sağlanamadı.malesef ameliyata erken karar verdik kitlenin ca olma ihtimalini düşünerek. patoloji tip 3 koledok kisti geldi. üzülmelimiyiz sevinmelimiyiz whipple bu aşamada sanki gere...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cemil Binarbaşı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ağız kokusu

    Merhaba doktor benim oğulumda ağız kokusu var dişlerinde sorun yokmuş kulak burun boğaz filmi çekildi ordada sorun yokmuş 2016 da pankreatiit geçirdi safra kesesinde çamur varmış safra kanalı tıkanmış ercp ile açtılar. safra kesesinden olabilirmi acaba daha hangi bölüme gidelim bize yardımcı olursan...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reflu ve gastirt

    Hocam iyi günler reflü bogaz iltihabı yaoar mi bademciklerde ve boğazda hocam ayircada ben de gastirt çıkmıştı ilk zamanlar çok kötüydüm ilaçlar fayda etmiyordu şimdi dhaa iyiyim doktorum gün aşırı al dedi ben ona geçtim 1 ay kullanım bırakıcam gastrit tekrarlar mi bakterisiz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özlem Mutluay Soyer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi

    Babam 2000 yılında aort kortikasyonu ve anevrizması geçirdi.2007 yılında kalp krizi geçirdi şuan da pile bağımlı yaşıyor.şuan ki sıkıntımız safra kesesinde taş var. 2 kez ercp yapıldı ameliyat olması gerekiyor.ameliyatı riskli mi?bizi ameliyat konusunda aydınlatabilir misiniz hocam ?(babam 54 yaşın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x