Ritim bozukluğu çarpıntı

  • merhaba hocam çarpıntıyı tetikleyen sebebin solunum olduğunu ve çarpıntı anı ekgsi çekilmemiş ancak yapılan testlerde olumsuz sonuç çıkmamış birisi solunumla ilgili problemi çözdüğü zaman ritim bozukluğu da otomatik olarak düzelir mi yoksa düzelmesi için illa ki ablasyon mu olunması lazım teşekkürler şimdiden

  • Doktor Cevabı:

    Boyle bir garanti kimseye verilemez cunku ritim bozuklugu yapabilecek daha onlarca olasilik var. ablasyon sorunuza gelince, once daha basit olasilik ve tedavilerin yoklanmis olmasi lazim. selamlar.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kardiyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Nefes darlığı

    Mrb hocam tozlu ve tütün içilen ortamlarda nefes darlığı ve boğalacak gibi oluyorum biliyorum böyle ortamlarda durmamam lazım fakat bazen kaçmak pek mümkün olmuyor örneğin yolda veya misafirlikte içilince göğüs hastalıklarına gittim sft normal akciğer grafisi normal alerjik olabileceği söylendi cypo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Metin Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipoekoik nodül

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Carpinti hastaligi

    Selam hocam bende sinüs taşikardisi var 2 yildir beloc 100 mg kullanıyorum eko ekg holterde hepsinde sadece sinüs taşikardisi cıktı bu iste uzman 3 ayri profa gittim bir tanesi ablasyon yapalım eps dedi eğer sorun sinüs taşikardisindeyse yakarım yakarsam 190 iyi olursun dedi 110 pil riski var dedi k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Kulan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid hastalıkları

    Merhaba.ben yaklaşık 20 yıldır hipotiroidi ,sonrasında da haşımoto hastasıyım.55 yaşında menepoza girdim.şu an 57 yaşımdayım.son 5 yıldır tiroid degerlerim sürekli bozuluyor.ilaç dozum bir az bir cok geliyor ve aralıklarla anksıyete yaşıyorum kış aylarında.her gün 75 mg euthyrox kullanırken 3 hafta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit nodülü

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diderali aniden bırakmak

    Hocam merhaba 17 yaşındayım 1 ay önce çarpıntı şikayetiyle gittiğim kardiyoloji doktoru dideral verdi sabah 40 mg akşam 40 mg olarak kullanıyodum bugün ilacın halsizlik yaptığını söyledim ve ilacı kesebilirsin dedi aniden bırakmak bi sorun çıkarır mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 7 senelik kalp carpintisi

    Tesekkur ederim doktor bey kilom aksine dusuk 42 kiloyum sigara alkol kullanmiyorum kahve de gunde 1 kez ama maalesef evhamli bi yapim var uykularimi da yataga yatinca carpintiyi kendime hissettirdigim icin dalmam uzun sure aliyo hatta kaciyo olabildigince kendimi rahatlatmaya calisiyorum peki cok...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Beşiroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Svt sinus tasikardi

    Çok teşekkür ederim hocam nadir oldugu icin ekg cekilirken çıkmıyor düzgün çıkıyor ilk oldugunda da ertesi gün holter takildi yine yakalanmadi 170 ile sinus tasikaedi çıktı düzgündü sonuçlar. 8 aydır da aniden başlayan carpintilarim olmadi. sadece stres yapınca 2 saat 120-130 aralığında geziyor. şua...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas seyirmesi

    Hocam merhabalar.. gecen gun bi migren agrisi cekmistim. aksam 7 den sabah 8 e kadar yattim. kalktığımda bas agrim gecmisti. iki saat sonra falan sağ kolumun üstü seyirmeye basladi ama kısa süreli. 3 saniye falan. belli araliklarla devam etti ama sürekli degil. ogleden sonrada gecti ama bende korku...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs ağrisi

    Nefes alırken mide kasılması ve enteresan bir his yürümede zorlanma çarpıntı kardiyoloji doktorları kalpte bir şey olmadığını söylüyor acil serviste ciğer tomografisi çekildi 1 hafta önce oda temiz ara ara sol göğüste ağrılarım oluyor kan tahlilleri temiz sebebi başka ne olabilir ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalbin güçlü vurması

    Hocam merhaba 26 yasinda bir erkegim. uzun suredir yaygin anksiyete bozuklugu hastasiyim (ilac kullanmiyorum). hocam genelde alkol aldigim gecelerde uykudan kalp çarpıntısı ile uyanıyorum ama hızlı atmıyor, yavaş ama güçlü vuruyor kalbim. 2 gün önce alkol almadığım halde yine oldu gözlerimi açtığımd...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik ilaç kullanımı

    Merhabalar doktor bey ben 2 ay öncesinde helicobakteri tedavisi görmüştüm agumentin ve biteral bitmesine 3 gün kala o sırada hamileliğim gerçekleşmiş bilmeden ama sonrasında kan şekerimde düşmelerle insülin direncim için 5 gün glifor yarım sabah akşam ve çarpıntım için beloc 25 ve bir hafta ve sonra...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp çarpıntısı

    Hocam iyi günler benim sorum 23 yaşındayım 3 senedir ara ara oluşan çarpıntim var kardiyolojiye 3 kez gittim kalpte bir sıkıntı yok çayı kahveyi azalt dedi bu ara yine başladı çarpıntim kuş kanadı gibi çarpıyor kalpte bir sorun olmadığını halde neden böyle çarpıntılar olur (bu ara yine sık çay içiyo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psikolojik çarpıntı

    Merhaba hocam. 1 senedir çarpıntım vardi çok stresli bir yildan sonra ekim 2019 da başladı ilk göz kararması terleme birden 150-160 nabiz ile acillik oldum gittiğimde ekg de 127 ye düşmüştü sinüs taşikardi çıktı. tam 2 saat sürdü o çarpıntı sakinlestirici verip düşürdüler. holter sonucumda aynı sinü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İsmail Çetin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 7 senelik kalp carpintisi

    Merhaba doktor bey benim sorum biraz uzun 2014 senesinde 14 yasimdayken bazı sıkıntılarimdan dolayi lustral kullandim 50 mg ilk aldigimda nabzim o gece 150 160 lara cikti acillik oldum dr. bana yuksek doz aldigimi soyledi ve gecmesini bekleyeceksin deyip eve gonderdi zaten bir daha da o ilactan al...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Beşiroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x