Rektum ca yaş 35

  • merhaba eşim rektum ca tehsisi konuldu suanda kemoterapi görüyo 6 sean 2 haftada bir olmak üzere. yasının genc olması bu hastalık için riskli oldugunu söylediler ve karacigerde 8mm lık bir leke daha görüldü ped sonucunda kemo terapi bitince ameliyat daha sonra 3 ay torba ve ıkınci ameliyatla torba cıkartılacak dedi doktorumuz. 8cmden sonra 5 cmlık bir tümör oldugu söyleniyor rektumda. sizce kurtulma sansı varmı biz bu durumda bu hastalıgı yenebilirmiyiz. bu arada doktorumuz dursun bugra

  • Doktor Cevabı:

    Evet yaşı genç oması iyi değil ancak öngörüde bunlunmak kolay değilameliyat olmadan bişiy soylenemez

    tarihinde cevapladı.

Trabzon Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kanda sorunlu değerler !

    Merhaba hocam, geçen hafta işyerimin genel sağlık kontrolü amacıyla kan tahlili yapıldı. bu gün sonucunu aldım. bazı değerlerim yüksek yada düşük çıkmış. 1 ay öncesine ait kan tahlilimde sorun yoktu ancak işyeri için yapılanda sorunlu olanlar şu şekilde mcv ortalama eritrosit hacmi 98.9 normal aralı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv doğrulama sonucu

    Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. elimde olmaksızın endişelerimden tamamen kurtulamıyorum. doğrulama testlerinde çoğunlukla hiv-1 ve tüm alt grupları daha dikkatle izlenip, hiv-2 ise antikor ve viral yük tespitinin yetersiz olabileceği ile ilgili sağlık bakanlığı hiv rehberinde okumuştum...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanda yükseklik ve düşüklük

    Merhaba sayın hocam, geçen hafta işyerimin yıllık sağlık kontrolü amacıyla kan tahlili yapıldı. bu gün sonucunu aldım. bazı değerlerim yüksek yada düşük çıkmış rica etsem kontrol edermisiniz. mcv ortalama eritrosit hacmi 98.9 normal aralık 80.0 ve 93.6 arası. mchc ort. eritrosit hgb.kons 30.6 normal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanserı saygılar evvelki cevapşarınız için teşekkürler eşim kolon kanseri ameliyat ve 6aylık koruyucu kemoyu 2yil evvel bitirdi gınasırı dr önerisiyle gunasırı 100mg cotaspın alıyor ayrıca bağışıklığı güçlendirmek için gunadırı yoğurtla bir tatlı kaşığa b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarimsak ve mide ağrısı

    Hocam merhaba. 34 yasinda erkek bir bireyim yaklasik 6 ay önce mide ağrısı için doktora gittim endoskopi yapildi sonuç: eritematoz pangastrit çıktı. gastrit diyeti verdi pek uygulamadan sikayetlerim azaldı. bazı kaynaklarda sarimsagin gastrite iyi geldigini okumustum ben sac sagligim ve malum covide...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer bt yorumlama

    Hocam annem hipersensitive pnomonisi olan hasta ve mart ayında akciğerinde apse oluştu yeni filim çekildi yorumlayabilir misiniz .akciğer parankim değerlendirilmesinde sağ akciğer orta lob letaralinde periferik yerleşimli büyüğü 2.5 cm çapında birkaç adet kaviter lezyon izlenmiştir .lezyonlar eski t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Teşekkür ederim

    Sayın hocam ağrıli bisekilde büyüyen lenf nodunun kanser olma olasılığı varmıdır

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhabalar sayın hocam

    Sayın hocam ağrıli büyüyen lenf bezinin kanser ihtimali varmıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanda yükseklik ve düşüklük

    Merhaba sayın hocam, geçen hafta işyerimin yıllık sağlık kontrolü amacıyla kan tahlili yapıldı. bu gün sonucunu aldım. bazı değerlerim yüksek yada düşük çıkmış rica etsem kontrol edermisiniz. mcv ortalama eritrosit hacmi:98.9 ref:80 - 93.6 mchc ort. eritrosit hgb.kons 30.6 ref: 31.9 - 34.8 rdw-s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yemek borusu kanseri mi

    Hocam merhaba yaşım 20. son 3 gündür katı gıdaları yutarken yutma güçlüğü yaşıyorum. sanki yemek borumdan yavaş gidiyormuş gibi hissediyorum. yemek borusu kanseri olma ihtimali nedir? çok korkuyorum. i̇nternette direk bu çıkıyor. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Emrehan Tüzün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid us incelemesi

    Troid us incelemesi sağ troid lobu 11*14*33 mm,sol troid lobu 11*9*25 mm boyutlarında olup istmus kalınlığı 2 mm dir. 5*5*8 mm boyutlarında,düzgün sınırlı,belirgin hipoekoik,homojen,doppler bakıda belirgin kanlanma gösteren solid nodül izlenmiştir.(trads4)bunun dışında sağ troid lobunda büyüğü üst...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Turgut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu kanseri mi

    Hocam merhaba yaşım 20. son 3 gündür katı gıdaları yutarken yutma güçlüğü yaşıyorum. sanki yemek borumdan yavaş gidiyormuş gibi hissediyorum. yemek borusu kanseri olma ihtimali nedir? çok korkuyorum. i̇nternette direk bu çıkıyor. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yemek borusu kanseri mi

    Hocam merhaba yaşım 20. son 3 gündür katı gıdaları yutarken yutma güçlüğü yaşıyorum. sanki yemek borumdan yavaş gidiyormuş gibi hissediyorum.yemek borusu kanseri olma ihtimali nedir? çok korkuyorum. i̇nternette direk bu çıkıyor. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Halil Özgüç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu kanseri mi

    Hocam merhaba yaşım 20. son 3 gündür katı gıdaları yutarken yutma güçlüğü yaşıyorum. sanki yemek borumdan yavaş gidiyormuş gibi hissediyorum. yemek yerken ve içerken gaz çıkarma isteğim oluyor. yemek borusu kanseri olma ihtimali nedir? çok korkuyorum. i̇nternette direk bu çıkıyor. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme ca kemik metastazı

    Merhaba hocam, 2012 den beri meme ca (her 2 +3) hastası olan eşimde önce kemik sonrada karaciğer ve beyin metastazı oluştu. karaciğer ameliyat edildi, beyine cyberkneif ışın tedavisi uygulandı ve antrasiklin grubu tedaviye başlandı. (epirubisin+siklofosfamid). ca 15-3=78 ,cea =7,08 değerleri norm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x