Reaktif hipoglisemi mi?

  • Merhabalar saygıdeğer hocam. Fırat Üniversitesinde öğretim üyesiyim. Yaşım 47, Boyum 174, kilom 72. Yaklaşık 15 yıl önce reaktif hipoglisemi tanısı konuldu. Beslenme düzenine sıkı bir biçimde uymama rağmen yıllardır yemek yer yemez gözlerimde ağırlık, baskı hissi, baş ağrısı, sersemlik oluyor özellikle tatlı şeyler, bazen sadece bir dilim ekşi elma bile resmen felç ediyor. Endokrinoloji polikliniğinde temmuz ayında yaptırdığım testte açlık 103, tokluk 97 çıktı. Ekim ayında da açlık 100, tokluk 129, insülin 5.62 çıktı. Son testte tokluk için reçel, simit gibi şeyleri aylar sonra abartılı bir biçimde yemiştim. Diğer rutin değerlerin hepsi normal görünüyor. Daha önce de şimdi de Glucobay önerildi, ondan da fayda görmedim. Midemi de rahatsız etti. Aylardır daha bilinçli besleniyorum, egzersiz yapıyorum. Evde yaptığım testlerde genelde açlık 95-100 arası çıkıyor. Tokluk da 80'in altına hiç düşmedi. Geçen başka bir dahiliye uzmanına göründüm psikolojiktir dedi. Aynı rahatsızlık annemde de vardı ona da teşhis konulmamıştı. Psikolojik denmişti. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum? Çok teşekkür ederim. Selam ve saygı ile.

  • Doktor Cevabı:

    Ne hipoglisemi ne de reaktif hipoglisemi. kan sonuçlarınız ortada. sadece şunu bilmeniz gerekir. bunlar sonuç. asıl süreci anlamak gerekir. ben bunun için crs yaparak hücresel patolojiyi saptiyor ve ona göre tedavi planlıyorum. siz i̇stanbul da olmadığınız için crs yaptiramazsjniz. kan dolaşımı ve hücresel yanıt bozukluğu mevcut. şeker hastası olma yolundasiniz. hücreleri beslemek gerek. bunun için hazırladığım paket mevcut. biraz maliyetli. i̇sterseniz 0530605**** görüşün

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Ne hipoglisemi ne de reaktif hipoglisemi. kan sonuçlarınız ortada. sadece şunu bilmeniz gerekir. bunlar sonuç. asıl süreci anlamak gerekir. ben bunun için crs yaparak hücresel patolojiyi saptiyor ve ona göre tedavi planlıyorum. siz i̇stanbul da olmadığınız için crs yaptiramazsjniz. kan dolaşımı ve hücresel yanıt bozukluğu mevcut. şeker hastası olma yolundasiniz. hücreleri beslemek gerek. bunun için hazırladığım paket mevcut. biraz maliyetli. i̇sterseniz 0530605**** görüşün

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Ne hipoglisemi ne de reaktif hipoglisemi. kan sonuçlarınız ortada. sadece şunu bilmeniz gerekir. bunlar sonuç. asıl süreci anlamak gerekir. ben bunun için crs yaparak hücresel patolojiyi saptiyor ve ona göre tedavi planlıyorum. siz i̇stanbul da olmadığınız için crs yaptiramazsjniz. kan dolaşımı ve hücresel yanıt bozukluğu mevcut. şeker hastası olma yolundasiniz. hücreleri beslemek gerek. bunun için hazırladığım paket mevcut. biraz maliyetli. i̇sterseniz 0530605**** görüşün

    tarihinde cevapladı.
  • Çok teşekkür ederim kıymetli hocam, eksik olmayınız. Yıllardır farklı şeyler söylediler. En son psikolojiktir demişlerdi. İnşallah İstanbul'a yolum düştüğünde randevu alacağım. Telefonu da arayacağım.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İyi aksamlar hocam

    Sayın hocam troid nodülü ele gelir mi. elle yokladigimizda varmı yokmu anlasilirmi

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurta cilde deriye zararlımı

    Hocam merhaba yaşım 29.1.5 yıldır günde üç tane yumurta yiyorum cilde deriye bi zararı varmı aydınlatırsanız sevinirm

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatma Erden

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer fonksiyon testleri

    Merhaba doktor bey benim bir sorum vardı bundan bir ay once ise giriş evrakları içinde istenen testlerde alt 16 çıkmıştı bugün yapılan başka bir şeyden dolayı istenen testlerde alt 29 cıktı referans aralığı 0-40 normal ama bir ay once 16 iken şimdi 29 olmasından dolayı korktum yani 1 ay sonra tekrar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyum iyi mi? ve bu zamana kadar iyi miktarda uzamış mı?

    Hocam merhabalar. son bir soru daha sormak istiyorum. şuan 20 yaşındayım. ben 12-13 yaşlarımdayken yani çocukluğumda boyları benden kısa olan yaşıtlarımın, arkadaşlarımın bazılarının boyları şuan da benden uzun. buna çok takıldım. yani boyları benden kısaydı ama şuan da beni geçmişler. cevaplarsanız...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 2 yaşında çocukta kabızlık

    Hocam merhaba, oğlumuz 2 yaşında ve kabızlık problemi var gitmediğimiz doktor kalmadı hep aynı şeyler söyleniyor malesef. duphalac ilacı verip dışkılamasını bekleyin diyorlar. ama 4 5 gün dışkılama yapamıyor ve karın bölgesi sertleşip rahatsız ediyor oğlumuzu. bizde lavman yapıyoruz ve 1 saat içinde...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Cansu Altuntaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sevgili hocam

    Mrb hocam ben 22 yaşındayım 16yasimda adet görmeye başladım ilk sene düzenli oldum ondan sonra düzenim bozuldu çok kez doktora gittim ama çözüm olmadı doktorun birisi evlenince düzelir dedi evlendim 3ayimda hamile kaldım ama ilaç kullanarak doğum dan sonra da bu kaç ay düzenli oldu ve düzenim geri b...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Tuğba Özsoy Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam merhaba

    Hocam merhaba 21 haftalık gebeyim amniyon sıvısı fazla göründüğü için doktor gebelik şekerinden şüphelendi diyet tarzı beslenme listesi verdi benim size sorum gebelik şekeri şüphesi varken şeker yüklemesi yapılır mı yoksa doğuma kadar bu şekilde beslenmeye devam mı edicem yoksa ilaç vesaire mi kulla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyku problemi

    Hocam uyku ile ilgili sorunlarım var dinlenemiyorum ne yapmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Psk. Dan. Levent Tanman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocammmm lütfen

    Hocam merhaba 21 haftalık gebeyim amniyon sıvısı fazla göründüğü için doktor gebelik şekerinden şüphelendi diyet tarzı beslenme listesi verdi benim size sorum gebelik şekeri şüphesi varken şeker yüklemesi yapılır mı yoksa doğuma kadar bu şekilde beslenmeye devam mı edicem yoksa ilaç vesaire mi kulla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyum daha uzarmi ?

    Merhaba sayın hocam 10.sınıfta hastaneye ortopedi bölümüne gitmiştim uzayıp uzamayacağımı sorumuştum vücudumun bir çok bölgesini röntgen çektirdi ve büyüme plaklarımı inceleyerek daha uzamazsın dedi gerçekten de o zamandan beri hiç uzamadım 17 yaşıma gireli bir kaç gün oldu vitamin değerlerim 9.sını...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Hocam merhaba adım osman 15 yaşındayım boyum 1.73 annem 1.53 babam 1.70 kilom 80 bu aralar spor yapiyorum zayıflamak için acaba boyum daha uzar mı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Nedeni nedir

    Merhaba ben aşırı kilo alıyorum bunun sebebi cok merak ediyırum az yememe ragmen nedeni ne olabilr

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Zeynep Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar rengi

    Merhaba hocam sizin hastalarınızdanız 18 ekimde kontrole gelmiştim aşısınıda olmuştu bebeğim 4.5 aylık kilosu az gelmişti günde 4 defa mama verebilirsin demiştiniz verdiğimden beri idrarı çok kokuyor ve baya koyu sarı turuncu olacak neredeyse aşırı kokuyor suda veriyorum ara ara neden olabilir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Adem Koçak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Folbiol kullanımı

    Merhaba 51 yaşındayım,kan tahlilimde folat 4,9 çıktı referans aralıkları bu şekilde; eksiklik: 0.35 to 3.37 ng/ml belirsiz: 3.38 to 5.38 ng/ml normal: > 5.38 ng/ml b12 değerim ise 159 çıktı referans aralığı 187-883 şuan da b12 için iğne kullanıyorum gittiğim doktor ek olarak folbiol verdi bana he...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x