R on t

  • iyi günler. R on T fenomeni denen olayla ilgili bilgi verebilir misiniz hocam. ölümcül bi durum mu. herkeste görülebilir mi, özelliklede ventriküler ek atımı olanlarda görülme olasılığı fazlamı?

  • Doktor Cevabı:

    R on t durumu, ventriküler erken vurunun bir önceki vurunun t dalgası üzerine isabet etmesine denir. kalp durması ihtimalini artıran bir durumdur ama bu illa olacak diye bir kayıt da yoktur. yaklaşım sebebe göredir. saygılar..

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bağırsak hastalıgı

    Hasyalıgı saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cemalettin Camcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak hastalıgı

    Hasyalıgı saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak hastakıgı

    Hasyalıgı saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak hastalıgı

    Saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir. kolon...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak hastalıgı

    Saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir. kolon...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bagırsakhastalıgı

    Saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir. kolon...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak hastalıgı

    Saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir. kolon...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak ıltıhabı

    Saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir. kolon...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak ıltıhabı

    Hocam saygılar rsımın tomografısınde bu hususlar yazıyor beni aydınlatır misiniz �lmektedir. adneksler, douglas ve intrapelvik alanlarda bt patoloji saptanmam��t�r. perivezikal alan, perirektal ya�l� dokular ve iskiorektal fossa a��kt�r. sa� iliak kemikte 7.5 mm �ap�nda sklerotik lezyon izlenmi�tir....

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ekstrasistol

    Doktor bey çok teşekkür ederim. bu virüs zamanlarında annem rahatsız olduğu için doktora gitmeye korkuyorum sorularıma cevap içim gitmem gerekiyor ama annem hasta siz cevap veriyorsunuz allah razı olsun. son sorularım olavak cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz internete bakmak istemiyorum kirl...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pth ca yüksekligi hk

    İyi günler hocam, annem (60y) için herhangi bi diz ağrı olmadan dizde kireçlenme,sağ bacağında genu varum deformitesi ve aksama şikayeti sebebiyle gittigimiz ftr polikliniğinde istenen tetkiklerin sonucu t-gfr(ckd-epi) :79.04 ca:9.8( referans :8.2-10.6) pth:87.2 (r:18.5-88) dvit:22 alkalen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sınırda yüksek ca pth

    İyi günler hocam, annem için (60yaşında) dizde kireçlenme,ayakta deformite ve aksama şikayeti iyi gittigimiz ftr polikliniğinde istenen tetkiklerin sonucu t-gfr(ckd-epi) :79.04 ca:9.8( referans :8.2-10.6) parathormon:87.2 (r:18.5-88) d vit:22 alp:76 mg:1.76 olarak geldi sonuçlar icin gittig...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çarpıntı ve yorulma

    Merhaba.. çabuk yorulma, sürekli uyku hali, yüksek nabız ve ani ve yüksek çarpıntı şikayeti ile bugün hastaneye gittim.. ekg bilgilerimi paylaşacağım sizinle. bu bilgilere göre kalp ve damar hastalıkları doktoru anormal bir şeyler olduğunu söyledi. efor testine gireceğim henüz ultrasonla bakılmadı a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aort kapakçığı diastolik üfürüm, tedavi ve süreç

    Hocam merhabalar. düzenli olarak spor yapan ve sürekli olarak doğa sporları ile uğraşan biriyim. ama ne yazkki geçmek bilmeyen bir anksiyetem var. sol kolumda ve göğüsümde bir ağrı olduğunda doktora gidiyorum. budefa bir kardiyolğa gitme ihtiyacı hissetim ve çıkan rapor şöyle. kg: sinüs aritmi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp çarpıntısı

    Doktor bey merhabalar. erken atımlar yüzünden ritim profesörüne gözükmeye karar verdim. 20 yaşında bayanım. eko normal. holter sonucumda ortalama kalp hızım 89, en yüksek kalp hızım 188 çıktı. 2500 erken atım olmuş. yarısı ventriküler yarısı supraventriküler şeklinde. doktor önemli değil dedi. ekg'd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x