Prostatit iltihap

  • Merhabalar,korunmasız cinsel ilişki sonrası penis testis torbası ve altında arasıra ve boşaldıktan sonra yanmalar oluşuyor fakan idrar tahlilinde kan tahlilinde bir sorun çıkmıyor prostatit iltihap olabilir mi araştırmalarıma göre değerli öneriniz nedir?

  • Doktor Cevabı:

    Prostatit e ait bulgu yoksa varikosel araştırılsın

    tarihinde cevapladı.
  • 22 yaşındayım ve varikosel kısırlık bildiğim kadarıyla bu yaşta mümkün olabilir mi boşalma normal herhangi bir gelmemezlik renk değişimi iktidarsızlık yok

  • Doktor Cevabı:

    Bunun tanısını siz koyamazsınız ilgili hekim muayene ve tetkikle anlayabilir

    tarihinde cevapladı.

Ankara Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Mesanemi tam boşaltamiyorum

    Merhaba hocam 27 yaşındayım benim 5 sene dir idrar sıkıntım var bi ara ilaçlarla düzelmeye başlamıştı ama son 2 senedir tekrar başladı nedeni nedir bilmek isterim.hocam.d.bakirdan yazıyorum gitmediğim doktor kalmadı ve kullanmadığım ilaç kalmadı sosyal hayatımı tamamen etkiliyor tamamen rahatsizlik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mastürbasyon sonrası

    Merhaba hocam 18 yaşındayım. bazen mastürbasyon sonrası boşaldıktan sonra sık idrara çıkma isteği geliyor ama sonradan düzeliyor. 2. olarakta bazen boşaldıktan sonra penisimde hâla meni varmış gibi ısı hissediyorum ancak o histe sonradan geçiyor. bir sorunum olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anal fistül

    Hocam iyi günler. kolay gelsin. çanakkaleden yazıyorum. size çektirmiş olduğum mr sonucunu sormak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. perianal bölgede anal kanal saat 6-7 hizasında posterior inferior uzanım gösteren t1 ve t2 ağırlıklı serilerde hipointens , yağ baskılı seriler...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Total psa yüksekliği

    Hocam 52 yaşındayım 5 yıldır prostat rahatsızlığın var prostat hacmi 70 cc ölçüldü ultarasyon normal dendi bir kaç yıldır bu seviyelerde işeme testi normal total oda 2.93 serbest psa 1.19 ölçüldü total psa değerim son iki senedir 2.50,2.70,2.90 oluyor bazen düşüyor bazen yükseliyor.cardura 4 xl kul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Total psa yüksekliği

    Hocam 52 yaşındayım 5 yıldır prostat rahatsızlığın var prostat hacmi 70 cc ölçüldü ultarasyon normal dendi bir kaç yıldır bu seviyelerde işeme testi normal total oda 2.93 serbest psa 1.19 ölçüldü total psa değerim son iki senedir 2.50,2.70,2.90 oluyor bazen düşüyor bazen yükseliyor.cardura 4 xl kul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sari parçalar

    Boşalırken sperm içinden yoğun sari katı parçalar geliyor, bu 10 senedir var, bu parcalar bir müddet sonra sıvıya dönüsmuyor katı olarak kalıyor, makatimda aşırı kaşıntı ve dolgunluk, çok nadir yanma, peniste buzusme, her sene doktora gittim, yapılanlar kan tahlili, sperm kültür ve tahlili, idrar kü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat psa değeri

    Sayın hocam.yaş 49 kan tahlilinde total psa 0.45 ( referans değerler 0 / 4 ng/ml) serbest psa 0.15 (referans değerler 0/1 ng/ml) serbest psa / total psa 0.33 ( referans 0.10 / 0.99 ng/ml) rektal muayene normal.prostat hacmi 37 cc.aile yakın akraba prostat kanseri yok.degerleri yorumlar mısınız.se...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Tuğrul Türker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyopsi alınması

    Babam 59 yaşında 24.03.21 tarihinde 6.13, 28.04.21 tarihinde 5.08 , 04.06.21 tarihinde 5.44 çıktı sonuçları. antibiyotik kullandı arada ki süreçler de. spsa/tpsa değeri 0.064 çıkmış. doktor not kağıdına trus biyopsi diye not düşmüş

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Spermde katı parçalar

    Boşalırken sperm içinden yoğun sari katı parçalar geliyor, bu 10 senedir var, bu parcalar bir müddet sonra sıvıya dönüsmuyor katı olarak kalıyor, makatimda aşırı kaşıntı ve dolgunluk, çok nadir yanma, peniste buzusme, her sene doktora gittim, yapılanlar kan tahlili, sperm kültür ve tahlili, idrar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Biyopsi alınması

    Hocam kolay gelsin babamın psa değeri yüksek çıktı ilçe de olan ürolog biyopsi alınmasını söyledi. siz biyopsi alıyor musunuz işlem uzun sürüyor mu anestezi alıyor mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ürolov testi sonucum

    Teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ürolov testi sonucum

    Hocam idrara sık çıkma ve idrar yollarım yanma penis başında batma şikayetleri doktora gitdim idrar tahlil normal değerlerde çıktı ürolov testi sonucumlarım void 16/470 qmax 15.5 ml/s time to qmax 19s i̇şenen hacim 473 ml akış süresi 40 s i̇şeme süresi 41 s hesitancy 7 s ortama akış 11.7 ml/s düzel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Hocam idarara sık çıkma-yanma ve mastürbasyonda tam sertleşmeden boşalma şikayetlerim doğrultusunda yapılan ürolov testi sonucumlarım void 16/470 qmax 15.5 ml/s time to qmax 19s i̇şenen hacim 473 ml akış süresi 40 s i̇şeme süresi 41 s hesitancy 7 s ortama akış 11.7 ml/s düzeltilmiş 22 sqrt total tes...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Türk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lifta 5 mg ve testogel

    Hocam merhabalar. yaşım 36 son samanlarda bende gelişen şittedli ereksiyon sorunu ve cinsel isteksizlik nedeni ile doktora gittim hormonlarım alt sınırda olduğu için doktor bana hergün kullanım için lifta 5 mg ve testogel yazdı. merak ettiğim şey şu. bu iki ilacı birlikte kullanımının herhangi bir s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hocam idarara sık çıkma-yanma ve mastürbasyonda tam sertleşmeden boşalma şikayetlerim doğrultusunda yapılan ürolov testi sonucumlarım void 16/470 qmax 15.5 ml/s time to qmax 19s i̇şenen hacim 473 ml akış süresi 40 s i̇şeme süresi 41 s hesitancy 7 s ortama akış 11.7 ml/s düzeltilmiş 22 sqrt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x